Dodaj do ulubionych

PRZEDSZKOLE NA TARGÓWKU / ZACISZU???

IP: *.* 11.10.02, 11:31
Szukam dobrego przedszkola (lub żłobka), do którego moglabym oddac swoją dwuletnią córkę. Mieszkamy na Pradze, zatem najwygodniej by bylo znaleźć cos w okolicy np. na Zaciszu. Będę bardzo wdzięczna za pomoc.Ps. Córka jeszcze nosi pieluszki, zaczyna samodzielnie jeść.Marghe
Obserwuj wątek
    • Gość: Dagum Re: PRZEDSZKOLE NA TARGÓWKU / ZACISZU??? IP: *.* 14.10.02, 12:17
      Żłobek z tego co pamietam jest na Wejherowskiej, bo sama tam odprowadzałam córeczki.Nie narzekałam ale skontaktuj sie z p.Kierowniczką Drabarek.Oto nr tel. 679-71-97A przedszkole to raczej jeszcze nie bo te co znam to od 3 lat.
    • Gość: mafia Re: PRZEDSZKOLE NA TARGÓWKU / ZACISZU??? IP: *.* 20.10.02, 19:40
      cześć,niewiem, czy interesują Cie przedszkola prywatne? Bo myślę, że do państwowego, to na razie nie masz co liczyć na przyjęcie (środek roku szkolnego, mała - za mała, przyjmują od trzech lat, no i te pieluszki...).Wiem, bo w tym miesiącu sama się orientowałam w tym temacie. Moja mała też ma dwa latka (29.08.00) i też jeszcze niestety jest pieluszkowa ;) .Za to w interesującej Cię okolicy są dwa prywatne:1. Akademia Krasnoludków (mają stronę w internecie)2. Przedszkole niedaleko Mc Donaldsa przy ul. Radzymińskiej róg MłodzieńczejWarunki w obydwu (wywiad telefoniczny) rewelacyjne, tylko cena mniej, tzn. 600 - 700 zł za miesiąc.jeśli interesują Cię bliższe namiary - pisz na priva - wygrzebię ;)pozdrawiam, Gaga z Julką

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka