Dodaj do ulubionych

ILE KOSZTUJE NIANIA W WARSZAWIE!!!

IP: *.* 13.10.02, 22:24
Ile płacicie swoim nianią. Teraz będę szukała opiekunki ale nie wiem jaki to koszt,ile jej zaproponować.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rokitka Re: ILE KOSZTUJE NIANIA W WARSZAWIE!!! IP: *.* 13.10.02, 22:32
      Temat był poruszany kilka razy na forum regionalnym, może spróbuj poszukać. Zresztą i tak pewnie lada moment moderator ten też tam przeniesie ;-)Ja płacę 10zł za godzinę, czyli ok. 1200 - 1600 za miesiąc.Pozdrawiam i życzę cierpliwości w poszukiwaniach (przydaje się)Ania z Emilką (roczek)
    • Gość: guest Re: ILE KOSZTUJE NIANIA W WARSZAWIE!!! IP: *.* 14.10.02, 08:33
      Ja płacę 1000zł miesięcznie do tego mam sprzątanie i gotowanie
    • Gość: ez Re: ILE KOSZTUJE NIANIA W WARSZAWIE!!! IP: *.* 14.10.02, 14:23
      Moja koleżanaka za 8 godzin płaci 800 zł jeden dzień w miesiącu wolny.
    • Gość: zeta Re: ILE KOSZTUJE NIANIA W WARSZAWIE!!! IP: *.* 14.10.02, 14:52
      Ja mieszkam pod Warszawą i płacę 5,5 zl za godzinę .Pani przychodzi pięć dni w tygodniu po 10 godzin , w sumie wychodzi jakieś 1100-1200 zł miesięcznie.Pozdrawiam Renata
    • Gość: guest Re: ILE KOSZTUJE NIANIA W WARSZAWIE!!! IP: *.* 14.10.02, 15:01
      Ja mam od 2 tygodni nianię za 800 zł. Pracuje 9 godz. dziennie, ale w grę wchodzi tylko zajmowanie sie dzieckiem - bez gotowania, sprzątania, prania itp. prac domowych.Sama z własnej woli odkurza, jak się coś nakruszy, nawet psa bierze ze sobą na spacer przy "wyprowadzaniu" Basi.Fajna jest! A do tego dojeżdża przez pół W-wy (jej wybór!) i nie marudzi.Trzymam kciuki za Twoją przyszłą nianię.
      • Gość: guest Re: ILE KOSZTUJE NIANIA W WARSZAWIE!!! IP: *.* 14.10.02, 15:36
        Może ma ktoś do polecenia nianię na 2 razy w tygodniu na 4-5 h?Albo poradzicie, gdzie szukać.Dzięki.
        • Gość: anyaa Re: ILE KOSZTUJE NIANIA W WARSZAWIE!!! IP: *.* 14.10.02, 15:57
          Odsyłam do mojego dzisiejszego postu na tym forum - "polecam opiekunkę".Pozdrawiam,Ania
    • Gość: Kicia Re: ILE KOSZTUJE NIANIA W WARSZAWIE!!! IP: *.* 14.10.02, 18:53
      Ja również płacę 1000 miesięcznie za 9 godzin dziennie. Pani przyjeżdza do nas aż z Nasielska. W tym jest sprzątanie i prasowanie, gotuje również dla Tymka. Pani pracuje u nas dopiero trzeci tydzień, wiem, że jeszcze niedawno za to samo dostawała 800. A pani Krysia wydaje się być naprawdę fajna, zostawiam niespełna siedmiomiesięcznego synka z pełnym zaufaniem. Radzę być cierpliwa, kiedy niedawno byłam w Twojej sytuacji też się orientowałam - wiem, że 1000 to całkiem realne. Powodzenia
    • Gość: Prosiek Re: ILE KOSZTUJE NIANIA W WARSZAWIE!!! IP: *.* 15.10.02, 15:11
      Ja teraz płacę 1200 zł miesięcznie, za 9 godzin dziennie, pzez 5 dni w tygodniu. Każdy urlop/nieobecność niani jest odliczany od pensji. Każdy dodtakowy dzień/wieczór jest doliczany.Niania nie sprzata, nie pierze, nie gotuje, zajmuje się dzieckiem i już (chłoppiec, 15 miesięcy). Jest z nami już prawie od roku i na początku kosztowała nas 1000 zł, ale od września wymogła podwyżkę 200 zł.... :((((
      • Gość: AnnLu Re: ILE KOSZTUJE NIANIA W WARSZAWIE!!! IP: *.* 16.10.02, 10:33
        Hejka!My płacimy 900zł za 9 godz. 5 dni w tygodniu. Pani Stasia oprócz opieki sprząta, czasami coś przeprasuje albo ugotuje jak ja nie zdążę rano. Za urlop nie płacimy.A tak w ogóle jest super :). Dojeżdża aż z Legionowa ale mówi że jej to nie przeszkadza...Pozdrawiam Lyszka i Patyk.
    • Gość: Prosiek Re: ILE KOSZTUJE NIANIA W WARSZAWIE!!! IP: *.* 15.10.02, 15:13
      A przy okazji - niania jest młoda (23 lata), ale ma duże doświadczenie i mój Kubus strasznie ją lubi...My też :)
      • Gość: Rosa* Re: ILE KOSZTUJE NIANIA W WARSZAWIE!!! IP: *.* 16.10.02, 22:07
        Wszystko zależy od "opcji": z agencji opiekunek zawsze będzie droższa, stawka godzinowa wynosi ok. 7-8,5 zl/h. Z gazety (ogłoszenie) trochę tańsza, ale czasem różne indywidua się zdarzają (do mnie przyszła raz pańcia z dwucentymetrowymi tipsami i na pytanie: "Jak zareaguje pani, kiedy dziecko nie będzie dawało się uspokoić? odparła- "No pobawię, nie?"- i wzruszyła ramionami. Była też pani, była policjantka, która z góry uprzedziła mnie, że nosi przy sobie broń.! Brrr." ). Najlepsza metoda to "krewni i znajomi królika"- czyli polecenie przez znajomych. Moją opiekunkę wzięłam z gazety, płacę 1000 zł/ mies. P. Asia gotuje dla Kuby i sprząta (choć sprzątania nie zastrzegłam, robi to z własnej woli). Limit godzinowy- nieokreślony. W praktyce jest to jakieś 8 godzin.ania
    • Gość: berta Re: ILE KOSZTUJE NIANIA W WARSZAWIE!!! IP: *.* 28.10.02, 14:15
      Moja koleżanka płaci niani 600 zł miesięcznie. Za pieć dni w tygodniu po 8 godz. Jest bardzo zadowolona. Niania gotuje i zajmuje się jej 10 - cio miesięcznym synkiem.Niania ma 30 lat i dwoje własnych dzieci, ktore chodza do przedszkola.Aha niania mieszka na mokotowie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka