Dodaj do ulubionych

meble kuchenne

IP: *.* 20.11.02, 10:34
czy ktoś mi może polecić jakąś firmę robiącą meble kuchenne. Jest ich tak dużo, że trudno się na coś zdecydować.
Obserwuj wątek
    • Gość: kn Re: meble kuchenne IP: *.* 21.11.02, 11:31
      Witaj :)nie piszesz czy interesują Cię pojedyńcze meble, czy tzw. "kuchnia na wymiar" ani czy interesuje Cię producent czy dystrybutor (sklep) - to nie zawsze to samo.W każdym razie mogę na wszelki wypadek polecić slep, z którego sama skorzystałam zamawiając właśnie kuchnię na wymiar - stary, dobry ;) sklep na Nowolipkach: wzornictwo ogólne mają takie więcej "środkowe", tzn. ani super modernistyczne ani pseudoantyki, współpracują z kilkunastoma bodajże producentami (jest w czym wybrać), krajowymi (to ważne pod kątem ceny), kolorystyka i wykończenie w dużym wyborze, wymiary i formy - wedle potrzeb. Obsługa profesjonalna i sympatyczna (przynajmniej ja dobrze trafiłam); gorąco polecam skorzystanie z usług projektanta (koszt 150 zł.), który przyjżdża do domu, mierzy co do centymetra i sporządza projekt, uwzględniając Twoją wizję ogólną albo proponując coś od siebie (nam zasugerował kilka świetnych rozwiązń przestrzennych, na które sama w życiu bym nie wpadła); byliśmy również bardzo zadowoleni z montażu (koszt: 15% ceny mebli)- dwóch miłych panów złożyło całość z ok. miliona kawałków szybko i sprawnie, i w dodatku posprzątali po sobie tak, że nie musiałam porawiać :)No i mebelki trzymają się doskonale już ponad półtora roku :) więc polecam z czystym sumieniem.Ponieważ temat mam przerobiony wszechstronnie - również pod kątem poszukiwań - zapraszam na priv, gdybyś chciała pogadać o szczegółach.:hello: Kasia
      • Gość: marudzik Re: meble kuchenne - do Kasi IP: *.* 26.11.02, 21:42
        Pamiętam, że na Nowolipkach (a może Nowolipiu?) było kilka sklepów z meblami kuchennymi. Możesz podać dokładniejsze namiary?Marudzik
        • Gość: kn Re: meble kuchenne - do Kasi IP: *.* 28.11.02, 13:52
          Witaj :)przepraszam za zwłokę, jakoś dawno nie zaglądałam na Warszawę.Sklep mieści się przy ul. Nowolipki 12, tel. 831 03 09:hello: Kasia
    • Gość: Paulina Re: meble kuchenne IP: *.* 26.11.02, 17:30
      Polecam meble firmy Chobot. Maja swój mały pawilon na Bartyckiej ( trzeba się umawiać), ale najlepiej pojechAĆ DO FABRYKI - BARDZO DUŻO EKSPOZYCJI, KĄCIK DLA DZIECI PRZY KAWIARENCE, A MEBLE SUUUUPER JAKOŚCI I W PRZYZWOITEJ CENIE!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka