Dodaj do ulubionych

DOBRY ŻŁOBEK

IP: *.* 10.02.03, 16:19
Witam Wszystkich,Niedługo będę musiał oddać swojego malca do żłobka. W tej chwili jestem na etapie szukania żłobka i w zwiazku z tym mam pytanie do rodziców których dzieci uczęszczają do żłobków. Który z warszawskich (najlepiej Wola lub Brudno) żlobków wart jest polecenia? Może być to żłobek prywatny badź publiczny, niema to dla mnie znaczenia... Poradźcie proszę, dzięki.Maćko
Obserwuj wątek
    • Gość: gosiah Re: DOBRY ŻŁOBEK IP: *.* 24.02.03, 09:51
      my korzystamy od dwóch lat ze wspaniałego złobka, niestety prywatnego (od kilku m-cy posyłam tam aż dwójkę chłopaków). Nie wiem też, czy lokalizacja będzie Ci odpowiadała - to jest na Piaskach, w pobliżu centrum Bemowo (Carrefour), ale dojazd jest świetny, bo można dojechać i od Trasy Toruńskiej, potem kawałek Powązkowską (czy też jest to już gen. Maczka?), albo od Powstańców Śląskich. Miejsce jest naprawdę bardzo dobre, są dwie, czasami trzy opiekunki (właścicielka jest dyplomowaną pielęgniarką). Koszt ... no cóż, 600 zł. O wiele drożej niż żłobek państwowy, ale z tym mieliśmy bardzo niemiłe doświadczenia (na Smoczej). Jeśli jesteś zainteresowany dalszymi informacjami (adres, nr telefonu), to proszę pisz na priv. gosia
      • Gość: gosiah Re: DOBRY ŻŁOBEK IP: *.* 26.02.03, 10:22
        Strasznie Was wszystkich przepraszam, ale po rozmowie z właścicielką żłobka muszę odmówic wszystkim zainteresowanym... Kilku pierwszym osobom, które napisały do mnie na priv, za zgodą właścicielki, podałam adres i telefon żłobka. Kilka osób już tam zadzwoniło i umówiło się z panią... Pozostałe osoby bardzo przepraszam, ale nie mogę już podawać namiarów - taka jest decyzja pani Kasi. Jeśli będziecie pamiętali o tym poście w okolicach wakacji, to proszę napiszcie wtedy do mnie (tylko na priv, bo mogę zapomnieć o całej sprawie) - zwolni się wtedy kilka miejsc, np. mój starszy syn idzie do przedszkola i jakaś dwójka innych w jego wieku. Strasznie przepraszam osoby, które po prostu nie zdążyły... Gosiah
    • Gość: gosiah Re: DOBRY ŻŁOBEK NA PIASKACH IP: *.* 27.02.03, 10:00
      Znowu ja, Pani Kasia na moją informację, iż jest bardzo dużo zainteresowanych, wyraziła zgodę na podawanie informacji o żłobku - najwyżej ustalicie szczegóły przez telefon... Zastrzega jednak, że miejsca będą dopiero od września, bo wtedy kilkoro starszych dzieci odchodzi. Przepraszam za zamęt, ale pierwszy raz udzieliłam informacji bez konsultacji z właścicielką, a po ogromie postów jakie otrzymałam w tej sprawie trochę się przestraszyłam, czy w ogóle mi wolno... Teraz przekazuję tylko decyzję pani Kasi, która też ulega zmianie - wczoraj pisałam, że nie będę już podawała namiarów, dzisiaj mi wolno... Piszcie na priv, a decyzję podejmie pani Kasia. gosiah

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka