Dodaj do ulubionych

Porządny fryzjer w Warszawie

27.12.06, 12:16
Szukam dobrego fryzjera w Warszawie. Będę podcinać włosy i robic balejaż. Bez
żadnych ekstrawagancji.
Chodzi mi o osobę, która zwróci uwagę na moje włosy, dobierze odpowiednie
kosmetyki, odzywkę, itd.
Polecicie kogoś?
Obserwuj wątek
    • agnieszkamodras Re: Porządny fryzjer w Warszawie 27.12.06, 12:27
      Z czystym sumieniem polecam moją fryzjerkę Julię, która pracuje w salonie
      Janusza Szymańskiego przy al. Jana Pawła II 61 p. I lok.213 telefon 0 22 636
      47 82.

• donkaczka Re: Porządny fryzjer w Warszawie 27.12.06, 12:35
        o tej Julii słyszałam od mojej klientki, znanej osoby, że u niej robi włosy i
        musze przyznać, ze mimo nienajmłodszego wieku babka swietnie wygląda

ja chodze do super ale niestety drogiego fryzjera, więc Ci go nie będę polecać smile
        • e_r_i_n Re: Porządny fryzjer w Warszawie 27.12.06, 12:46
          No cóż, fryzjer albo jest dobry, albo jest tani wink
          • bri Re: Porządny fryzjer w Warszawie 28.12.06, 12:18
            Czy ja wiem. Ja chodzę do malutkiego i dość obskurnego zakładu fryzjerskiego
            gdzie pracuje świetna kobitka. Dobór odżywki raczej pozostawia mnie natomiast
            super strzyże i do rozjaśniania włosów nie używa perhydrolu tylko kwasów
            owocowych. Potrafi super dobrać fryzurę. Jak przyszłam pierwszy raz to na moje
            przebąkiwanie "ja bym chciała tu tylko trochę podciąc itp." powiedziała "Pani
            ma beznadziejnie ostrzyżone włosy. Proszę mi zaufać, ostrzygę panią znacznie
            lepiej" i miała 100% rację. Wszyscy mi mówią, że mam najlepsza fryzure od lat.
            A płacę 100 zł za strzyżenie i pasemka.
            • e_r_i_n Re: Porządny fryzjer w Warszawie 28.12.06, 17:37
              No cóż, wazne, jakich kosmetykow uzywa, wazne, czy wlasnie umie doradzić, czym
              pielęgnować włosy - odpowiednio je zbada i dobierze wlasciwe kosmetyki.
    • e_r_i_n Re: Porządny fryzjer w Warszawie 27.12.06, 12:28
      Marcin w salonie LaComo w CH Land, Paweł - ma salon na Bartoszewicza.
      • a.l.i.c.j.a.28 Re: donkaczka 27.12.06, 13:10
        jeśli mozna to poproszę namiary także na tego drogiego fryza smile
        rozumiem, że wart swojej ceny? smile smile
        • asiaasia1 Re: donkaczka 27.12.06, 13:30
          ja byłam w piatek we franku provoście...nie wiem dokładnie, kto mi robił
          fryzurę, ale jestem b. zadowowlona.
        • donkaczka alicja 27.12.06, 14:07
          powiem Ci szczerze, że wart cholerka, nie zaklepałam sobie terminu na grudzień i
          musiałam iść do innego, tez dobrego polecanego przez klientki moje i nie byłam
          zadowolona niestety
          ale ja nie jestem marudna, wyszłam usmiechnęta, bo włosy sa ok, ale niestety ten
          drogi fryzjer mnie rozpuścił, oni robią super
          zawsze jak siedzę to głowa mi się kręci dookoła, bo napatrzeć się nie mogę

zawsze chodziłam do dobrych fryzjerów, ale jednak widziałam pewne "trendy" w
          kolorach fryzurach itp czyli babki były robione dośc podobnie

u tego zawsze jestem w szoku, jak widze jak się babki odmieniają
          kiedyś siedziały trzy koleżanki, babki po 40, przeciętnej urody, akurat prawie
          wychodziły więc mogłam się przyjrzeć - wszytskie miały włosy blond, ale kazda
          inny kolor, trochę morelowy, trochę różowo-poepielaty i taki złoto-rudy
          i wyglądały świetnie

ale za balejaż ze strzyżeniem zapłaciłam tam ostatnio 360 złotych, jeśli dalej
          chcesz telefon to dam Ci nawet komórkę do Marka smile
          • a.l.i.c.j.a.28 Re: donkaczka 27.12.06, 14:14
            Jesli można, to poproszę. Najchętniej do salonu i na komórę smile
            A gdzie Marek przyjmuje?
            • janka007 Re: donkaczka 27.12.06, 15:36
              Ja też ładnie poproszę o telefony do niego wink
              • marcysia51 Re: donkaczka 27.12.06, 19:22
                kurcze myślałam,ze tu mowa o tysiacach a tu tylko 360zł,jak tylko tyle to ja
                tez poprosze namiary.
                • ala67 Re: donkaczka 28.12.06, 00:57
                  Rany, tysiące??? A ja przyznam szczerze, że mnie ta cena nieco...hmmm...zwaliła
                  z nóg...
                  Zaraz sie małżowi chyba pożalę/pochwalę, że do taniego fryzjera chadzamwink
            • donkaczka Re: donkaczka 27.12.06, 20:51
              ha, no większość znajomych robiła wielkie oczy, że aż tyle, więc niechętnie się
              przyznawałam choć była nagabywana bo fajnie mi robi włosy

Marek pracuje u Leszka Czajki na Nowogrodzkiej 18, salon 022 621 58 21 a komóra
              0 510 313 319. Łatwiej na komórę, bo Marek przychodzi poza swoimi zmianami bez
              grymaszenia, a recepcja poza ramy nie zapisuje.

Śmiesznie bo z psiapsółą dostałysmy go z różnych źródeł, poczta pantoflowa
              działa najlepiej.
              Polecam serdecznie, po 4 miesiącach od ostatniego strzyżenia i kolorowania
              włosów uczesałam sie po prostu u fryzjera koło pracy i dziewczyny przekonane
              były że właśnie włosy robiłam, bo układały sie ładnie i kolor był ok, dopiero po
              odroście było widać że nic nie robiłam. Jest młody, sympatyczny i ma świetną
              rękę. Czajka bierze więcej, ale chyba wolę "szeregowych" fryzjerów, nie jestem
              gwiazdą i bałabym się potraktowania "po łebkach".

Dajcie znać jak wyniki, mam świadomość że nie ma ideału dla każdego, choć moje
              znajome które tam poszły sa super zadowolone.

Kasia
              • donkaczka errata, zła komóra 27.12.06, 20:52
                dobra komóra:
                0 510 531 319
              • e_r_i_n Re: donkaczka 27.12.06, 22:37
                donkaczka napisała:

> Czajka bierze więcej, ale chyba wolę "szeregowych" fryzjerów, nie jestem
                > gwiazdą i bałabym się potraktowania "po łebkach".

Obawiam się, że Czajka nawet by nożyczek dla Ciebie nie wziął. Ewentualnie dałby
                rady pracownikom co zrobić.
                • aluc Re: donkaczka 27.12.06, 22:41
                  smile)))

Grzegorz od Czajki też jest niczego sobie, nareszcie jestem w stanie opanować
                  sama włosy dłuższe niż centymetrowe wink
                  • donkaczka Re: donkaczka 28.12.06, 01:54
                    to prawda, Grzegorz też fajny, pracują razem na zmianie nawet
                    ja mam dośc niesforne włosy, dla mnie to szok że po kilku misiącach się wciąz
                    układają
                    i to był mój ostatni fryzjerski "skok w bok", musze jednak klepać terminy z
                    wyprzedzeniemm, tylko bywam w wawie nieregularnie i trochę mi trudno

aluc, co Ty masz wspólnego z wieczna-gosia? bo jakoś mi sie przeplatacie
                    jesli moge pytać ofkoz
                • donkaczka Re: donkaczka 28.12.06, 01:50
                  noo Czajka bierze więcej, ale nie za rady ale robotę, i zapisac się do niego
                  można, więc skąd ta pewność?
                  • e_r_i_n Re: donkaczka 28.12.06, 10:30
                    Zapisać się można, ale 'zwykłych' osób palcem nie tyka.
    • dominika8 Re: Porządny fryzjer w Warszawie 28.12.06, 08:45
      polecam Bartka z Chmielnej ( ma swój salon, ale nieoznakowany, a i tak tłumy
      gwiazd i gwiazdek z TV)
      • a.l.i.c.j.a.28 Re: Porządny fryzjer w Warszawie 28.12.06, 10:09
        Dziękuję smile
        A może słyszałyście cos o Tomku z salonu Jagi H?
        • donkaczka Re: Porządny fryzjer w Warszawie 28.12.06, 12:03
          tak, i widziałam efekty i jednak niekoniecznie
          choć babki były zadowolone,ja widziałam pewien "sznyt" firmowy na ich głowach, a
          już pisałam, że nie lubię jak fryzjer ma manierę w kolorach lub fryzurze

a Bartek z Chmielnej tez jest ok, kiedys pracowalismy obok siebie i mamy sporo
          wspólnych klientek, jest niezły i ma polot
          • a.l.i.c.j.a.28 Re: Porządny fryzjer w Warszawie 28.12.06, 12:15
            Donkaczko, na czym polega: sznyt firmowy??? Naprawdę nie wiem o co chodzi sad
    • zzzytkaaa Kabaty - VIP ROOM 29.12.06, 17:41
      polecam, jest tam jeden fryzjer Grzegorz. pisano o tym salonie w Twoim Stylu i
      podobno w Zwierciadle. nie farbowalam wlosow, wiec nie wiem ile taka
      przyjemnosc kosztuje - mam nadzieje, ze po artykule nie zdrozalo.
      tel. 894-97-85

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka