a.l.i.c.j.a.28 27.12.06, 12:16 Szukam dobrego fryzjera w Warszawie. Będę podcinać włosy i robic balejaż. Bez żadnych ekstrawagancji. Chodzi mi o osobę, która zwróci uwagę na moje włosy, dobierze odpowiednie kosmetyki, odzywkę, itd. Polecicie kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkamodras Re: Porządny fryzjer w Warszawie 27.12.06, 12:27 Z czystym sumieniem polecam moją fryzjerkę Julię, która pracuje w salonie Janusza Szymańskiego przy al. Jana Pawła II 61 p. I lok.213 telefon 0 22 636 47 82. Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: Porządny fryzjer w Warszawie 27.12.06, 12:35 o tej Julii słyszałam od mojej klientki, znanej osoby, że u niej robi włosy i musze przyznać, ze mimo nienajmłodszego wieku babka swietnie wygląda ja chodze do super ale niestety drogiego fryzjera, więc Ci go nie będę polecać Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Porządny fryzjer w Warszawie 27.12.06, 12:46 No cóż, fryzjer albo jest dobry, albo jest tani Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Porządny fryzjer w Warszawie 28.12.06, 12:18 Czy ja wiem. Ja chodzę do malutkiego i dość obskurnego zakładu fryzjerskiego gdzie pracuje świetna kobitka. Dobór odżywki raczej pozostawia mnie natomiast super strzyże i do rozjaśniania włosów nie używa perhydrolu tylko kwasów owocowych. Potrafi super dobrać fryzurę. Jak przyszłam pierwszy raz to na moje przebąkiwanie "ja bym chciała tu tylko trochę podciąc itp." powiedziała "Pani ma beznadziejnie ostrzyżone włosy. Proszę mi zaufać, ostrzygę panią znacznie lepiej" i miała 100% rację. Wszyscy mi mówią, że mam najlepsza fryzure od lat. A płacę 100 zł za strzyżenie i pasemka. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Porządny fryzjer w Warszawie 28.12.06, 17:37 No cóż, wazne, jakich kosmetykow uzywa, wazne, czy wlasnie umie doradzić, czym pielęgnować włosy - odpowiednio je zbada i dobierze wlasciwe kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Porządny fryzjer w Warszawie 27.12.06, 12:28 Marcin w salonie LaComo w CH Land, Paweł - ma salon na Bartoszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.j.a.28 Re: donkaczka 27.12.06, 13:10 jeśli mozna to poproszę namiary także na tego drogiego fryza rozumiem, że wart swojej ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasia1 Re: donkaczka 27.12.06, 13:30 ja byłam w piatek we franku provoście...nie wiem dokładnie, kto mi robił fryzurę, ale jestem b. zadowowlona. Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka alicja 27.12.06, 14:07 powiem Ci szczerze, że wart cholerka, nie zaklepałam sobie terminu na grudzień i musiałam iść do innego, tez dobrego polecanego przez klientki moje i nie byłam zadowolona niestety ale ja nie jestem marudna, wyszłam usmiechnęta, bo włosy sa ok, ale niestety ten drogi fryzjer mnie rozpuścił, oni robią super zawsze jak siedzę to głowa mi się kręci dookoła, bo napatrzeć się nie mogę zawsze chodziłam do dobrych fryzjerów, ale jednak widziałam pewne "trendy" w kolorach fryzurach itp czyli babki były robione dośc podobnie u tego zawsze jestem w szoku, jak widze jak się babki odmieniają kiedyś siedziały trzy koleżanki, babki po 40, przeciętnej urody, akurat prawie wychodziły więc mogłam się przyjrzeć - wszytskie miały włosy blond, ale kazda inny kolor, trochę morelowy, trochę różowo-poepielaty i taki złoto-rudy i wyglądały świetnie ale za balejaż ze strzyżeniem zapłaciłam tam ostatnio 360 złotych, jeśli dalej chcesz telefon to dam Ci nawet komórkę do Marka Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.j.a.28 Re: donkaczka 27.12.06, 14:14 Jesli można, to poproszę. Najchętniej do salonu i na komórę A gdzie Marek przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
janka007 Re: donkaczka 27.12.06, 15:36 Ja też ładnie poproszę o telefony do niego Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: donkaczka 27.12.06, 19:22 kurcze myślałam,ze tu mowa o tysiacach a tu tylko 360zł,jak tylko tyle to ja tez poprosze namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
ala67 Re: donkaczka 28.12.06, 00:57 Rany, tysiące??? A ja przyznam szczerze, że mnie ta cena nieco...hmmm...zwaliła z nóg... Zaraz sie małżowi chyba pożalę/pochwalę, że do taniego fryzjera chadzam Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: donkaczka 27.12.06, 20:51 ha, no większość znajomych robiła wielkie oczy, że aż tyle, więc niechętnie się przyznawałam choć była nagabywana bo fajnie mi robi włosy Marek pracuje u Leszka Czajki na Nowogrodzkiej 18, salon 022 621 58 21 a komóra 0 510 313 319. Łatwiej na komórę, bo Marek przychodzi poza swoimi zmianami bez grymaszenia, a recepcja poza ramy nie zapisuje. Śmiesznie bo z psiapsółą dostałysmy go z różnych źródeł, poczta pantoflowa działa najlepiej. Polecam serdecznie, po 4 miesiącach od ostatniego strzyżenia i kolorowania włosów uczesałam sie po prostu u fryzjera koło pracy i dziewczyny przekonane były że właśnie włosy robiłam, bo układały sie ładnie i kolor był ok, dopiero po odroście było widać że nic nie robiłam. Jest młody, sympatyczny i ma świetną rękę. Czajka bierze więcej, ale chyba wolę "szeregowych" fryzjerów, nie jestem gwiazdą i bałabym się potraktowania "po łebkach". Dajcie znać jak wyniki, mam świadomość że nie ma ideału dla każdego, choć moje znajome które tam poszły sa super zadowolone. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: donkaczka 27.12.06, 22:37 donkaczka napisała: > Czajka bierze więcej, ale chyba wolę "szeregowych" fryzjerów, nie jestem > gwiazdą i bałabym się potraktowania "po łebkach". Obawiam się, że Czajka nawet by nożyczek dla Ciebie nie wziął. Ewentualnie dałby rady pracownikom co zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: donkaczka 27.12.06, 22:41 ))) Grzegorz od Czajki też jest niczego sobie, nareszcie jestem w stanie opanować sama włosy dłuższe niż centymetrowe Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: donkaczka 28.12.06, 01:54 to prawda, Grzegorz też fajny, pracują razem na zmianie nawet ja mam dośc niesforne włosy, dla mnie to szok że po kilku misiącach się wciąz układają i to był mój ostatni fryzjerski "skok w bok", musze jednak klepać terminy z wyprzedzeniemm, tylko bywam w wawie nieregularnie i trochę mi trudno aluc, co Ty masz wspólnego z wieczna-gosia? bo jakoś mi sie przeplatacie jesli moge pytać ofkoz Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: donkaczka 28.12.06, 01:50 noo Czajka bierze więcej, ale nie za rady ale robotę, i zapisac się do niego można, więc skąd ta pewność? Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: donkaczka 28.12.06, 10:30 Zapisać się można, ale 'zwykłych' osób palcem nie tyka. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Porządny fryzjer w Warszawie 28.12.06, 08:45 polecam Bartka z Chmielnej ( ma swój salon, ale nieoznakowany, a i tak tłumy gwiazd i gwiazdek z TV) Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.j.a.28 Re: Porządny fryzjer w Warszawie 28.12.06, 10:09 Dziękuję A może słyszałyście cos o Tomku z salonu Jagi H? Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: Porządny fryzjer w Warszawie 28.12.06, 12:03 tak, i widziałam efekty i jednak niekoniecznie choć babki były zadowolone,ja widziałam pewien "sznyt" firmowy na ich głowach, a już pisałam, że nie lubię jak fryzjer ma manierę w kolorach lub fryzurze a Bartek z Chmielnej tez jest ok, kiedys pracowalismy obok siebie i mamy sporo wspólnych klientek, jest niezły i ma polot Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.i.c.j.a.28 Re: Porządny fryzjer w Warszawie 28.12.06, 12:15 Donkaczko, na czym polega: sznyt firmowy??? Naprawdę nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
zzzytkaaa Kabaty - VIP ROOM 29.12.06, 17:41 polecam, jest tam jeden fryzjer Grzegorz. pisano o tym salonie w Twoim Stylu i podobno w Zwierciadle. nie farbowalam wlosow, wiec nie wiem ile taka przyjemnosc kosztuje - mam nadzieje, ze po artykule nie zdrozalo. tel. 894-97-85 Odpowiedz Link Zgłoś