minio34 22.02.07, 12:25 Szukam dobrego pediatru w Limie!!!! Czy możecie mi kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asanti2 Re: Padiatra w LIM-ie 22.02.07, 12:57 My lubimy tam dr Wicińską. To starsza pani,już na emeryturze, ale z dużym doświadczeniem zawodowym i bardzo rozsądna. Odpowiedz Link Zgłoś
e5121 Re: Pediatra w LIM-ie 22.02.07, 14:19 wejdz na forum Warszawa. A swoja droga w Limie jest duzo dobrych pediatrow. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka711 Re: Pediatra w LIM-ie 23.02.07, 08:39 CZEŚĆ Ja polecam d.Dębskiego , przyjmuje na Domaniewskiej Odpowiedz Link Zgłoś
margo_kozak Re: Padiatra w LIM-ie 28.02.07, 23:34 my tez chodzimy do dr Wicinskiej Odpowiedz Link Zgłoś
pocholita Re: Padiatra w LIM-ie 25.02.07, 10:49 Dr Wieczorek - leczy głównie homeopatią Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Padiatra w LIM-ie 01.03.07, 09:14 ja niezmiennie polecam dr Annę Wieczorek Odpowiedz Link Zgłoś
fortisa Re: Padiatra w LIM-ie 05.03.07, 14:34 a pani Gajdulewicz? co mozecie o niej powiedziec? ja bylam u niej raz i raczej nie za dobre wrazenie, ale moze to tylko dlatego ze przejeta bylam pierwsza wizyta u pediatry. chociaz podobno pierwsze wrazenie najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
jotka1705 Re: Padiatra w LIM-ie 05.03.07, 16:06 Dr Gajdulewicz to świetny specjalista. Jest może dl co niektórych zbyt obcesowa, bo otwarcie mówi o tym co się robi źle i czego nie robić. Ja ją polecam z czystym sumieniem. Poza tym: dr Fedyna dr Kindracka, dr Pawelec Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ccleo Re: Padiatra w LIM-ie 06.03.07, 23:19 Mysmy juz chyba u wszystkich zdążyli byc nie, żartuję- u słynnej apni Fedyny jeszcze nie Fajny jest dr Baranowski, nasza córeczka lubi do niego chodzic, fajna tez dr Pogorzelska- też wspominamy miło te wizyty. Natomiast czasem zdarza się (jak dzis np) trafic do poelcanej jak widze dr Wieczorek i ....jakoś...nie 'podchodzi nam'.... cleo Odpowiedz Link Zgłoś
niutas Re: Padiatra w LIM-ie 07.03.07, 22:47 bezapelacyjnie dr Fedyna, niestety trudno się do niej dostac Poza tym dr Wieczorek Odpowiedz Link Zgłoś
fortisa Re: Padiatra w LIM-ie 09.03.07, 15:42 pani Gajdulewicz kompetentna? no moze. w kazdym razie mierzac mojemu malemu obwod glowki wyszlo na to ze od porodu skurczyla mu sie o 3cm poza tym poszlam do niej z kaszlem tata napomknal cos ze dfziecko sie napreza i wygina a ona zamiast powiedziec ze u 5tygodniowego dziecka jest to naturalny odruch i normalna reakcja kiedy cos boli albo bardzo sie nie podoba to nastraszyla nas, kazala robic usg przezciemiaczkowe konsultacje neurologiczna. wrocilam dzis od pani neurolog, ktora powiedziala ze z malym wszystko ok i ze ta gonitwa niekoniecznie byla potrzebna. ja tak sobie myslalam od poczatku ze to chyba byla lekka przesada ale tatus spanikowal chyba i kazal gonic po lekarzach. wole bardziej racjonalne podejscie lekarzy mniej nadgorliwosci i checi popisania sie swoja wiedza. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marcia74 Re: Padiatra w LIM-ie 14.03.07, 14:20 My chodzimy do dr Gajdulewicz. Uwazam, ze jest rzeczywiscie nieco chlodna w kontakcie, ale kompetentna. Co do nadgorliwosci - mozna na nia narzekac jak wszystko jest OK. Gdyby jednak nie zrobiono badania, ktore okazaloby sie konieczne - wtedy dopiero jest powod do narzekania, prawda? Wole nadgorliwosc od zaniedban. Odpowiedz Link Zgłoś
qdachi Re: fortisa 14.03.07, 22:16 Powinnaś sie cieszyć,że okazało się że wszystko jest w porządku. U nas była sytuacja odwrotna, mówiłam lekarzom że dziecko pręży sie przy karmieniu itp, to mówiono mi że coś "wymyślam". Szkoda wielka bo miałam rację i gdybym wtedy odiwedziła neurologa-gdyby mnie pokierowano tak jak Ciebie-miałabym o wiele mniej problemów...... Odpowiedz Link Zgłoś
fortisa Re: Padiatra w LIM-ie 15.03.07, 10:50 no tak. tylko mowienie rodzicom dziecka, ktore wysyla sie na badanie mozgu z powodu troche za wysokiej bilirubiny, ze "na kierowniczych stanowiskach sa ludzie, ktorzy mieli nawet wyzszy poziom ale czy oni sa madrzy to raczej watpliwe" to normalne a tym bardziej profesjonalne nie jest. wiec to nie powinno dziwic ze do tej pani juz nie bardzo mam chec pojsc Odpowiedz Link Zgłoś
irka15 Re: Padiatra w LIM-ie 16.03.07, 19:17 My glownie staramy sie chodzic do dr Pawelec i po prostu ja uwielbiamy! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_gor Re: Padiatra w LIM-ie 21.03.07, 20:04 Ja byłam u dr Andrukiewicz (Domaniewska) i z czystym sumieniem polecam. Bardzo grzeczna i miła Pani. Diagnoza jak najbardziej trafiona. Pozdrawiam -------------- Nasz Cytrusek Odpowiedz Link Zgłoś
lemiwawa dr Rowicka i dr. Jakubowska 28.03.07, 13:41 zdecydowanie dr. Rowicka i dr, Jakubowska. Byliśmy u Kindrackiej - nie pomogła synkowi, ale wcześniej wymienione panie zdecydowanie bardziej kompetentne. Zawsze odpowiadają mile na pyt., dobrze wytłumaczą. Poważnie traktują problemy, które rodzice mają z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś