Dodaj do ulubionych

Do inkaa5!!!!

09.04.07, 12:53
Mam jeszcze pytanka apropo rehabilitacji na Kopernika.
Skierowanie powinien wystawic pediatra i czy to skierowanie ma byc na
rehabilitacje czy na jakas wizyte do lekarza tam na KOpernika?

Pozdrawiam
i dziękuję
Obserwuj wątek
    • inkaa5 Re: Do inkaa5!!!! 09.04.07, 21:45
      Witaj smile
      Z tego co ja pamiętam to my dostaliśmy skierowanie od zwykłego lekarza pediatry
      z przychodni na wizycie przed szczepieniem maluszka. Musiałam o nie trochę
      zawalczyć smile Skierowanie było: do poradni rehabilitacyjnej z podejrzeniem..... I
      mając to skierowanie sama umawiasz się do jakieś poradni, mi lekarka poleciła
      Kopernika i jeszcze jakąś, więc w te miejsca dzwoniłam.Nie czekałam długo na
      wizytę, bo jak dzwoniłam to akutat zapisywali na następny mies. Potem słyszałam
      od mam, że jednak trudno się tam dostać, bo przychodnia ma opinię jednej z
      lepszych w W-wie. Zapisy są do Pani dok. kierownik przychodni, która najpierw
      ogląda dokładnie dziecko, ocenia odruchy i.t.p. przy okazji rozmowa jak ciąża,
      poród i.t.d. ew. prosi jeszcze o konsultację i jeśli widzi, że coś jest nie tak
      to można się zapisać na rehabilitację w zależności od stanu maluszka na początek
      2-4 spotkania i potem znów u niej kontrola i decyzja co dalej. Ja polecam
      rehabilitanta pana Maćka, wspaniałe podejście do dziecka, delikatny, spokojny.
      Bardzo dużo nam tam pomogli
      pozdrawiam
      jak coś to pisz na priv smile
      • minia282 Re: Do inkaa5!!!! 10.04.07, 10:01
        Bardzo Ci dziękuję za szybką odpowiedz.
        A można wiedzieć co dolegało twojemu dzidziusiowi?

Pozdrawiam
        • inkaa5 Re: Do inkaa5!!!! 10.04.07, 12:06
          Mój synek miał obniżone napięcie mięśniowe.

p/s. aaa przypomniałam sobie jeszcze, że wtedy dostaliśmy jeszcze skierowanie do
          neurologa. Więc ty też na wszelki wypadek poproś od razu skierowanie do poradni
          i do neurologa, bo na wizytę do neurologa baaaaaardzo długo się czeka, a zawsze
          możesz jeszcze u kogś córeczkę skontrolować.

pozdrawiam
    • inkaa5 Re: Do inkaa5!!!! 10.04.07, 21:32
      minia
      przeczytaj mail na skrzynce
      pozdrawiam serdecznie smile
      iwona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka