grazbed 15.06.07, 15:14 Rzucam linkę: www.kercelak.wola.waw.pl/1.html dla tych co mieszkają w pobliżu i zostają na weekend w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiatt Re: Festyn Nowy Kercelak na Chodnej 15.06.07, 22:03 Grazbed a na naszym forum to tego juz nie wkleilas a Ty z Woli jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: Festyn Nowy Kercelak na Chodnej 16.06.07, 06:08 No to very sorry ). Nasze forum to ogólnopolskie jest, raczej nie podejrzewam, żeby np. Zielonogórzanki pędziły do nas na lokalne święto ulicy. Ja jestem z Ochoty,tam spędziłam dzieciństwo i młodość. Teraz administracyjnie mieszkam na Woli - chociaż nie z własnej woli , po prostu takie życie, taki lajf. Jednak przez miedzę (a dokładnie przez ul.Jana Pawła) mam Śródmieście. Czy Ty też obracasz sie w tych rejonach? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiatt Re: Festyn Nowy Kercelak na Chodnej 16.06.07, 14:18 Tak ale chyba na :naszym" forum jest duuuzo warszawianek) ja mieszkam na Gorcach niedaleko Ratusza W-wa Bemowo. Odpowiedz Link Zgłoś