aisuga2 16.01.08, 14:22 Jakie miejsca możecie polecić z dobrą kuchnią i przyjazne dla kieszeni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia-w Re: chrzciny - obiad dla rodziny 16.01.08, 14:53 Ja polecam Restaurację Śpiewających Kelnerów (ale nie w Galerii Mokotów, nie pamiętam w tej chwili ulicy). Robiłam tam chrzciny 2 razy. Pierwszym razem 4 lata temu, a drugim razem, rok temu, nawet szukałam czegoś innego żeby zabrać rodzinę w inne miejsce, ale nie znalazłam nic równie fajnego. Dlatego zdecydowaliśmy się zrobić ponownie w tej restauracji. Jedzenie rewelacja, a ceny również przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinkap1 Re: chrzciny - obiad dla rodziny 16.01.08, 20:41 Pewnie chodzi Ci o Smoczą Mieszkam po drugiej stronie restauracji. Ja robiłam w restauracji Florian /przy remizy strażackiej/ na Chłodnej tj. z tyłu Atrium na Jana Pawła. Polecam. Lokal ma oddzielną salę na tego typu imprezy i dobre ceny. Mogę wysłać fotki lokalu na e-maila /fotki z imprezy chrzcinowej/. Odpowiedz Link Zgłoś
bezi2 Re: chrzciny - obiad dla rodziny 18.01.08, 16:42 Hej, jeśli nadal jest taka możliwosc, to poproszę o fotki na maila. tkleczkowska@wp.pl Z góry b.dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aisuga2 Re: chrzciny - obiad dla rodziny 15.02.08, 15:59 Dzięki za pomoc Znalazłam ich stronę internetową. Odpowiedz Link Zgłoś