martysia78 11.02.08, 11:32 Poszukuję kontakt do dobrego gastrologa dziecięcego w Warszawie mamy bardzo duże problemy brzuszne z 5 tygodniowym niemowlęciem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikrajewska Re: gastrolog dziecięcy Warszawa 27.02.08, 08:54 Witam, Mam pytanie czy udalo sie Pani znalezc dobrego gastrologa dzieciecego gdyz mam podobny problem ze swoja 3 letnia coreczka. Na internecie znalazlam lekarza ale nie wiem czy jest rzeczywiscie dobry. centrumbios.pl/mikolaj_teisseyre/ Z gory dziekuje za pomoc. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
mamozaurus Re: gastrolog dziecięcy Warszawa 26.03.09, 12:35 Bylismy u dr Mikolaja, gdyz corcia ma zaparcia nawykowe. Nie bardzo nam pomogl, ale nie wiem moze oczekujemy cudu od lekarza..ale nie bylismy zadowolenie z wizyty u niego Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: gastrolog dziecięcy Warszawa 27.02.08, 09:21 Ja chodzę z dziećmi do IMiDz na Kasprzaka do p dr Gryglickiej. I polecam gorąco. Jest świetnym lekarzem, i nie zajmuje się tylko brzuszkiem, ale ogląda dzieci "całościowo". U córeczki wykryła poczatki przywnękowego zapalenia płuc. Odpowiedz Link Zgłoś
izkan81 marcyszka 26.02.09, 09:31 Bardzo Cie prosze kobieto podaj mi numer prywatny do Pani doktor. Mam z maluchem ogromne problemy gatsrologiczne a teraminy na nfz na kwiecien a ja jzu nie mam sily czekac , moje dziecko niestety juz dawno te sily stracilo. PRosze jescze raz o numery na poczte gazetowa izkan81@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: marcyszka 29.03.09, 23:11 niestety nie mam prywatnego nr do Pani dr Gryglickiej. Chodziliśmy zawsze na NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
nana2005 Re: gastrolog dziecięcy Warszawa 28.02.09, 21:48 polecam prof. Ryżko z CZD, przyjmuje prywatnie w poradni gastrologicznej na waryńskiego. Przyjmuje tam także doktor Socha, także z CZD. Odpowiedz Link Zgłoś
adk-a Re: gastrolog dziecięcy Warszawa 10.03.09, 14:06 Witam. Ja jestem ze Szczecina. Podajcie Panie jakieś namiary na prof.Ryżko, albo doradźcie gdzie się udać z dzieckiem 7 letnim, prawdopodobnie ma refluks. Często ma bóle brzucha i przy tym wymioty acetonomiczne (za każdym razem się odwadnia i lądujemy w szpitalu na kroplówce). Szukam naprawdę dobrego specjalisty, poradźcie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nana2005 Re: gastrolog dziecięcy Warszawa 11.03.09, 13:46 prof. Ryżko CZD 22 815 13 07 prywatnie w Poradni Gastrologicznej na Waryńskiego 22 825 62 99 Odpowiedz Link Zgłoś