ale80ssandra 04.03.08, 10:28 Czy możecie polecić dobrego pediatrę, alergologa i ortopedę dla dziecka w Centrum Medycznym Enel Med? Chciałabym tam wykupić abonament i wybrać dobrych lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opus21 Re: Enel Med - proszę o radę. 04.03.08, 23:31 pediatra - dr Wasążnik. Szczerze polecam. Chodze do niego od pol roku z moja roczna coreczka i moim zdaniem jest wart polecenia! Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: Enel Med - proszę o radę. 10.03.08, 17:56 Dr Szkoda - pediatra Dr Mieżecki - pediatra pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
ogab Re: Enel Med - proszę o radę. 10.03.08, 19:40 Mam 5,5 m-czne dziecko. Polecam pediatre - Panią dr Kałandyk ortopeda - Pan dr .Juchnicki Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77 Re: Enel Med - proszę o radę. 11.03.08, 12:06 Jesli chodzi o pediatrę, to chodziłam do dr Wasążnika, rzeczywiście jest super, ale problem w tym, ze on dzieci chore przyjmuje tylko we wtorki a choroba nie wybiera, wiadomo. Od dłuzszego czasu chodzę teraz do dr Łuczynskiej-Picewicz. To bardzo dobry i doświadczony lekarz, bardzo fajna babka no i przyjmuje codziennie wiec niezaleznie kiedy ci dziecko zachoruje, mozesz isc wlasnie do niej. Wczesniej chodziłam do pediatrow na "chybil trafił", jesli dziecko nie chorowalo we wtorkii nie spotkałam sie nigdy z niekompetentnym lub niemiłym lekarzem, ale jesli chcesz chodzic do jednego, ktory bedzie juz znal dziecko po kilku wizytach to polecam dr Łuczynska- Picewicz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annamea Re: Enel Med - proszę o radę. 13.03.08, 11:35 Słuchajcie a jak tam jest z zapisami dzieci chorych? Mam abonament pierwszy miesiąc i trochę jestem rozczarowana. Młody był już dwa razy chory i za każdym razem nie było wolnych miejsc do pediatrów - tzn. były za dwa dni. To jest normalne u nich czy miałam pecha? Bo jak normalne to ja wolę NFZ. Co robicie z dzieciakiem z gorączką? Wzywacie lekarza do domu? Czy idziecie niezapisani i tak czy owak ktoś Was przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
katerina Re: Enel Med - proszę o radę. 19.03.08, 09:53 moje dzieci ostatnio czesto chorowały u jak nie było miejsca w placówce to wzywałam lekarza do domu i zawsze przyjezdzali bez problemu od 30 min do 5 godzin. Z moich obserwacji lekarze domowi byli lepsi od tych w placówce (może to tylko wrażenie). Odpowiedz Link Zgłoś
annamea Re: Enel Med - proszę o radę. 20.03.08, 14:43 Dziękuję za odpowiedź. Moje dzieci też są non stop chore. Na razie wykupliliśmy abonament w Enelu jednemu na próbę, bo nie wiedziałam jak będzie. Faktycznie jeżeli tak to wygląda, to duży plus za wizyty domowe. W naszej przychodni NFZ niechętnie przyjeżdżają do dzieci z wysoką gorączką nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
katerina Re: Enel Med - proszę o radę. 20.03.08, 19:14 my mamy abonament rodzinny 2 dorosłych + 2 dzieci, dla dorosłych jest 5 wizyt domowych na rok w moim abonamencie Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: Enel Med - proszę o radę. 20.03.08, 21:01 oj, chyba nie do końca masz racje, ja chodze z moimi dziecmi do Wasążnika i on przyjmuje kazdego dnia tygodnia (poza poniedzialkiem -wtedy jest w luxmedzie, ale tam tez mamy abonament).dzieci chore przyjmuje rano. fakt, ze jak zadzwoni sie rano to juz moze nie byc miejsca ale jak juz dziecko choruje to mozna przewidziec, ze trzeba bedzie pojsc do kontroli i zapisac z wyprzedzeniem. samej choroby niestety przewidziec sie nie da. ja raz spotkalam sie z niemila lekarka, nazwiska nie pamietam ale standard miala na poziomie podrzednej przychodni rejonowej. fakt, ze bylo to w sylwestra, moze jakis dyzur tylko miala. Odpowiedz Link Zgłoś