Dodaj do ulubionych

wspólne spacery

22.04.08, 13:55
jestem mamą 10-tygodniowej Oli, mieszkamy na Żoliborzu, czy są chętne mamy do
odbywania wspólnych spacerów? najczęściej bywamy z Olą na Kępie Potockiej,
jeżeli są zainteresowane mamy, będzie nam bardzo milo wspólnie spędzać czas smile
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jovila Re: wspólne spacery 22.04.08, 16:05
      teraz mieszkam na Ochocie, ale za ok. miesiąc będę mieszkała juz na Żoliborzu
      przy samej Kępie Potockiej jestem mamą 10 miesiecznego Tadziasmilebądźmy w kontakciesmile
      • marcelina4 Re: wspólne spacery 22.04.08, 16:23
        super, bardzo chętnie, jak już sprowadzisz się na Żoliborz odezwij się proszę,
        bedzie mi bardzo miło poznać Ciebie i Tadzia, pozdrawiam
        • smok27 Re: wspólne spacery 23.04.08, 09:24
          ja mieszkam na sadach zoliborskich, ale niestety pracuje, wiec nie bede mogla
          sie przylaczyc do Waszych spacerow i b.tego zaluje....
          • awtorek Do: Jovila 07.05.08, 16:16
            Hej! Ja też mieszkam przy Kępie Potockiej. Też chciałabym się z Wami spotkaćsmile A
            byłyście już razem na spacerze? Proszę o cynk.

Moja córka ma 3,5 m-ca. Różnie u nas ze spacerami bo często płacze i wracam w
            jednym ręku córka, w drugim wózek... Ale warto spróbować.
            • jovila Re: Do: Jovila 07.05.08, 17:09
              nie byłysmy jeszcze razem na spacerze, bo ja sie dopiero za jakis czas wprowadze.
              • awtorek Re: spacer 07.05.08, 18:44
                No tak, z tego rozpędu nie doczytałam, że Jovila jeszcze się nie
                przeprowadziławink A autorka wątku? Ja mieszkam na Bielanach ale to już prawie
                Żoliborz: za pl. Wilsona w kierunku Marymontu. Możemy się jakoś umówić?
                • melka133 Re: spacer 08.05.08, 10:26
                  a na Bielanach gdzie? bo ja przy cm. wawrzyszewskim...
                  • czar_bajry Re: spacer 08.05.08, 11:44
                    Jeżeli na Chomiczówce to polecam park przy Aspekt spaceruje tam dużo
                    mam z pociechami, a jak na Wawrzyszewie to chyba okolice stawów też
                    jest ładnie, ja już niestety wyrosłam ze spacerów synek poszedł do
                    przedszkola i interesują Go tylko place zabaw. Jeżeli znacie ładne i
                    bezpieczne na Bielanach to napiszciesmile
                    • melka133 Re: spacer 08.05.08, 14:31
                      dużo placów zabaw jest na Conrada, od Tesco poczynając i idąc w
                      stronę bazarku, ostatnio je odkryłam, chociaż mój mały jeszcze na
                      nie za mały, a tak to nad stawikami jeszcze
                      • melka133 Re: spacer 08.05.08, 14:31
                        i jescze na Renesansowej też chyba coś jest
      • jovila Do marcelina 4 i awtorek 16.06.08, 17:01
        juz mieszkam na Kepie wiec mozemy sie jakos umawiac. Mozemy sie zgadac na
        gazetowym mailu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka