doddi3 17.05.08, 20:32 Od miesiąca nie mogę jej znależć w sklepach. A może Wy gdzieś ją widziałyscie? Dacie namiar? Moje dziecko tęski za nią Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robbi2 Re: kaszka straciatella Bobovity 19.05.08, 17:10 Szukałam wczoraj w Leclerku i nie znalazłam. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
zagatka Re: kaszka straciatella Bobovity 20.05.08, 14:37 ja znalazłam w careffour express na tamce jakieś 2-3 tygodnie temu. i pluję sobie w brodę, że kupiłam tylko jedną, bo jak byłam ostatnio to już jej nie było. u mnie tęskni dziecko i mąż Odpowiedz Link Zgłoś
k.solska Re: kaszka straciatella Bobovity 21.05.08, 17:12 Napiszcie pytanie do Nutricii - odpowiadają. Ja kiedyś szukałam kaszki mannej i odpiwiedzieli mi nastepnego dnia podając przyczyny braków i listę sklepów gdzie jest. Napiszcie tylko od razu skąd jesteście (najlepiej też dzielnicę). Oni ostatnio w ogóle mają kłopot z asortytmentem. Oprócz straciatelli, problem jest także z Bebilonem 3 (( Odpowiedz Link Zgłoś
doddi3 odpowiedź od producenta 21.05.08, 21:32 "Oferta kaszek BoboVita zmieniła się. Zaprzestaliśmy produkcji poszukiwanej przez Panią kaszki z powodu jej umiarkowanie niskiej sprzedaży i małego zainteresowania ze strony klientów. Nie mamy już kaszki Stracciatella w naszym magazynie. Proponujemy małym kosumentom inne atrakcyjne smaki. Nowością są kaszki w serii "Pyszne śniadanko": Mleczna owsianka, Mleczno- wielozbożowa i Mleczna ryżowo-kukurydziana wieloowocowa". Nie wiem jak Wam ale mi coś nie chce sie wierzyć, że ta kaszka nie miała powodzenia wśród "małych konsumentów". Gdyby jednak któraś z Was widziała gdzieś ostatki Straciatelli w Warszawie (lub nawet pod) dajcie znać ! Odpowiedz Link Zgłoś
k.solska Re: odpowiedź od producenta 22.05.08, 23:20 Mam w domu jeszcze jedno opakowanie. Możesz podać mi adres mailem, to ci prześlę pocztą w poniedziałek Moja mała niestety stanowczo odmówiła już jedzenia kaszek Odpowiedz Link Zgłoś