kinia117 04.07.08, 17:06 witam drogie mamy czy moglybyscie mi opisac w formie + i - danego przedszkola na Bródnie. Za pół roku bede szukac miejsca dla 3 latka w miare blisko osiedla park lesny. Chcialabym miec jakis punkt wyjscia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewaoraszek Re: przedszkola Bródno 04.07.08, 20:25 Ja niestety jeszcze nie posyłałam tam mojej córci, gdyż za mała, ale sama do niego uczęszczałam i moje sieostrzenica ostatnimi czasy i była zadowolona - a mowa o przedszkolu państwowym truskaweczka na Hieronima - bliżej wysockiego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_46 przedszkole na Turmonckiej 22.04.09, 15:42 Bardzo proszę o opinie na temat przedszkola nr 90 na ul.Turmonckiej.Mój synek tam się dostał i jeśli macie jakieś info na temat tego przedszkola to proszę, napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: przedszkole na Turmonckiej 22.04.09, 20:56 poproszę o opinie o przedszkolu nr 115 Odpowiedz Link Zgłoś
kowcia Re: przedszkole na Turmonckiej 23.04.09, 06:55 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=587 moze tu znajdziecie info Odpowiedz Link Zgłoś
marioladabr nr 91 ul. Suwalska 23.04.09, 12:02 Mój syn chodzi do przedszkola nr 91 na ul. Suwalskiej. Jestem zadowolona. Miłe panie, dobre i różnorodne jedzenie. Zabawki dostosowane do wieku (te w ogródku też). Są też zajęcia dodatkowe (rytmika obowiązkowa, jęz. angielski, taniec, korektywa, zajęcia plastyczne i informatyczne), są organizowane teatrzyki, różne konkursy, czasami wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś