asiaiwona_1 Re: Sklep z ubraniami ciążowymi gdzie w W-wie? 17.09.08, 13:52 Nivena - jest w Złotych Tarasach - blisko Smyka. Fajne ciuchy i ceny też do wytrzymania. Poproś o kartę rabatową (choć mi dali sami, ale jakby zapomnieli.... Będziesz miała 10% rabatu na wszystkie ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
gos85 Re: Sklep z ubraniami ciążowymi gdzie w W-wie? 17.09.08, 15:59 polecam h&m. ceny niższe niż większości sklepów ciążowych, a ciuchy fajne i duży wybór. próbuj w złotych tarasach, arkadii, centrum i reducie. Odpowiedz Link Zgłoś
desse_o Re: Sklep z ubraniami ciążowymi gdzie w W-wie? 17.09.08, 18:36 Koleżanka polecała jeszcze sklep w Pasażu Ursynowskim, nie byłam tam, ale mówiła, że można dostać dobrze wyglądające spodnie. Cen nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Sklep z ubraniami ciążowymi gdzie w W-wie? 17.09.08, 19:14 H&M zdecydowanie, niedrogo i modnie. Sklepy typowo ciążowe mają garderobę jak dla naszych mam, a chyba jesteś jeszcze młoda? Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Re: Sklep z ubraniami ciążowymi gdzie w W-wie? 17.09.08, 19:19 Ja w H&M nic nie moge wybrać, już prędzej w C&A... Sklepy: - Kasprzaka, przy Teatrze na Woli (przy przystanku autobusowym) - Wrocławska, mniej więcej naprzeciwko ZUSu Więcej adresów tradycyjnych sklepów znajdziesz też na stronach producentów: www.haltex.com.pl www.9fashion.pl www.kathma.pl www.bebefield.pl www.be.com.pl www.happymum.pl Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Sklep z ubraniami ciążowymi gdzie w W-wie? 17.09.08, 19:29 Nivena ma bardzo modne. Ja właśnie w HM nie mogłam nic znaleźć. A ten w pasażu ursynowskim to mają swoją ofertę na allegro - niestety nie pamiętam nicka, ale pewnie w wyszukiwarce da się jakoś znaleźć. ceny faktycznie mieli konkurencyjne Odpowiedz Link Zgłoś
andzia353 Re: Sklep z ubraniami ciążowymi gdzie w W-wie? 17.09.08, 20:32 super, bardzo wszystkim dziękuję za namiary szczerze mówiąc w H&M i C&A już byłam, ale jakoś nie mogę dobrać nic dla siebie, zwłaszcza jeśli chodzi o spodnie, bo tego mi brak... Odpowiedz Link Zgłoś
desse_o Re: Sklep z ubraniami ciążowymi gdzie w W-wie? 17.09.08, 20:42 Jeśli nic nie znajdziesz, to spróbuj w internecie poszukać czegoś. Jest spory wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Re: Sklep z ubraniami ciążowymi gdzie w W-wie? 17.09.08, 20:44 Fakt, tam mają te spodnie z ohydnym gumowym klinem z przodu. Nie wiem, może jak urosnę, to wygoda przeważy nad urodą, ale na razie nie moge sobie wyobrazić, że miałabym coś takiego założyć. Odpowiedz Link Zgłoś
annapa7 Re: Sklep z ubraniami ciążowymi gdzie w W-wie? 17.09.08, 22:20 Jest jeden całkiem przyzwoity sklepik na bazarku róg Al.Lotników i Puławskiej, sprzedają też na allegro, bodajże jako Firma_Esente. Możesz też spróbować w Galerii Ursynów przy KENie, ceny może nie powalają, ale jest spory wybór. Tam zresztą są dwa albo trzy sklepy ciążowe. A jak już pomierzysz i zobaczysz, które firmy Ci pasują i jakie fasony, to może sprobuj ciuchy danej firmy znaleźć taniej na allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
baaaa Re: Sklep z ubraniami ciążowymi gdzie w W-wie? 18.09.08, 09:45 Tak, na bazarku przy Al Lotników jest niezły sklepik, ale w Landzie, bezpośrednio przy M Służew są aż dwa sklepy z odzieżą ciążową. Jeden jest w Landzie A, a drugi w części B. Jest niedaleko bazarku na Al. Lotników, więc wyprawa na Służew może być bardzo owocna zakupowo , bo trzy sklepy w sąsiedztwie Z H&M byłam w stanie kupić sobie tylko spodnie, bluzki moim zdaniem są koszmarne. Odpowiedz Link Zgłoś
dioblica Re: Sklep z ubraniami ciążowymi gdzie w W-wie? 18.09.08, 22:16 Jeśli chodzi o spodnie oraz inne ciuchy, to bardzo polecam 9 month, mają stronę ale również sklep na Andersa, przed Intraco. Ja kupiłam tam rewelacyjne sztruksy, w których przechodziłam całą ubiegłą jesień i zimę, a dzięki pasowi super dopasowywały się do moich zmieniających się rozmiarów, inne spodnie w ofercie też mieli bardzo fajne i bardzo dobrej jakości. Prałam te spodnie dziesiątki razy i ani nie zmieniły koloru ani się nie rozlazły, teraz chodzi w nich koleżanka. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino A ciuchy używane? 19.09.08, 11:32 Są fajne specjalistyczne ciucholandy z rzeczami dziecięcymi (polecam "Filipka" przy bazarze na Bemowie - ogromny wybór, rzeczy najczęściej nienoszone), a czy jest coś z ciążowymi? Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Pytanie o Hennesa & Mauritza 19.09.08, 16:42 Skuszona Waszymi opiniami, udałam się do najbliższego sklepu, aby jeszcze raz dokładniej się przyjrzeć ciuchom w H&M. I wyszłam wprost zdegustowana ;-/ Pytanie moje jest takie: czy tak różnimy sie potrzebami, czy moze po prostu mój H&M jest kiepsko zaopatrzony? Gdzie Wy chodzicie? Przeraziło mnie, że nie znalazłam ani jednej sukienki ani spódniczki ani żakietu... Tylko te straszne portki i bawełaniane bluzki... Nie dla mnie, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Re: Pytanie o Hennesa & Mauritza 19.09.08, 17:05 Wkleję parę przykałdów ciuchów, które mi się podobają, żebyście wiedziały, o co mi chodzi )) www.modaciazowa.com/odziez_ciazowa,Princeska__Pansy,p169.html www.pieknamama.pl/2762-Kamizelka-Milano.htm www.pieknamama.pl/2745-Spodnica-Sevilla.htm www.pieknamama.pl/2766-Sukienka-Bologna.htm www.pieknamama.pl/2759-Kurtka-Laura.htm Piękna kurtka, którą zamierzam nosić jako żakiet. Oooo, takich rzeczy mi trzeba ) Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz123net Re: Pytanie o Hennesa & Mauritza 23.08.09, 09:26 Hey jeżeli będziecie wracały do formy, to: w piątek wracałam z mężem z sądów i przypadkiem zajrzeliśmy do nowych pawilonów na Jana Pawła II. Nie pamiętam dokładnie numeru pawilonu na parterze 26 lub 36. Mąż wykukał sobie super koszulkę D$G cena haha, ja za to jeansy Versace za 500zł odjazd. Centrum warszawy i ceny naprawdę niskie. Te same Jeansy w sklepie w galerii kosztowały 2tyś ten sam model Odpowiedz Link Zgłoś