kasiazk 03.11.03, 11:11 Prosze o opinie na temat przychodni Medycyna Rodzinna na Zwirki i Wigury. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazbed Re: Medycyna Rodzinna 04.11.03, 09:55 A w jakim zakresie opinia Cię interesuje? Bo ogólnie: w porównaniu z ZOZ-ami to niebo a ziemia. Podstawowy koszyk usług nieodpłatny, pozostałe płatne. Nieskomplikowany i sprawny system badań podstawowych, także USG. Pediatra - super dr. Tadeusz Dróżdż ale bardzo trudno się do niego dostać bo jest bardzo oblegany. Kawaler Orderu Uśmiechu, uwielbiany przez dzieci a na dodatek fachowiec co to i bańki, i "okłady kartoflowe" i super antybiotyk zaleci jak niezbędny. Panie pediatrzy też w porządku choć p. Wieczorkiewicz nieco oschła. Interniści - nieźli ale nie trafiłam na "super lekarza" raczej poprawni niż rewelacyjni. Z ważnych "fachowców" brak niestety kardiologa i stomatologa. W razie innych pytań = pisz, odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
kasiazk Re: Medycyna Rodzinna 05.11.03, 13:29 Dziekuje za informacje. Medycyna Rodzinna interesuje mnie pod wzgledem pediatrow i ogolnego wrazenia. Postanowilam bowiem przepisac mojego synka z przychodni (niby sprywatyzowanej ale nie mentalnie) na Pieknej. Sama zas korzystam z uslug Medicover. Dzis mielismy pierwsza wizyte u pediatry i jestem mile zaskoczona. Szkoda tylko, ze brak kacika zabaw w poczekalni dla dzieci. W porownaniu z przychodnia, z jakiej dotad korzystalismy jest super! Ciesze sie ze zdecydowalam sie na zmiane przychodni, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś