monikawas 19.12.03, 17:00 Szukam sklepów w W-wie z ubrankami tych firm ADAMS I GEOGRE Są naprawde dobre gatunkowo. Nie wiem gdzie można je kupić Ktoś mi mówił ze są na stadionie XX? Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienka.harrison Re: UBRANKA FIRM ADAMS I GEORGE 19.12.03, 17:13 Adams i George to są angielskie ubranka, więc domyślam się (ale może się mylę) że raczej ich w Polsce nie kupisz, a jeśli na stadionie to nie wiem szczerze mówiąc skąd je biorą Z pozdrowieniami Jagienka & Dominik (29.11.02)najnowsze zdjęcia: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=7662007&a=9506776 Odpowiedz Link Zgłoś
mazelka Re: UBRANKA FIRM ADAMS I GEORGE 21.12.03, 13:49 Witam, Są dostępne w dwoch miejscach: 1. Sklepik w przejściu podziemnym pod dworcem Centralnym (niedaleko McDonalda) - uwaga strasznie drogo. 2. Rzeczywiście stadion - sama tam kupowałam - są w kilku miejscach, już po wejściu na koronę. Mam wrażenie że i do sklepiku i na stadion rzeczy sprpwadzane są mało legalną drogą (są bez metek - ale są nowe). Pozdrawiam mazelka Odpowiedz Link Zgłoś