Gość: vikas IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.12.03, 13:51 Wiem,że dziś powinnaś robić test.Napisz koniecznie jak wyszedł i nie trzymaj w napięciu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a.p5 Re: A.P5 odezwij się... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.12.03, 17:03 Vikasku, mam problemy z dojściem do komputeraTest robiłam już w sobotę.Potem jeszcze badanie krwi. Niestety Zamory nie było. Niestety przyrost jest mały muszę powtórzyć badania w środę, bo dr postraszyła pozamaciczną Nie będę mogła nic napisać, dopiero po świętach (wyjazd). Wtedy wszystko opowiem. Trzymajcie się cieplutko. PS.Do owu brałam olejek z wiesiołka po 1 pastylce, choć myśle, ze to szybka decyzja Zamorki, okazała sie mam nadzieję sukcesem. Nic nie czułam, żadnych objawów, poza lekkim bólem brzucha. Narazie biorę luteine i wierze, że hcg wzrosło. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikas Re: A.P5 odezwij się... IP: *.aster.pl 15.12.03, 17:27 Gosia to znaczy,że @ nie przyszła? Czy to znaczy,że jest nadzieja na dzidziusia?Lekarze się mylą! Mam nadzieję,że wszystko będzie OK! Życzę Ci zrowych,pogodnych Świąt. Odezwij się po powrocie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.p5 Re: A.P5 odezwij się... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.12.03, 17:52 Vikasku jesteś kochana Ja również zyczę Wam pogodnych Świąt, wspaniałych prezentów i wszystkiego o czym pomyślicie łamiac sie opłatkiem. Gosia Napiszę, jak tylko przyjadę. Odpowiedz Link Zgłoś