witus10 17.08.09, 09:48 Poszukuje państwowo z NFZ neurologa w warszawie...ktos poda kontakt ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaktosik Re: Szukam neurologa Warszawa 19.08.09, 22:23 Dr Szlachetka, przychodnia na ul. Kieleckiej Odpowiedz Link Zgłoś
witus10 Re: Szukam neurologa Warszawa 20.08.09, 16:07 dziekuje bardzo, juz sie umowilam na wizyte. Dziwne bo na kieleckiej sa w miare przystepne terminy a wszedzie trzeba czekac po 2-3 miesiace....o czym to swiadczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
anaq Re: Szukam neurologa Warszawa 20.08.09, 19:05 ... o tym, że nie ma tam chętnych. Ja tam byłam i więcej się nie skuszę. Tam od lat przyjmują dwie starutkie lekarki, którym jakoś nie ufam jeśli chodzi o kompetencje (nie tylko ja). sama przychodnia na kieleckiej to tragiczne miejsce. Ale o nazwisku Szlechetka przyznam, że nie słyszałam, może to ktos nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
anaq Re: Szukam neurologa Warszawa 20.08.09, 19:10 To już na Romera lepiej, naprawde. Tyle, że trzeba poczekać 2 miesiące, ale specjalistki dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
jaktosik Re: Szukam neurologa Warszawa 20.08.09, 23:13 Chodziliśmy do dr Szlachetki 1,5 roku, moim zdaniem jak najbardziej ok. Odpowiedz Link Zgłoś
witus10 Re: Szukam neurologa Warszawa 23.08.09, 09:53 No dzwonilam na Romera ale tam kaza czekac az 3 miesiace..... kurcze troszke mnie dobiliscie informacja ze jest beznadziejnie na kileckiej.....to w takim razie chyba nie warto isc bo tylko w glowie namieszaja . A chcialam isc platnie to w Medicover i Luc medzie czas oczekiwania koniec pazdziernika . A dziecko nie moze tak dlugo czekac . Odpowiedz Link Zgłoś
kawaro Re: Szukam neurologa Warszawa 25.08.09, 23:37 Dr Długoborska w Cepeleku na Koszykowej. Odpowiedz Link Zgłoś
brolek Re: Szukam neurologa Warszawa 11.04.10, 21:33 Dr Tomasz Mazurczak - świetny neurolog z IMiDz. Prywatnie przyjmuje w centrum medycznym Arka na Kasprzaka, niedaleko IMiDz. Odpowiedz Link Zgłoś