tato.muminka 26.08.09, 16:10 witam serdecznie, chcialbym zapytac o dobrych psychologow z warszawy (najlepiej okolice bemowa)ktorzy mogliby pomoc w dosyc duzych problemach nerwicowych. z gory dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanna Re: terapeuta dla nietypowego problemu 26.08.09, 22:24 Nie wiem, co przez "problemy nerwicowe" rozumiesz, ale nerwicami, generalnie, zajmują się psychiatrzy dziecięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
muoda_123 Re: terapeuta dla nietypowego problemu 04.09.09, 09:40 polecam Panią Anne Resler-Maj, ze Szpitala na Litewskiej - kompetentna z super podejściem do dzieci. Z tego co wiem to w Szpitalu "podsyłane" są do niej co trudniejsze przypadki. Z tego co wiem to przyjmuje tez prywatnie w DANTEX-MED. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wasil_ka Re: terapeuta dla nietypowego problemu 04.09.09, 11:06 Dominika Słomińska - psycholog i terapeuta dziecięcy, gabinet na Powstańców sląskich. po tel proszę o maila. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś