kamila2287
25.09.10, 13:56
WItam jestem 23-letnią młodą mamą która obecniej jest w bardzo trudnej sytacji materialanej nie będę ukrywała pracuje i zarabiam za nie całe 1000zł(gdyż pracuję na 3/4etatu)Obecnie od dłuższego czasu jestem w trudnej sytacji materialnej ledwo wiąrze koniec z końcem-po opłaceniu wszystkich medi zostanie mi bardzo nie wiele na utrzymaniu siebie i córeczki.Często musze odmówić sobie i córci wiele rzeczy tak aby od miesiąca do miesiąca mieć co jeść.Nie raz ze złami w oczach patrze jak moja córcia cierpi ale wiem że rozumie mnie po mimo że jest tylko małą dziewczynką.
.Nie jestem żadną oszustką po prostu potrzebuję pomocy od ludzi o dobrym serduszku-może właśnie u Pani/Pana są porządki jesienne i znajdują się jakies nie potrzebne ciuszki,które moja córeczka mogła by nosić.Przyjmuję tylko rzeczy nie pieniążki.Jestem już w takiej sytacji że musiałam prosić pomoc obcych ludzi.Po prostu nie wiem co mam robić.Przyjmę ubranka dla samej siebie jak i córeczki.Przecież już staje się coraz zimniej a nie mamy kurteczek,bucików ani czegość cieplejszego na jesień.
Ten list kieruję do ludzi dobrego serduszka jeśli jest ktos kto jest mi w stanie pomóć prosze o kontakt meilowy Sp399@wp.pl