Dziewczyny czy któraś z "pomocnych emam" mieszka nad morzem? albo moze znacie kogoś u kogo mogła bym wynając tani (bardzo tani) pokój dla mnie i dla Barusia na miesiąc najlpeiej na przełomie marzec-kwiecień ? musze z nim pojechać nad morze lekarka mowi ze to jedyne wyjscie. Bartek Ma przerośnięty trzeci migdał taki do wycięcia i 2 boczne są bardzo powiekszone nadają się do ścięcia... W czwartek byłam z Bartusiem u laryngologa dziecięcego i terminy an zabieg są na koniec sierpnia na ten czas dostał krople na zmniejszenie obrzęków limfatycznych LIMPHOMYOSOT sterydy do noska FLIXONASE i zyrtek i nystatyne i lacidofil i (wszystko na 20dni) wczoraj 20 minut po podaniu FLIXONASE zaczął mi sie dusić przetrwałam do rana a dziś zadzwoniłam do lekarki i jutro mamy wizyte pewnie zmieni mu leki. W czwartek lekarka powiedziała ze dobrze by było z nim pojechać nad morze najlepiej w kwietniu (podobno najwiecej jodu) ale jest drogo dlatego pytam kanałami... Może znacie jakieś miejsce gdzie mozna tanio pojechać bez wyżywienia ja będe mu gotować.