Witam. Mam na imię Sylwia . Jestem młodą,uczącą się przyszłą mamą. W grudniu urodzi mi się córeczka. Poszukuję po różnych portalach pomocy a mianowicie ludzi,którzy mają niepotrzebne rzeczy tj. ubranka dla noworodka (niekoniecznie różowe) ,buciki,zabaweczki itp. Nie mówię tu o drogich rzeczach ani o nowych. Używane ciuszki ,które leżą w szafie i tylko ją zagracają - bardzo chętnie bym przyjęła. Nie do końca stać mnie na nowe rzeczy tym bardziej,że córcia ma urodzić się już zimową porą,więc dochodzą do tego dodatkowe koszta,ponieważ nie wystarczy założyć np.body i coś na to tylko musi być kaftanik cieplutki,czapeczki,rękawiczki i tego typu rzeczy,by jeszcze do tego nie złapała czegoś. Nie oczekuję ,że posypie się stos wiadomości od chętnych ale jeżeli ktoś ma możliwość to proszę o kontakt na maila (siwa13894@gazeta.pl) albo GG 11309576. Od razu chciałabym też zauważyć,że jeżeli ktoś będzie chciał np.wysłać paczuszkę wolałabym by nie była ona ciężka bo nie stać mnie na prawdę na pokrycie kosztów wysyłki,chyba,że to właśnie ta osoba będzie chciała je pokryć wtedy będę bardzo wdzięczna. Wiem ,że nie jestem jedyną osobą ogłaszającą się w ten sposób i oczywiście rozumiem,że są osoby ,które potrzebują pomocy bardziej niż ja dlatego zwracam się do tylko osób chętnych i wydaje mi się,że nie narzucam się w jakikolwiek sposób. Kto chce niech pomoże

Z góry bardzo dziękuję