pauka_22 Re: potrzebne ubrania!!!! 17.05.05, 14:40 witajcie! piszę teraz w sprawie kuzynki mojej mamy. Wioletta ma dwoje dzieci, syma 10 lat, który jest niepełnosprawny( urodził się z przepukliną kręgosłupa) i córkę 7 lat. obecnie jej mąż stracił pracę, ze względów zdrowotnych i to beż żadnego wypłacenie odszkodowania. utrzymują się z zasiłku, który Wiola dostaje na łukasza , ok 700 zł. to nie wiele jak na 4 osobową rodzinę! Tymbardziej,że Lukaszek musi co tydzień jeździć na rewhabilitację to Wrocławia (bo tak to Wiola sama z nim ćwiczy w domu). dlatego nie może podjąć żadnej pracy ze względu na opiekę nad Łukaszem. a jest jeszcze Weronuika, która teraz chodzi do 1-ej klasy. proszę w jej imieniu o pomoc. najbardziej potrzebne są ubrania i buty dla Weroniki(134 cm wzrostu i 33 rozmiar buta) i dla Łukasza (gdzieś na 158 cm. bardzo proszę dziewczyny pomóżcie!!!! ta rodzina jest naprawdę w potrzebie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: potrzebne ubrania!!!! 17.05.05, 15:01 Poproszę o adres potrzebującej osoby, na priva oczywiście. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: potrzebne ubrania!!!! 17.05.05, 18:55 Niech zglosi sie pilnie do Mops nalezy im sie zasilek kontraktowy-na czas wyjscia z bezrobocia niemaja minimum zyciowego sie spokojnie zaswiadczenie o bezrobociu-z urzedu pracy, jej o zasilkach i podanie jak cos to pisz na priv, ich dochod nie moze przekroczyc 1896zl wiec im sie nalezy jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
olimey Re: jeśli możesz napisz coś więcej o tym 17.05.05, 20:13 zasiłku może innym się przyda taka wiadomość,sama jestem zainteresowana tą wiadomością.pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: potrzebne ubrania!!!! 17.05.05, 18:56 dodatkowo zwrot za doajzdy na zajecia i za leki Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: potrzebne ubrania!!!! 18.05.05, 08:17 Pauko, pisałam w sprawie adresu do twojej kuzynki, czy możesz mi podać na priv. pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś