amelka99 25.10.05, 19:26 dobre słowo (( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16556&w=30977202 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaroksany Re: proszę o...... 25.10.05, 20:18 amelko, masz odemnie całe mnóstwo dobrych myśli oraz pozytywnych wibracji bo wiem co to patrzeć na cierpienie dziecka, ja na szczęście mam to już za sobą bo trwało to w szpitalu tuż po porodzie, co prawda jesteśmy pod stałą kontrolą neurologa ale wiesz sama "licho nie śpi". Ściskam Was mocno i bądź dobrej myśli, pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
roxanna1336 Re: proszę o...... 25.10.05, 20:36 Tak mi strasznie przykro Amelko . Przytulam Cię , z całej siły...Odwagi , będzie Dobrze , zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
foretka Re: proszę o...... 25.10.05, 21:19 Amelko, musisz byc silna i wierzyc, ze bedzie lepiej. Dla siebie i dla dzieci. Po burzy zawsze w koncu wychodzi slonce. Przesylam Ci moje cieple mysli. Sciskam Cie mocno ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.), która ma juz ... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: proszę o...... 25.10.05, 21:32 Amelko będziemy o was myśleć. Jutro z dziećmi przed przedszkolem zajrzymy do kościółka i się pomodlimy o siłę dla ciebie i zdrówko dla synka. Pozdrawiam gorąco i ślę mnóstwo ciepłych myśli Marta Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: proszę o...... 25.10.05, 21:49 Pomodlę się w Waszej intencji Nigdy nie trac nadziei. Moja córka miała chorobe oczek zwaną retinopatia IIIc- po niej aż 80% dzieci jest niewidomych.. Miała małe szanse,żeby przezyc-miała 690gram(26 tydzien ciąży) A ona zyje i widzi bardzo dobrze. Miała sepse-na ktora w szpitalu umiera większosc wczesniaków, Miała martwicze zapalenie jelit Miała wrodzone zapalenie płuc itd,itd. cuda się zdarzaja na co dzień. Miłosierdzie Boskie ma wielka moc-o wiele większa niż słowa lekarzy. Bedzie dobrze, trzymajcie się. Danta Odpowiedz Link Zgłoś
rybkaisia Re: proszę o...... 25.10.05, 22:13 Amelko - przesyłam Ci tyle dobrych myśli ile sobie zażyczysz oraz tyle wiary i nadziei, żeby starczyło Ci jej w walce z chorobami i przeciwnościami losu) Odpowiedz Link Zgłoś
amelka99 Re: proszę o...... 26.10.05, 07:16 dziekuje dziewczyny )) z całego serduszka Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz Re: proszę o...... 26.10.05, 09:49 my Was tez serdecznie ściskamy i trzymamy kciuki, wierzymy że wszystko będzie dobrze aga mama wiki Odpowiedz Link Zgłoś
kasia062 Re: proszę o...... 26.10.05, 11:29 My również jesteśmy z wami i mocno was sciskamy,mamy ogromna nadzieje ze bedzie dobrze. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
nikpat amelko - moj brat mial chorobe pertesa - 26.10.05, 11:49 nie wiem czy poprawnie napisalam mial wtedy ok 6 lat - to typowo chlopieca choroba. gips nosil ponad pol roku- oby dwie nogi w duzym rozkroku- miedzy nimi deska dla usztywnienia- nie czytalam dokladnie - ale jesli twojemu malemu tez zaloza gips lub jesli juz zalozyli - to uwazaj zeby nic mu nie bylo-jesli bedzie sie skarzyl ze go miocno boli idz do lekarz bo gips moze mu sie wrastac - to dlugi okres czasu wiec ma prawo - i nie sluchaj ich jesli ci powiedza ze maly przesadza- i nic mu nie bedzie tylko pros o dokladne ogledziny! zycze wytrwalosci i duzo zdrowia - bo to najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś