wielaw 13.01.06, 08:45 Potrzebuję łóżka z barierkami lub siatką , dla staruszki. Strach,że wstanie i się przewróci. Tak się już stało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vaniliaa1 Re: lóżko 13.01.06, 08:46 a mieszka w kosmosie???? Moze warto bylo by napisac skad sie jest??? z 2 roznych koncow polski nie ma co przesylac lozka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a444 Nie podoba mi się 13.01.06, 08:58 Nie podoba mi się agresywny ton takich postów jak wyżej.To samo mozna powiedzieć uprzejmie. Nie każdy zna zasady panujące na forum i byc może nie ma doświadczeń w sprawach takich ogłoszeń.Aż strach cokolwiek tu napisać, bo od razu "stały bywalec" rzuca sie do gardeł, zamiast spokojnie poprosić o uzupełnienie informacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
escribir Re: Nie podoba mi się 13.01.06, 09:05 Moim skromnym zdaniem nie jest konieczna dogłębna znajomość zasad forum- wystarczy logicznie pomyśleć ;-( . A wracając do tematu postu: ja takiego łóżka nie mam, ale wiem że istnieją wypożyczalnie sprzętów tego typu (kule, wózki, balkomiki itp.). Może mają też jakieś zabezpieczenia do zamontowania do łóżka? W Warszawie takie miejsce jest na Baśniowej- sklep i wypożyczalnia w jednym. Ceny wypożyczenia "drobnych" sprzętów ją niewielkie, nie wiem jak by było z taką barierką czy siatką. Odpowiedz Link Zgłoś
sylraf Re: lóżko 13.01.06, 09:04 vanilka się wkurzyła, hihihi proponuję popytać w okolicznych szpitalach. Kilka miesięcy temu np. warszawski szpital na Starynkiewicza sprzedawał po cenie złomowej łóżka szpitalne, także takie z barierkami. Takie łóżko wyszło pamiętam za kilkanaście złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: lóżko 13.01.06, 09:06 tak wkurzylam sie )) ilez mozna.... ubranka jeszce zrozumiem mozna wyslac, ale lozko????????? co zapakowac w paczuszke i wyslac??? pogielo kogos???? przy takim poscie naprawde bez myslenia powinno sie wpisac miasto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kassienkak1 Re: lóżko 13.01.06, 09:15 jesli potrzebujesz łóżka zapytaj w najblizszym KOŚCIELE EWANGELICKIM oni zawsze maja i wypozyczaja za darmo ps.nie trzeba nalezec do ich parafii Odpowiedz Link Zgłoś
wielaw Re: lóżko 13.01.06, 12:40 Rzeczywiście nie podałam miasta. Chodzi o Kraków. A wkurzać się nie ma o co.Jestem po kilku nieprzespanych nocach i podernerwowana z powodu niemożności załatwienia opieki nad Babcią. Przepraszam tu jest wątek o dzieciach. Odpowiedz Link Zgłoś
escribir Re: lóżko 13.01.06, 09:08 sylraf napisała: > vanilka się wkurzyła, hihihi > > proponuję popytać w okolicznych szpitalach. > Kilka miesięcy temu np. warszawski szpital na Starynkiewicza sprzedawał po ceni > e > złomowej łóżka szpitalne, także takie z barierkami. Takie łóżko wyszło pamięta > m > za kilkanaście złotych. > Szpital na Starynkiewicza? Ten w Warszawie? Położniczy? Co za szczęście! Nareszcie pozbyli sie tych złomów!!!!!!!! 9 lat temu rodziłam tam, łóżka na salach wyższe od mojego zadka i weź się wgramol na coś takiego ;-(. Wygodne były tylko dla salowych do ścielenia. Tak się domyślam, bo żadnej ścielocej nie widziałam tam na oczy . Odpowiedz Link Zgłoś
a444 Re: lóżko 13.01.06, 09:21 Dla Was jest oczywiste,ze trzeba wspisać miasto.Ale wierzcie mi,ze jak ktoś jest poczatkujący w takiej formie zamiany lub transakcji, to zwyczajnie nie umie przewidywać. Wystarczy napisać: A skąd jesteś? I tyle.Albo potraktowac to z humorem.To aż takie trudne? Moim zdaniem, to forum wymaga szczególnej życzliwości, bo jak dowalicie komuś proszącemu już na starcie, to wiecej nikogo o pomoc nie poprosi. Odpowiedz Link Zgłoś
wielaw Re: lóżko 13.01.06, 12:48 bardzo Cię przepraszam. Ale nie musisz mi odpowiadać i wkurzać się.Życzę Ci żebyś nigdy nie była w takiej sytuacji ,ze zapominasz jak się nazywasz. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
a444 Re: lóżko 13.01.06, 12:51 Skoro nie jest nowa, to chyba wiesz z jakiego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
sylraf Re: lóżko 13.01.06, 13:04 hihi, ta osoba nie udziela sie na TYM forum ale na innych, bardziej ... hm... swiatowych Sylwia i Jakub nakarm głodne dziecko "czy wiesz co to są dane poufne, mój barwny inaczej przyjacielu?" Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: lóżko 13.01.06, 13:04 a444 napisała: > Skoro nie jest nowa, to chyba wiesz z jakiego miasta a wlansie ze nie... wiem ze nie jest nowa, bo jak wrzucisz w wyszukiwarke to pokaze Ci iles tam, postow, ale nie mam czasu wszystkich czytac, zeby si etego dowiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
silna_pokusa Re: lóżko 13.01.06, 14:21 Witajcie Stare Bywalczynie i te Nowe! Ja jestem raczej tutaj nowa, i tez uwazam ze czasem wystarczy troche kultury. Bo takie ataki (jak ten) to moim zdaniem jest brak kultury. Wydaje mi sie ze osoba ktora che pomoc, sama moze zadac pytanie skad sie jest. Widze ze tutaj wiecej adwokatow niz.... moze sie myle, ale to dzieki takim atakom. Ja pomimo ze podalam miejscowosc z jakiej jestem, i co potrzebuje, zostalam zaatakowana ze nie napisalam po co mi lo`zko pietrowe.... sorki, ale koncze dwa watki ktore zaczelam i chyba uciekne, jakos nienajlepiej tu sie czuje, a i nie widze powodu przy kazdym watku opowiadac co tez mi sie takiego wydazylo ze potrzebuje pomocy. Zauwazylam jeszcze ze glownie atakuja osoby, ktore w danym temacie akurat najmniej maja do powiedzenia. Atak dla samego ataku? lepiej sie czujecie jak naciskacie enter? Pozdrawiam Wszystkie Mile i Niemile forumowiczki. Wiecej luzu. Moze nie kazdy jest tak madry jak Wy? Odpowiedz Link Zgłoś