annamalgorzata25 21.06.06, 16:41 Babcia zmarła dzisiaj w nocy... Proszę o modlitwę Osoby które chcialy pomoc proszę o nie wysyłanie pieluch dla babci i innych rzeczy. Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrowa12 Propozycja modlitwy e-mamy włączajcie sie 21.06.06, 18:27 Proponuje by zamiast znicza [*] (bo choc to cos znaczy to jednak bardziej przyda sie jednak modlitwa) "zmowic" koronke do Bozego Miłosierdzia Bedzie to polegalo na tym ze kazda osoba ktora tutaj wstapi wklei zdanie "Dla Jego bolesnej męki-miej miłosierdzie dla nas i całego świata" i tak powstanie koronka do Miłosierdzia Bożego Jezeli ktos chce moze sie przylaczyc Ja obiecuje ze zmowie cala koronke za Twoja Babcie Zaczynam: Ojcze przedwieczny ofiaruję Ci ciało i krew duszę i bustwo najmilszego Syna Twojego i Pana naszego Jezusa Chrystusa *Dla Jego bolesnej męki-miej miłosierdzie dla nas i całego świata Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany to forum oddam/przyjmę a nie modlitwy za zmarłych 21.06.06, 20:09 z całym szacunkiem dla annymałgorzaty i jaj zmarłej babci, nie psujmy klimatu tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
olimey Re: [*][*][*][*][*] 21.06.06, 18:35 "Dla Jego bolesnej męki-miej miłosierdzie dla nas i całego świata" Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Re: [*][*][*][*][*] 21.06.06, 20:31 Dla Jego bolesnej męki miej miłosierdzie dla nas i całego świata i dla zmarłej BABCI. Mamoroksany to nie tylko forum Oddam- Przyjme , ale w kiektórych przypadkach grupa przyjaciół.Pozdrawiam Ciebie i Wszystkich.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany żałosne 21.06.06, 21:28 anik35 napisała: > Dla Jego bolesnej męki miej miłosierdzie dla nas i całego świata i dla zmarłej > BABCI. > Mamoroksany to nie tylko forum Oddam- Przyjme , ale w kiektórych przypadkach > grupa przyjaciół.Pozdrawiam Ciebie i Wszystkich.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
baska02 Re: Moja babcia zmarła 21.06.06, 22:29 dla jego bolesnej meki miej milosierdzie dla nas i calego swiata wspolczuje ci Odpowiedz Link Zgłoś
iwa2004 Re: Moja babcia zmarła 22.06.06, 07:23 Dla Jego bolesnej męki miej miłosierdzie dla nas i całego świata i dla zmarłej BABCI. Wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Re: Moja babcia zmarła 22.06.06, 10:01 Aniu współczuję bardzo. Z drugiej strony jednak, wiem, że może to było najlepsze wyjście - nie cierpiała długo i Wy nie cierpieliście razem z Nią. "Może to nie są gwiazdy, może to latarenki w Niebie, gdzie miłość naszych Utraconych rzuca na nas światło, by dać nam znać, że czuwają nad nami i kochają na wieczność..." Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia29 Re: Moja babcia zmarła 22.06.06, 23:17 "Dla Jego bolesnej męki-miej miłosierdzie dla nas i całego świata" wyrazy współczucia Odpowiedz Link Zgłoś