malgog 24.08.06, 12:35 bierzesz wszystko jak leci ?? pluszaki, ubranka na chłopca, dziewczynkę we wszystkich możliwych rozmiarach, nakładki, leżaczki, rowerek wybaczcie - nie mogłam się powstrzymać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: mirka.1 - ???? 24.08.06, 12:44 .. tornister też rezerwowała.. hm... Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 mirka.1 - ???? 24.08.06, 12:57 może myśli, że trzeba już teraz zadbać o edukację malucha??? A najgorsze w tym wszystkim (przynajmniej dla mnie) jest to, że na każdego posta odpowiada takim samym tekstem. Nawet liczba kropek się zgadza Kobieto!!! Ja wiem że każdy może oddawać rzeczy komu chce, ale ja zawsze lubię wiedzieć, czy aby faktycznie rzeczy "idą" do osoby, która potrzebuje albo po prostu lubię się osobiście spotkać z taką osobą. Napisz czasem w poście coś więcej niż tylko prośbę o przyjęcie danej rzeczy. No i zmień czasem treść prośby... Odpowiedz Link Zgłoś
diament79 Re: mirka.1 - ???? 24.08.06, 14:58 hehe a zobaczcie sobie na daty pisania!!!!!!! Jak to możliwe że z wcześniejszą datą prosi o ciuszki dane później???????? Juz słuszałam o przypadkach biednych mausiek, które potem pod innym nickiem chwala się że otwieraja lumpeks bo maja cały garaz ciuszków....... Odpowiedz Link Zgłoś