Gość: King IP: *.* 28.10.02, 20:44 odddam kapcie Befado rozm. 19, bardzo mało używane, kolorowe, sznurowaneKinga z W-wy 822 49 50 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika22 Re: oddam kapcie BEFADO 19 - stan bdb IP: *.* 06.11.02, 19:50 Chętnie przyjmę kapcioszki. Nie dla mnie ale dla samotnej matki z 6-cio miesięczną córką.Jeśli to jeszcze aktualne. jestem a Raszyna koło wa-wy. proszę o odpowiedz tutaj lub na adres: Doman0@poczta.fm Serdecznie dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: King Re: oddam kapcie BEFADO 19 - stan bdb IP: *.* 06.11.02, 21:02 aktualne! mogę jeszcze dać kilka ubranekja mieszkam na Grójeckiej w W-wie - może jakoś umówimy się na odbiór?pozdrawiamKinga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika22 Re: oddam kapcie BEFADO 19 - stan bdb IP: *.* 07.11.02, 20:39 Mogę podjechać z Raszyna to niedaleko. Bardzo dziękuję za szybką odpowiedz. proszę tylko o telefon kontaktowy abyśmy mogły się umuwić. Pisz na adres: Gajkus@wp.pl( adres mi się zmienił bo kożystam z pożyczonego komputera). Odpowiedz Link Zgłoś