Dodaj do ulubionych

Oddam ciuszki 56-68

10.06.03, 20:38
Oddam trochę ubranek po córeczce.Rozmiar od 56 do 68.Może znacie jakąś
mamę,która spodziewa się albo już ma maluszka? To pierwsze rzeczy jakie chcę
oddać i chciałabym żeby trafiły do kogoś komu będą dobrze służyć.Piszcie na
priv-powiem co mam konkretnie.Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • uleczka10 Re: Oddam ciuszki 56-68 19.07.03, 15:30
      Bardzo chetnie przyjme jakiekolwiek ciuszki Spodziewam sie dziecka a w chwili
      obecnej nie mam nic! Najzwyczajniej w swiecie nie stac mnie- wszystko jest
      takie drogie, a ja nie pracuje i wlasciwie nie mam nikogo, kto moglby mi pomoc.
      Jesli moge liczyc na wasza pomoc- bylabym niezmiernie wdzieczna. Jest jeden
      problem- a mianowicie obawiam sie, ze nie stac mnie na odbior przesylki. Wiem,
      ze to tylko zaledwie 7 zl. ale dla mnie kazdy grosz sie liczy. Jesli moge
      liczyc na wasze dobre serce moze w przyszlosci bede mogla sie odwdzieczyc.
    • scumbler76 Re: Oddam ciuszki 56-68 19.07.03, 17:58
      Ja chętnie przyjmę...spodziewam się co prawda chłopca ,ale jeżeli coś pasuje
      na chłopca to daj proszę znać.Za przesyłkę oczywiście zapłacę.A ciuszki mam
      zamiar oddać innej potrzebującej Mamie jak już nie będą mi potrzebne.Pozdrawiam
    • selena1980 Re: Oddam ciuszki 56-68 29.07.03, 22:44
      witam.
      mam na imie marta mam 23 lata.
      niedawno zaszlam w ciaze i w kwietniu bede mamasmile, moj maz szuka pracy a ja
      sie ucze, przeczytalam ogloszenie dotyczace ciuszkow,chcialam zapytac gdzie
      pani mieszka i czy mogaby mi pani je oddac.pierwszy raz pisze takiego e-mial
      wiec trudno mi jest napisac list.
      no coz pozdrawiam pania.
      marta
    • pokusa6 Re: Oddam ciuszki 56-68 07.08.03, 01:39
      czesc! jesli jastes z krakowa i to jeszcze aktualne to morze dasz mi jakis
      namiar na siebie?jestem pierwszy raz w ciązy i nieorientuje sie dokladnie jakie
      ubrankas beda mi potrzebne wiec morze ty mi doradzisz?muj meil: danon6@op.pl
      z gury dziękuje.
      alicja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka