michana 28.10.04, 12:04 Moja 1,5 roczna córka od kilku dni kuleje i potrzebuję namiarów na dobrego ortopedę dziecięcego.Proszę o pomoc! Gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbina16 Re: Dobry ortopeda 28.10.04, 13:04 Witam! Dobrym ortopedą dziecięcym jest dr Siliwończyk. Przyjmuje na ul. Miszewskiego 18, tel. do rejestracji:302 66 13 Pozdrawiam, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
magmar11 Re: Dobry ortopeda 28.10.04, 13:28 Witam, Polecam dr Sieliwończyka aczkolwiek nie jest on ortopedą dziecięcym. Utarło się tak, bo wszystkie matki przychodzą do niego z problemami. Naprawde jest świetnym specjalistą... Przyjmuje w szpitalu w Gdańsku oraz ma Miszewskiego we Wrzeszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
wioolinka Re: Dobry ortopeda 29.10.04, 08:33 Ja również go polecam,tylko teraz się bardzo długo czeka!Jest świetnym specjalistą Odpowiedz Link Zgłoś
michana Re: Dobry ortopeda 09.11.04, 15:28 Dzięki za pomoc.Moje obawy okazały się niepotrzebne po patu dniach przeszło samo,a termin u dr.bardzo przyspieszony mieliśmy dopiero za tydzień. Pozdrowienia Gosia Odpowiedz Link Zgłoś