majeczka1208 01.10.08, 21:09 Witam serdecznie! dziewczyyny jakie znacie w 3mieście restauracje z kącikiem do zabawy dla dzieci? wielkie dziękuję za odp. Maja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabaluga0 Re: Restauracje z kąciekiem dla dzieci 02.10.08, 08:29 znam tylko kawiarnie ANIOŁ w Gdyni. i we włoskiej na Władysława 4 są jakies zabawki, ale tak brudne ze nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: Restauracje z kąciekiem dla dzieci 02.10.08, 10:22 To raczej nie restauracja ale też można zjeść IKEA. W Sfinxie dają dzieciom malowanki i kredki Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: Restauracje z kąciekiem dla dzieci 02.10.08, 11:27 Widziałam stolik dla dzieci w "menu.pl" koło Media Markt - ale to było ze dwa lata temu. W hotelu Haffner jest podobno koło restauracji sala zabaw z opiekunką W kawiarni PI-KAWA w Gdańsku na Starówce jest kosz z zabawkami. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
hubeny1 Re: Restauracje z kąciekiem dla dzieci 03.10.08, 09:10 W menu.pl był całkiem fajny kącik, ale teraz ta restauracja jest w remoncie i wisi tam już jakaś inna nazwa.. nie wiadomo czy kącik zostanie... W Sopocie na ul.Polnej,jest nowa włoska restauracja - Ristorante Tesoro, tam dzieciaki mogą malować kredkami po papierowych obrusach, są też różne zabawki i samochodziki. Mojej 4 letniej córeczce bardzo się tam podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka1208 Re: Restauracje z kąciekiem dla dzieci 03.10.08, 10:34 wielkie dzięki za odp. Ja mogę polecić Pizze Hut w Gdyni oraz restaurację grecka Lukullus na ul. Kartuskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaxxi Re: Restauracje z kąciekiem dla dzieci 03.10.08, 13:43 Gdańsk - T.G.I. FRIDAY'S - dziecko dostaje balonik świeżo napompowany i kolorowankę lub papier z kredkami Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Lukullus, Gdańsk 07.10.08, 16:02 www.trojmiasto.pl/Lukullus-o8504.html#wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
tabaluga0 Re: Lukullus, Gdańsk 07.10.08, 19:58 prawda jest tam kącik dla dzieci, ale te zabawki brudne jak swieta ziemia, polamane, zniszczone. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka1612 Re: Restauracje z kąciekiem dla dzieci 07.10.08, 18:16 W Osowej w Malinowym Ogrodzie podczas niedzielnych obiadów jest pani zajmująca sie dziećmi, prowadząca z nimi różne zabawy. Moja córcia raczej nieskora do zabaw z nieznanymi osobami była zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
idid Re: Restauracje z kąciekiem dla dzieci 08.10.08, 19:17 W Gdyni w Santorini jest na dworze piaskownica z zabawkami - oczywiście opcja na ciepłe dni. Odpowiedz Link Zgłoś
idid Re: Restauracje z kąciekiem dla dzieci 08.10.08, 19:18 Santorini jest na Świętojańskiej w bramie, knajpka z jedzeniem greckim dla uściślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Restauracje z kąciekiem dla dzieci 09.10.08, 19:43 W Oliwie przy skrecie do ZOO jest taka restauracja Oliwka mają 2 place zabaw dla dzieci: taki dla starszych i młodszych. Nie wiem czy w środku też czegoś nie ma, my bylismy latem więc jedlismy w ogrodowej cześci a synek szalał na placu zabaw Odpowiedz Link Zgłoś
aga_martusia Re: Restauracje z kąciekiem dla dzieci 09.10.08, 20:08 W Oliwie jest takze taka restauracjo-kawiarnia Atlanka - w środku super domek dla dzieci, kredki, układanki. A w mini lazience,gdzie ledwo mozna sie obrucic na scianie znajdziecie nawet przewijak dla dziecka- dla mnie to byl szok - cywilizacja Odpowiedz Link Zgłoś
an_k_a Re: Restauracje z kąciekiem dla dzieci 10.10.08, 17:08 Ta w Oliwie to Zajazd Pod Olivką, bodajże. W środku jest kącik-klocki, układanki, kredki. No i place zabaw na zewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
ikicia Re: Restauracje z kąciekiem dla dzieci 17.10.08, 00:00 w Oliwie restauracja el passo, rog lesnej i opata rybinskiego.jest kacik z krzesełkami stolikiem, jakis kredki , klocki , autka i zabawne rysunki na scianie.moim dzieciakom bardzo odpowiadało, ale uwaga jedzenie meksykanskie ,wiec nie kazde dziecko bedzie zadowolone, chyba ze zaliczy obiadek wczesniej.. Odpowiedz Link Zgłoś