Dodaj do ulubionych

Invicta-opinie

22.01.09, 11:30
Witam chciałabym poprosić osoby korzystające z usług Invicty o
opinie na temat tego centrum medycznego.Chciałabym udać się tam na
wizytę do ginekolog dr.Brzóski.Słyszałam,że podobno
miła,sympatyczna,fachowa i delikatna,a na tym mi szczególnie
zależy.Podobnie jak na profesjonalnym sprzęcie w gabinecie i na
możliwości odświeżenia się przed badaniem.
Dlatego bardzo proszę osoby które miały kontakt z Invictą lub
ewetualnie z panią doktor Brzóską o opinie na ten temat.
Obserwuj wątek
    • bamboo Re: Invicta-opinie 22.01.09, 18:37
      wlasnie pani doktor prowadzila moja ciaze - to swietny fachowiec, taktowna,
      sympatyczna, traktuje z szacunkiem swoje pacjentki. niechetnie daje zwolenia w
      ciazy - musi byc przyczyna wink
      co do samej invicty - rowniez mi bardzo odpowiadala, nie moge na nic narzekac,
      zawsze milo, sprzet najlepszych firm i banalne, ale sam fakt, ze w toalecie sa
      bidety - rzadko spotykane w przychodniach, czy nawet prywatnych gabinetach wink
      minus tylko taki, ze mimo zapisow na konkretna godzine, czesto byly opoznienia i
      trzeba bylo poczekac pod gabinetem - czas obslugi pacjentki byl dluzszy niz
      przewidziane przez system wink ale za to badania dokladne, nigdy nie czulam sie
      zbywana.
    • agastrusia Re: Invicta-opinie 22.01.09, 20:39
      Jestem zadowolona choć dostanie się na NFZ graniczy z cudem - trzeba wiele
      wytrwałości. Poza tym warunki super.
      • k1234561 Re: Invicta-opinie 23.01.09, 09:34
        A czy panbi dr.Brzóska jest delikatna podczas badania,bo ja mam
        bardzo niemiłe doświadczenia jeśli o te sprawy chodzi,dodatkowo
        jeszcze śluzu naturalnego u mnie jak na lekarstwo,a to też potęguje
        dyskomfort badania wink,dlatego chciałabym wiedzieć jaka ta pani
        doktor jest podczas badania.
        Acha i jeszcze jedno,moja mama również chciałaby do niej się
        udać,czy owa pani doktor jest na bieżąco ze wszystkimi nowościami
        zarówno w antykoncepcji jak i w menopauzie?Czy można bez skrępowania
        o wszystko pytać,czy jasno wszystko tłumaczy?
        • bamboo Re: Invicta-opinie 23.01.09, 13:03
          tak, jest delikatna w tych sprawach. ale teraz, z tego mi slyszalam, do dr
          Brzoski moze byc dlugi okres oczekiwania, przyjmuje raczej tylko ciezarne /mi po
          ciazy trudno bylo sie do niej dostac/, ale mozesz sie dowiedziec oczywiscie na
          miejscu. jesli chodzi o pytania i odpowiedzi, to jak najbardziej, ona sama z
          siebie wszystko tlumaczy. co do antykoncepcji i menopauzy - pewnie tak, ale
          trudno mi sie wypowiadac, bo ja chodzilam z innymi problemami wink. mysle, ze w
          Invikcie pozostali lekarze sa rowniez dobrymi specjalistami - ostatnio bylam u
          dr Paszkiewicz i wlasnie sobie przypomnialam, ze musze sie wybrac ponownie....
          • k1234561 Re: Do Bamboo 24.01.09, 14:30
            Bamboo a czy dr.Paszkiewicz to pan czy pani?Jeśli to pani to też
            byłabym zainteresowana wizytą u niej.Czy jest delikatna podczas
            badania i czy nie traktuje pacjentki jak zło konieczne?
            • bamboo Re: Do Bamboo 24.01.09, 20:17
              pani smile a badanie na fotelu nigdy do przyjemnosci nie nalezy dla mnie
              tez, ale akurat w inviccie nigdy nie spotkalam sie z brakiem
              poszanowania dla pacjentki, poczawszy od pan w recepcji, poprzez
              pielegniarki, a skonczywszy na lekarzach. nigdy nie bylam, ani
              traktowana niedelikatnie, ani jako zlo konieczne. a bywalam tez u
              innych lekarzy na usg piersi, cytologii, nazwisk nie pamietam, mam
              gdzies w kwitach. o lekarzach i specjalnosciach mozesz tez poczytac
              na stronie invicty.
              • agastrusia Re: Do Bamboo 24.01.09, 23:31
                Panowie lekarze również są delikatni wink
                • barmul Re: Do Bamboo 25.01.09, 12:35
                  z własnych doświadczeń pokusiłabym się o stwierdzenie, że
                  delikatniejsi... wink
                  I oczywiście bardziej rzeczowi.
                  • gosiareczka Re: ja też chodziłam do dr. Brzóski 25.01.09, 20:25
                    prowadziła moją ciąże, w 100% polecam, rewelacyjna kobiera,
                    rzeczowa, cierpliwa, odpowie na każde pytanie, zbada dokładnie,
                    każdą niejasność wyjaśni.
                    Minus Invicty to tak brak punktualności, wizyta mimo że umówiona na
                    konkretną godzine to bywało i że czekało sie ze 2 godziny....
                    poza tym SAME PLUSY,
                    a wracając do dr Brzóski... dodam że na wszystkie konieczne badania
                    kierowała i mnóstwo dodatkowych również zlecała smile
                    I nie zgadzam sie co do tych zwolnień, powiedziałam że chcę iść na
                    zwolnienie, to bez problemu dała i potem juz cały czas pytała na ile
                    wypisac...
                    Dodam że moja bratowa u niej prowadzi już drugą swoją ciąże i
                    również poleca wszystkim wokoło...
                    • marianna73 Re: ja też chodziłam do dr. Brzóski 07.06.09, 00:24
                      czy wizyta u kazdego ginekologa w Invictie kosztuje tyle samo? ile obecnie?
                      czy za USG ciażowe, cytologię płaci się dodatkowo?
                      • agastrusia Myśle, że tak 07.06.09, 15:51
                        płacisz w kasie a nie lekarzowi wink
                        Ostatnio - coś ok. pół roku temu - płaciłam 80 zł
                        • majatusia Dr Brzóska - Tak Invicta - niekoniecznie 08.06.09, 21:54
                          Dr Brzóska jest rewelacyjna. Prowadziła moje 2 ciąże. Jest delikatna w badaniu, rzeczowa w udzielaniu odpowiedzi - lekarz jakiego mozna sobie wymarzyc.
                          Ale do samej Invicty mocno się zraziłam- strasznie szaleją z cenami. Ja np w dzien badania dowiedziałam się iż badanie które miało kosztować 70 zł kosztuje już 110 zł - bo od nowego miesiąca mają nowy cennik. Wsiekłam się okrutnie. Moim zdaniem to świadczy o lekceważeniu pacjentów.
                          Jesli nie chodzi o prowadzenie ciązy to polecam pania Dr Kujawę - jest rownież bardzo ok- i w badaniu (jest także ginekologiem dziecięcym) i w podejściu do pacjenta. Ma szeroką wiedzę bo jest też edokrynologiem, Fajna babeczka - tylko straszna gaduła winkPrzyjmuje w "gabinetach na kowalskiej"
                    • asiarol Re: ja też chodziłam do dr. Brzóski 14.06.09, 14:48
                      gosiareczka napisała:

> a wracając do dr Brzóski... dodam że na wszystkie konieczne badania
                      > kierowała i mnóstwo dodatkowych również zlecała smile

a czy te wszelkie badanie na które kieruje dr Brzoska trzeba robić prywatnie
                      czyli pełnopłatnie? czy Pani dr. wystawia skierowania na NFZ?

• gosiareczka Re: ja też chodziłam do dr. Brzóski 15.06.09, 21:59
                        jak ja chodziłam to na fundusz, ale bratowa ostatnio wspominała że
                        juz tylko prywatnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka