emily_valentine 01.10.09, 17:09 Tak się zastanawiam czy robić jakieś prezenty dla dzieci na weselu? Czekoladki są dobre dla dorosłych. A dla dzieci co? Jakaś zabawka czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nocarka Re: prezenty dla dzieci 01.10.09, 17:19 Emily, że tak zapytam... Ty nie masz co robić? Dzieciakom daj śmieszną słodycz - będą zachwycone (zawsze jako mała dziewczynka chciałam zjeść figurki z tortów ) A szczerze mówiąc dzieci chyba nie czekają na prezenty na weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: prezenty dla dzieci 01.10.09, 17:21 No nie mam Figurek na torcie też nie będę mieć Co ja zrobię, że lubię dawać prezenty Odpowiedz Link Zgłoś
najta Re: prezenty dla dzieci 01.10.09, 17:57 Dzieci najbardziej lubią przekłuwać balony Może im rzucisz trochę takich? Odpowiedz Link Zgłoś
najta Re: prezenty dla dzieci 01.10.09, 17:58 A tak w ogóle to zdradź, ile tych dzieci i w jakim wieku. Będzie łatwiej coś wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
abihsba Re: prezenty dla dzieci 11.09.13, 14:13 Lizaki, jeśli goście dostają czekoladki to dzieciom daj po lizaku, zabawki moim zdaniem to nie na tą okazję albo znajdź im jakieś fajne zajęcie - magik, klaun, przebierańce, śmieszne zdjęcia pokaz filmów albo coś Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: prezenty dla dzieci 11.09.13, 16:16 Abihsba, Emily już dawno wyszła za mąż Odpowiedz Link Zgłoś
abihsba Re: prezenty dla dzieci 12.09.13, 12:56 kaga9 napisała: > Abihsba, Emily już dawno wyszła za mąż ahhhh...... no bo ja czytam i chcę pomoć a dopiero później widzę, że post ma 4 lata, cholerni spamerzy! Wyciągają stare wątki, żeby pospamować Odpowiedz Link Zgłoś
majself Re: prezenty dla dzieci 01.10.09, 17:45 Kiedy byłam dzieckiem, wielką nobilitacją było robić to, co dorośli. Dzieci też lubią czekoladki, uwierz. Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: prezenty dla dzieci 01.10.09, 19:07 A co, dzieci to niby nie lubią czekoladek? Może jakieś czekoladki w zabawnym kształcie, albo coś takiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin1987 Re: prezenty dla dzieci 01.10.09, 19:43 nie wiem czy Ci się coś takiego by spodobało,ale słyszałam o wynajęciu jakiegoś clown'a na godzinę dwie,który wymyśla jakieś zabawy z dziećmi w trakcie wesela. Ale do prezentów to tego chyba nie da się zaliczyć.Ale tak mi przyszło do głowy jak przeczytałam Twoje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: prezenty dla dzieci 01.10.09, 20:12 A od kiedy dzieci nie lubią czekoladek? Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: prezenty dla dzieci 01.10.09, 20:56 Owszem, dzieci lubią czekoladki, ale ja myślałam o bardziej "trwałym" prezencie A konkretnie o jakiejś zabawce np. jojo. Bawiły by się tym przez chwilę i by miały uciechę. Tak mi się przynajmniej wydaje. Dzieci będzie sztuk 5, w wieku 3-8 lat. Więc wydatek naprawdę symboliczny. Co do clowna, to odpada. Będziemy mieć opiekunkę do dzieci, będą zabawki itd. Myślę, że to w zupełności wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: prezenty dla dzieci 01.10.09, 22:58 Dla dzieci samo wesele to atrakcja A fajne słodkości będą wystarczającym prezentem...chyba nie ma dziecka które nie ucieszy się ze słodkości U mnie było troje dzieci w wieku 2.5 roku.W tym jedna dziewczynka,dla której największą atrakcja była Asia-księżniczka I żadne czekoladki ani prezenty tego nie przebiły Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: prezenty dla dzieci 02.10.09, 00:45 W zasadzie rozumiem, co masz na myśli. Ale równie dobrze można powiedzieć, że dla dorosłych też przydałby się bardziej "trwały" prezent, bo czekoladki tylko na chwilę są przecież... Ale jojo to całkiem fajny pomysł Opiekunka też, ja myslalam kiedyś o tym, żeby zorganizować dzieciom jakieś zabawy podczas wesela (może dlatego, że sama czasami zajmuję się czasami urządzaniem zabaw dla dzieci). Ale nie chcę na moim weselu zabaw i konkursów nawet dla dorosłych (zresztą te oczepinowe są albo żenująco-niesmaczne, albo kojarzą mi się właśnie z tymi, które organizuje się dla dzieci), więc raczej nic takiego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: prezenty dla dzieci 02.10.09, 00:50 hehe Chyba źle mnie zrozumiano Zabawy dla dzieci - w sensie takim, że dzieci będą w oddzielnym pomieszczeniu. Będzie z nimi opiekunka. Będą ZABAWKI i takie różne. Nie dopuszczam, żeby dzieci miały się bawić z opiekunką na środku parkietu, a wszyscy będą dookoła podziwiać i bić brawo. Nie o to mi chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: prezenty dla dzieci 02.10.09, 01:19 A, no bo właśnie zastanawiałam się, co ta opiekunka będzie robić z dziećmi i właściwie gdzie. Nie podejrzewałam, że na środku parkietu oczywiście, tylko że może gdzieś z boku sali ) A teraz wszystko jasne - fajnie, że macie oddzielne pomieszczenie na to Odpowiedz Link Zgłoś
des4 prezenty dla dzieci konieczbie 02.10.09, 07:57 ipodziki, smartphonki, konsolki...inaczej nie wypada... Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: prezenty dla dzieci konieczbie 02.10.09, 15:17 Des, z komunią ci się pomyliło Odpowiedz Link Zgłoś