z_meetropolii 27.03.10, 23:35 Witam, bardzo proszę o pomoc w doborze welonu. Wymyśliłam sobie włosy spięte ( jeszcze nie wiem do końca jak) plus kremowa róża i welon. Proszę Was o radę ,który welon będzie najlepiej pasował do mojej sukni ?? odrazu odrzuciłam długie welony i z aplikacjami. Najpierw suknia welon numer 1 welon numer 2 welon numer 3 a może macie jakieś inne propozycje, bardzo proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomelanka Re: Welon ?? 27.03.10, 23:59 w sumie wszystkie co pokazałaś pasuja, mi najbardziej podoba sie 1 albo 3. z przewaga 1 ogolnie mysle ze welon powinien konczyc sie tam, gdzie zaczyna sie suknia na plecach ale ja sie moge nie znac Odpowiedz Link Zgłoś
dmuchawcelatawce Re: Welon ?? 28.03.10, 01:23 Przepiękna suknia.Gratuluje. Robi wrażenie. Ja głosuje na welon nr 1. Odpowiedz Link Zgłoś
rewelka86 Re: Welon ?? 28.03.10, 11:24 suknia piękna!!! moim zdaniem najbardziej pasuje welon nr 1 - jest najładniejszy. co to za suknia? Odpowiedz Link Zgłoś
doxi_mara Re: Welon ?? 28.03.10, 13:36 mi sie wydaje, ze to jest Tres Chic, ale niech zalozycielka lepiej odpowie Odpowiedz Link Zgłoś
z_meetropolii Re: Welon ?? 28.03.10, 13:38 suknia kupiona w salonie Madonna w Katowicach, kolekcja Tres Chic model AM_812. Na pewno będę ją sprzedawać po ślubie. Odpowiedz Link Zgłoś
z_meetropolii Re: Welon ?? 28.03.10, 13:42 jeszcze jedno pytanie, czy będziecie kupować oryginalny welon w salonie gdzie kupujecie suknię ??? ceny najprostszych welonów w Madonnie zaczynają się od 150zł. Szczerze mówiąc nie widzę potrzeby posiadania oryginalnego welonu z salonu więc zaczynam buszować po allegro. Welony nie różnią się od tych salonowych ( myślę o tych najprostszych -mgiełki ) a cena o wiele niższa. Jaka jest Wasza opinia na ten temat? domyślam się ,że welony z koronki napewno są lepiej wykonane w salonie ,ale zwykła mgiełka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
z_meetropolii Re: Welon ?? 28.03.10, 22:16 a co myślicie o kupowaniu welonu na allegro ??? Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperekeb Re: Welon ?? 29.03.10, 00:47 Ja kupiłam na allegro swój w piatek więc moge coś podpowiedzieć pod koniec tygodnia jak dostane.. W każdym bądz razie cena na allegro jest na tyle koknurencyjna, że nawet jakby welon miał być do wymiany to sie opłaca, ja za swój 2,3m płace z wysyłką niecałe 70zł a taki króciutki to z 25zł pewnie bedzie kosztował Odpowiedz Link Zgłoś
kaska1981aaa Re: Welon ?? 29.03.10, 08:11 Możesz mi nietoperekeb posłać na prywatnego link do aukcji z tym welonem bo ja tez poluje na taki długi pomiedzy 200-250cm ale 230cm nie kojarze Ty pewnie biały a ja potrzebuje do śmietankowej sukienki i nic konkretnego nie moge znaleść. Pani mi w salonie pow 250zł ... myslałam, że sie przewróce tym bardziej, że welon przewiduje tylko do Kościoła Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
aniczkamk Re: Welon ?? 30.03.10, 11:52 kaska1981aaa, ja też planuję taki długi tylko do kościoła. Powiedz mi, czy potem zostajesz zupełnie bez welonu, czy zakładasz krótszy? Odpowiedz Link Zgłoś
kaska1981aaa Re: Welon ?? 30.03.10, 15:12 Aniczkamk ja na pewno zakładam tylko do Kościola (tylko najpierw musze jakis znaleść ) a potem na pewno go ściągne ... pewnie w drodze na salę. Nie planuje krótszego a Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
z_meetropolii Re: Welon ?? 29.03.10, 08:23 jak już dostaniesz swój welon bardzo Cię proszę o opinie ja chyba zaryzykuję zakup na allegro, najwyżej zwrócę .... też przeraża mnie cena 150 zł za zwykły welon bez aplikacji.. Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperekeb Re: Welon ?? 29.03.10, 23:03 Na pewno dam znać jak tylko przyjdzie, sama nie moge się doczekać czy trafię w odcień sukienki czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
ertyu_13 Re: Welon ?? 30.03.10, 21:13 Szukaj na allegro! Ja kupiłam na aukcji i był o niebo lepiej dopasowany kolorystycznie do sukni, niż te co proponowały panie w Madonnie do mojej sukni. I to pomimo tego, że kosztował 1/5 ceny salonowej. Drugi, za 1/10 ceny, też kolorystycznie był lepszy, choć jakość koronki już była niższa... Ale ze zwrotem nie było problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Welon ?? 29.03.10, 22:13 Gładki ale podwójny. Pojedyńczy bedzie zbyt biednie wyglądał do tego dołu sukni Odpowiedz Link Zgłoś