Dodaj do ulubionych

lipcowe wesele

29.09.10, 15:30
Nadal nie moge zapomniec. Cudowna pogoda- namiot na swiezym powietrzu i tance do bialego rana. Sukienka krotka, zamiast bukietu pojedyncza roza. Zaluje tylko, ze nie zdecydowalismy sie na profesjonalnego fotografa. Spiewal za to bas operowy- zestawienie niezwykle jak na msze slubna. Pochwale sie moimi zdjeciami jezeli ktos mi powie jak je sie linkuje smile
Obserwuj wątek
    • monikapers Re: lipcowe wesele 29.09.10, 15:52
      wyslij do Tomi foto ona Ci wrzuci, to mila kobieta smile Zia tez ale cos nam zamilkła
      • zia86 Re: lipcowe wesele 29.09.10, 19:31
        Przepraszam, jestem chora i muszę się trochę szkołą zająć, ale wrócę za niedługo. smile Ale jak wyślesz to wrzucę wieczorem, sama też chętnie zobaczę z tak nietypowego przyjęcia zdjęcia. smile
        • monikapers Re: lipcowe wesele 29.09.10, 21:43
          i jak tam? beda zdjecia nietypowego slubu?
          Zdrowia Zia!!!!!
          • niepanna74 Re: lipcowe wesele 01.10.10, 13:29
            Dziewczyny- powiedzcie jak sie linkuje- zdjecia czekaja wink
            • niektorymodbija Re: lipcowe wesele 01.10.10, 13:48
              Wrzucasz np. na fotosik fotosik , pozniej na zdjeciu naciskasz prawy klawisz myszy i wybierasz "kopiuj adres URL". I w poscie klikasz na niebieska ikonke IMG i wklejasz ten adres. I zdjecie dodane smile
              • niepanna74 Re: lipcowe wesele 01.10.10, 14:18
                Tekst linka
                Tekst linka
                Tekst linka
                • niektorymodbija Re: lipcowe wesele 01.10.10, 14:33
                  Nie mam pojecia dlaczgo wyszly CI takie malutkie.. Ale z tego co mozna mimo wszystko dojrzec - pieknie! Gratulacje mloda zono!
                  • allkaja Re: lipcowe wesele 02.10.10, 03:10
                    Gratulacje!!!!!! wspaniale, że wszystko się udało! Ja widzę tylko miniaturki czy możesz wkleić większe foto?
                • niebieski_lisek Re: lipcowe wesele 02.10.10, 11:25
                  To chyba z lupą trzeba oglądać ;p
    • reirei Re: lipcowe wesele 01.10.10, 17:09
      Gratulacje! Super pomysł z krótką sukienką i namiotem, nietypowo i niesztapowo, brawo! Wrzuć jeszcze parę zdjęć normalnej wielkości, bo ja to ślepa jestem i na takich miniaturkach nic nie widzę wink
      • niepanna74 lepsze zdjecia 02.10.10, 19:09
        Slub bralismy w Opactwie Sulejowskim. Po uroczystosciach koscielnych przeszlismy kilkanascie metrow w strone ruin dormitaza i tam wypilismy aperitif przy stolikach koktajlowych ustawionych pod golym niebem. Pogoda byla przepiekna, goscie niespiesznie zawierali znajomosci i nabierali kurazu wink Potem przenieslismy sie do opodal rozbitego namiotu na obiad weselny. Dla dzieci zorganizowalam przejezdzke na kucu, ktory dreptal dookola namiotu. Do tego muzyka jazzowa i lipcowy zachod slonca w pelnej krasie. W nocy rozbilismy duzy turystyczny namiot dla najmniejszych dzieciakow, ktore spaly tam w spiworach pod naszym okiem. Potem gril pod gwiazdami, pozniej barszczyk w promieniach wschodzacego slonca.
        Bawilismy sie do bialego rana i rozeszlismy sie do pokoi hotelowych grubo po wschodzie slonca. Goscie wodki prawie nie ruszyli wink a jedzenie chwalili smile
        nigdy za maz wyjsc nie chcialam, ale teraz nie zaluje i piekne to byly momenty

Tekst linka
        Tekst linka
        Tekst linka
        Tekst linka
        • lvivianka Re: lepsze zdjecia 02.10.10, 22:59
          pieknie smile fantastyczny opis!!! swietna atmosfera musiala u Was panowac, zazdroszcze wink serdecznie gratuluje!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka