Dodaj do ulubionych

Gdzie oddać suknię do komis w W-wie?

21.04.11, 00:00
Bezskutecznie próbuję sprzedać suknię ślubną na allegro - mimo atrakcyjnej ceny małe zainteresowaniesad Mimo, że suknia w stanie prawie idealnym, ładna rybka (model White One 427) - to chyba skończy w takim razie w komisie. Znacie jakiś komis w W-wie, gdzie mogłabym ją sprzedać?
Obserwuj wątek
    • maddalena81 Re: Gdzie oddać suknię do komis w W-wie? 21.04.11, 09:52
      Jakby ktos wiedzial cos o komisie w Krakowie to ja z kolei jestem chetna na taka informacje. Wparwdzie dopiero co zajelam sie sprzedarza sukni, ale slabo to widze.
      • wrzesniowa.panna Maddaleno :) 21.04.11, 11:03
        Maddaleno, trochę nie na temat, ale nie mogłam się powstrzymać. Zajrzałam do Twojego ogłoszenia, przejrzałam fotki... i jestem zachwycona smile Przepięknie się prezentowała Twoja suknia! (Jako i Para Młoda zresztą. A ta pogoda! Do pozazdroszczenia big_grin) Mam nadzieję, że suknia znajdzie nabywczynię, bo szkoda by było, gdyby się taka stylowa kreacja zmarnowała smile Pozdrawiam!

wrzesniowa.panna
        • maddalena81 Re: Maddaleno :) 21.04.11, 11:54
          smile dziekuje wrzesniowa! to sa bardzo surowe zdjecia, bo obrobionych od fotografa nie mamy jeszcze (u nas to dluga i skomplikowana przeprawa, dwa sluby, dwoch fotografow itp.), jak bede miec to pewnie cos pokaze smile
          Mi tez bedzie szkoda jak suknia skonczy w piwnicy, narazie nadziei nie trace, bo niedwano zaczelam zamieszcaac ogloszenia i a nuz sie znajdzie chatna. A moze ktos zaraz nam tu wypisze liste komisow krakowskich dla mnie i warszawakich dla autorki watku. Bo jak nie to nie wiem.... na jedwabne zaslony suknie przerobie?? big_grin
          Dziewyczny? Gdzie dawalyscie suknie do komisu lub gdzie kupowalyscie! hop hop warszawianki i krakowianki!
          • picaflor Re: Maddaleno :) 21.04.11, 17:24
            Halooo, Maddalena, ja cały czas chcę do Krakowa, do twojej sukni!!! Nie mogę się wyrwaćsad, mam coś w rodzaju kontraktu do końca maja, nie śpię, zapomniałam już jak obiad wygląda...A jeszcze w dodatku muszę z N się zgrać, bo garnitur mamy upatrzony w plazie.

Nie oddawaj jej jeszcze chwilę, plisss!
            • maddalena81 Re: Maddaleno :) 21.04.11, 17:43
              smile napisalam Ci wszytko w mailusmile narazie spkojnie.
              Ale lista komisow nam wszytkim by sie tu przydala.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka