marina111 25.08.11, 12:24 Jak wam się podoba: www.plotek.pl/plotek/10,112072,10159192,Zobacz_jak_wygladal_slub_Pauliny_Sykut.html Sukienka śliczna moim zdaniem ale ona cały czas ja podciąga i chyba stranie jej nei wygodnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stworzenje Re: Ślub Pauliny Sykut 25.08.11, 12:34 niestety ode mnie poleje się fala krytyki: Po pierwsze: co za palant tak przygotował materiał? Chyba totalny amator że nie wie że obrazek trzeba sprowadzić do prawidłowego rozmiaru,a tak mamy wydłużone buzie itd.Nota bene inny laik przyjmuje taki materiał na dość znany portal :-]. 2. Szczerze - wiele ślubów pogardliwie nazywanych "zwykłych ludzi" jest milion razy piękniejsza i efektowniejsza niż to nie wiadomo co.A kto to jest Paulina Sykut? Haha 3.Kiecka - kompletnie nie na ślub kościelny, taka serwetka której dłuższa część dynda z tyłu. Poza tym słynny gest kaczki haha - podciąganie w górę. 4. Jak to dobrze, że moja uroczystość była kameralna, szlag by mnie trafił od tych oślepiających fleszy w oczy. Zresztą raz już tego niestety doświadczyłam w kościele na chrzcinach, masakra oczy potem bolą bardzo . Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Ślub Pauliny Sykut 25.08.11, 12:43 stworzenje napisała: > niestety ode mnie poleje się fala krytyki: > Po pierwsze: co za palant tak przygotował materiał? Chyba totalny amator że nie > wie że obrazek trzeba sprowadzić do prawidłowego rozmiaru,a tak mamy wydłużone > buzie itd.Nota bene inny laik przyjmuje taki materiał na dość znany portal :-] To chyba nie jest profesjonalny material. Od kikli lat normą telewizyjną jest 16:9 a nie 4:3 jak tutaj. Poza tym po jezdzacych brzegach widac ze to stara kamera. A dla plotka jakosc ma drugorzedne znaczenie jak widac. Wazne ze "znanyych"ludzi widac Ja generalnie co zauwazylam, ze dziewczyna w tych butach kompletnie nie potrafi chodzic i robi to na zgietych nogach. Sa sztuczni (wyjscie na schodach) i jedyne co potrafia to udawac jacy sa zakochani. jej stroj.. to moim zdaniem halka do spania z trenem. Na niektorych zdjeciach jej prawie majtki widac i prawie sie to biustu nie trzyma. Generalnie tandeta i brak klasy ubrac sie w cos takiego na slub i to jeszcze do kosciola. Nawet nie wiem czy w Las Vegas bym sie zdecydowala na taka kreacje. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Ślub Pauliny Sykut 25.08.11, 12:51 erillzw napisała: a nie jest profesjonalny material. Od kikli lat normą telewizyjną jest 1 > 6:9 a nie 4:3 jak tutaj. Poza tym po jezdzacych brzegach widac ze to stara kame > ra. > A dla plotka jakosc ma drugorzedne znaczenie jak widac. Wazne ze "znanyych"ludz > i widac > haha no to widać jaki "profesjonalny" jest ten cały Plotek. Ot brukowiec. Poza tym bardzo łatwo nawet stary materiał w edycji sprowadzić do dobrego rozmiaru.Dużo zachodu nie trzeba jakby się chciało jakiś tam poziom utrzymać. Ona znana? A co osiągnęła? Bo nie znam hehe. Nobla dostała, komuś wybitnie pomogła, pisarka? Super aktorka jakiegoś pokolenia, zasłużyła się w czymś? Oj chyba po prostu kaska=s zobaczcie "sławna" jestem i przepadnie i takich po niej będzie milion.Tandeta jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Ślub Pauliny Sykut 25.08.11, 13:04 stworzenje napisała: > haha no to widać jaki "profesjonalny" jest ten cały Plotek. Ot brukowiec. Poza > tym bardzo łatwo nawet stary materiał w edycji sprowadzić do dobrego rozmiaru.D > użo zachodu nie trzeba jakby się chciało jakiś tam poziom utrzymać. Ale w ogole trzeba zachodu i tu jest wlasnie problem Po co cos poprawiac skoro widac co trzeba? ) Z takiego zalozenia wychodzi wielu ludzi nie tylko w zawodach medialnych > Ona znana? A co osiągnęła? Bo nie znam hehe. Nobla dostała, komuś wybitnie pomo > gła, pisarka? Super aktorka jakiegoś pokolenia, zasłużyła się w czymś? Oj chyba > po prostu kaska=s zobaczcie "sławna" jestem i przepadnie i takich po niej będz > ie milion.Tandeta jak nic. Wiesz ja jej tez nie kojarze. Doczytalam, ze to polsatowa pogodynka. Ale moze dla plotka ona jest celebrytka? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.z.pasja Re: Ślub Pauliny Sykut 25.08.11, 12:36 kiecka nie do kościoła, panna młoda się garbi i irytująco co chwila podciąga sukienkę do góry. jakże się cieszę, że będę miała suknię z dekoltem V a nie gorsetową. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Ślub Pauliny Sykut 25.08.11, 12:40 kobieta.z.pasja napisała: > kiecka nie do kościoła, panna młoda się garbi i irytująco co chwila podciąga su > kienkę do góry. > jakże się cieszę, że będę miała suknię z dekoltem V a nie gorsetową. i ja się z Tobą cieszę - serio, że nie dasz się omamić jak wiele dziewczyn głupiej modzie. Tylko coś dobierzesz do siebie .A nie bo jakaś tam "gwiazdka" w czymś wystąpiła to i ja koniecznie muszę. Oj lichutkie to oj baardzo. śmiechu mam co niemiara. Bo z zadęcia lipa wyszła. Z drugiej strony dobrze że taki materiał-pomijając zły format obrazka się znalazł. Może to trochę otworzy oczy tym dziewczynom, którym się wydaje że gwiazdy to mają śluby oh i ah. Odpowiedz Link Zgłoś
lili-2008 Re: Ślub Pauliny Sykut 25.08.11, 14:39 Nie oglądam Polsatu, więc nie wiedziałam kto to w ogóle jest. Dziewczyna ładna, super figura, ale sukienka fatalna. Niedopasowany gorset, a długość - no comments. Do klubu - może, ale do kościoła?? Zadziwia mnie to, jak większość tych "gwiazdek" próbuje na siłę pokazać, jacy to oni wyluzowani, jak bardzo mają w d*pie jakiekolwiek zasady. Wystarczy pooglądać zdjęcia ze ślubów gwiazdek, czy jakiejkolwiek gali. Niestety wg mnie są tylko sztuczni, pretensjonalni i tandetni. Czy przypadkiem te wszystkie ą i ę gwiazdki nie mają jakichś stylistów? Najwidoczniej ci styliści sami mają mierne pojęcie o SV i o tym co jest eleganckie. Tu oprócz bardzo nieodpowiedniej sukience do kościoła znowu pojawia się element smokingu i kwiatka w kieszonce. No sama klasa Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Ślub Pauliny Sykut 25.08.11, 17:10 lili-2008 napisała: > Tu oprócz bardzo nieodpowiedniej sukience do kościoła znowu pojawia się element > smokingu i kwiatka w kieszonce. No sama klasa > i niestety stwierdzę z bólem że na takim kimś-nikim masa panienek z poczuciem niskiej wartości się wzorować będzie . Odpowiedz Link Zgłoś
ola.otiska Re: Ślub Pauliny Sykut 26.08.11, 22:13 tego filmu nie widziałam, ogladałam tylko foty ale faktycznie uśmiałam się na ty filmie bo to jest żenujące, że ona ledwo wyszła z kościoła i już się podciąga... porazka. Tez uważam, że sukienka jest okropna - jeśłi wybiera taką mini i szple to po co jej ten śłub kościelny? bez sensu.... a to foto tez jest dobre, już nie wiem co gorsze... jak wyskoczą piersi czy pupa ? zyciegwiazd.onet.pl/288499,16,zobacz-suknie-slubne-pauliny-sykut-marty-szulawiak,fotonews_detail.html Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Ślub Pauliny Sykut 26.08.11, 23:44 Ja tam nie widze problemu ze ktoś idzie w mini do ślubu kościelnego. Myślę ze to zbyteczna pruderia. Przyznam jednak że ta sukienka jest zdecydowanie za krótka bo widac jej wszystko a to jest niesmaczne w kazdych okolicznościach (i na ulicy i w kosciele). Dodała bym tam z 10cm najmarniej. Po za tym nie rozumiem jak mozna nie utrzymac na sobie takiego krótkiego kawałka szmatki. Suknia musiała byc zdecydowanie zle dopasowana. Ogólnie ślub... "szału nie ma, dupy nie urywa" jak mawia moj kolega. Jak na jakąs tam celebrytke to sadze zebyło ja stac na cos ciekawszego Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Ślub Pauliny Sykut 27.08.11, 08:05 marina111 napisała: > Ogólnie ślub... "szału nie ma, dupy nie urywa" jak mawia moj kolega. Jak na jak > ąs tam celebrytke to sadze zebyło ja stac na cos ciekawszego dobra tekst już przygarnęłam, powiedz koledze,że dobry haha. A z niej to taka celebrytka jakby mnie zakonnicą zrobić haha. Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Ślub Pauliny Sykut 28.08.11, 19:31 marina111 napisała: > . Myślę ze t > o zbyteczna pruderia. Pruderia to może w sypialni jest zbyteczna. W miejscach publicznych obowiązują pewne zasady. Ale widać nie wszyscy umieją się odnaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś