Dodaj do ulubionych

dodatki do sukni Anna Kara

06.04.13, 00:58
Witam serdecznie,
jakie dodatki polecacie do sukni slubnej... suknia Anna Kara z kolekcji 2013, model Sun -ponizej link:
www.annakara.eu/#kolekcja/kolekcja-2013/sun
mysle ze wlosy bede miala spiete w kok, ze dwa storczyki do tego wpiete we wlosy plus dluuuugi welon ciagnacy sie po ziemii. dodam ze "urode" mam raczej delikatna, jestem jasna naturalna blondynka. myslalam czy dodac do tego jakas kolie albo kolczyki ale nie chce zeby sie zrobilo wszystkiego za duzo. co byscie zalozyly do takiej sukni???? prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • tasieks Re: dodatki do sukni Anna Kara 08.04.13, 14:07
      suknie anny kary są bardzo oszczędne i skromne więc nie szalałabym już z dodatkami. Jedynie jakieś eleganckie kolczyki. Jaki będziesz miała bukiet? Do jasnej blondynki widziałabym kolczyki na przykład szafirowe takie jak miała na którejś gali rozdania oscarów Angelina Jolie i do tego taki bukiet klik myślę, że w zupełności by wystarczyło. Zasada im mniej tym lepiej sprawdza się zawsze smile
      • mala_malutka_mi Re: dodatki do sukni Anna Kara 08.04.13, 20:53
        bukiet wymarzylam sobie ze storczykow, nie za duzy, okragly, nie zaden wiszacy. niestety twoj link mi nie dziala wiec nie wiem jaki bukiet mialas na mysli. na poczatku chcialam miec jakas duuuza kolie, z racji ze suknia jest prosta i bez zadnych zdobien. ale potem stwierdzilam ze chyba jednak to za duzo... ze moze kolczyki zamist. i dlugi cieniutki, jak mgielka, welon bedzie na 100%.
        no i kolejna zmora... fruzura do tej sukni uncertain
        • kati_p Re: dodatki do sukni Anna Kara 08.04.13, 23:00
          Tylko kolczyki i bransoletka, żadnej kolii smile
          Ja bym postawiła na czyste kryształy, np:

https://www.bialamagia.pl/files/limenaria%5B2%5D.jpg

albo

https://www.bialamagia.pl/files/carla.jpg
        • tasieks Re: dodatki do sukni Anna Kara 12.04.13, 22:13
          może ktoś już usunął zdjecie dlatego się nie wyświetla, ale bukiet wkleiłam cały zielony chyba z białymi ostróżkami jako przełamanie. taki w nawiązania do szmaragdowych kolczyków. nie wiem czemu, ale ten odcień szalenie mi pasuje do bardzo delikatnie opalonych blondynek.
          a fryzura, zależy jaki masz kształt twarzy, bo możemy doradzić Ci włosy zaczesane do tyłu i niski kok a tu się okaże że masz wysokie czoło i będziesz wyglądać niekorzystnie
    • bukfa Re: dodatki do sukni Anna Kara 09.04.13, 01:35
      Bardzo ladna suknia. Jelsi bedziesz miala tez to koronkowe bolerko, to juz tylko kolczyki. Bez bolerka jakas fajna solidniejsza kolia bedzie super. Osobiscie nie lubie "krysztalkow" a'la swarowski (czli po prostu szlifowanych szkielek), nie wiem czemu sa takie popularne - jak dla mnie wygladaja troche tandetnie, zwlaszcza ze wykonczenia (np. zapiecia) pozostawiaja wiele do zyczenia. Mysle ze z okazji slubu warto zainwestowac w naprawde szlachetna bizuterie.
    • ardzuna Re: dodatki do sukni Anna Kara 10.04.13, 01:30
      Może jakąś ładną prostą obróżkę.
    • kreoolka Re: dodatki do sukni Anna Kara 10.04.13, 10:40
      Suknie jest dośc skromna wiec nie przesadzaj z bizuterią. Może jakieś długie kolczyki i delikatna bransoletka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka