Dodaj do ulubionych

Najbardziej romantyczne utwory, ktore...

IP: 81.168.94.* 21.11.04, 17:14
Najbardziej romantyczne utwory ktore chcielibyscie uslyszec na swoim weselu,
prosze o Wasze propozycje.
Obserwuj wątek
    • adrian4u Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... 23.11.04, 23:07
      Richard Marx - Oceans Appart
      Wet Wet Wet - doskonale znaciesmile
      Perfect - Nie mogę ci wiele dać - wersja ze smyczkami
      Prince - Nothing compares (wersja koncertowa, z Rosy Gabes)
      Dave Koz - Get There (moja jedna z ukochańszych)
      Kukiz i Borysewicz - Jeśli tylko chcesz...
      ...sporo by jeszcze wymienićsmile

to byłem ja - DJ z uczuciamismile

Adrian
      • Gość: Ewelina Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: 213.76.144.* 27.11.04, 18:44
        Adrian, ratoj, co na pierwszy taniec??? Ja chciałabym coś klasycznego, mój ukochany, coć ze znaczącym tekstem. Nie chce, żeby to był jakiś współczesny przebój, bo kto będzie kojażył za kilka lat taką piosenkę? Jednym słowem: RATUNKU!!!
        Ewelina
        • adrian4u Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... 28.11.04, 18:07
          Ewelinko,

wyślij mi maila:

adrian4u@interia.pl

pozdrawiam,

Adrian
    • Gość: kasia Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 17:05
      Guns n'roses - don't cry
      Glenn Medeiros - Nothing's gonna change my love for you
      U2 - wuth or without you
      • adrian4u Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... 24.11.04, 17:19
        tak z ciekawości - o autorze wątku, a jakie są Twoje typy? smile
        • Gość: niuniab Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: *.interecho.com / *.interecho.com 24.11.04, 19:09
          Kancelarya-Zabiorę cię
          • adrian4u Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... 25.11.04, 01:18
            tiasmile
            jeszcze Farba - Wykorzystam każdą chwilę, i wiesz.... smilesmilesmilesmile

tylko ciągle nie wiemy, o co autorowi wątku chodzismile

ps. ja nie typuję - ja tylko podpowiadam, przy czym się inni ściskają... smile
            OK, "Jeśli tylko chcesz", to cudne wspomnienie po.... mojej byłej ukochanejsmile

Adrian
    • Gość: Jason__ Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: 81.168.94.* 27.11.04, 17:19
      Nie mam jeszcze swoich faworytow, ale wiem ze napewno cos Celine Dion, Phill
      Collinsa, Robbie Williamsa, Enrique Iglesiasa, Roxette, Savage Garden.
      • Gość: aihnoa Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.04, 19:10
        Sting - "Mad about you"
        Aerosmith - "don't wanna miss a thing" (czy jakos tak)
        smile
      • Gość: Ann Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: *.kluczbork.net 28.11.04, 17:03
        A może coś Scorpions'ów? Z polskich utworów osobiście bardzo podobają mi się
        utwory zespołu SUMPTUASTIC. Mp3 można ściągnąć ze strony
        sumptuastic.mp3.com.pl - proponuję utwory: "KOŁYSANKA - radio
        edit", "Niebo Bez Ciebie". Piękne słowa, można się też przy nich pokołysać smile
        Pozdrawiam, życzę szampańskiej zabawy na weselu!
        • Gość: kacha Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 01:40
          a kto jest wykonawca utworu "niebo bez Ciebie"?
          • Gość: Ann Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: *.kluczbork.net 02.12.04, 17:59
            Właśnie zespół SUMPTUASTIC. Posłuchaj smile Stronę do ściągnięcia utworu podałam
            wcześniej. Pozdrawiam.
    • minerwamcg Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... 29.11.04, 02:42
      My się będziemy bawić przy muzyce z lat 60., a tam takich podchodzących
      i "sercowych" kawałków jest mnóstwo smile
      • owiesia24 Najpiekniejsze dwie 05.12.04, 17:05
        to Wielka Miłość-Seweryna Krajewskiego i "Przetańczyc z toba chce cała noc"
        Anny Jantar!!
        • Gość: mike Re: Najpiekniejsze dwie IP: *.acn.waw.pl 05.12.04, 21:52
          owiesia24 napisała:

> to Wielka Miłość-Seweryna Krajewskiego i "Przetańczyc z toba chce cała noc"
          > Anny Jantar!!

Sorry, "Wielka Miłość" to dla mnie utwór idealny do topienia smutków w
          kieliszku, a nie na wesele.
          • adrian4u Re: Najpiekniejsze dwie 05.12.04, 23:06
            racjasmile

to już o wiele lepiej "jeśli tylko chcesz" - Kukiz i Borysewiczsmile
    • klg777 Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... 07.12.04, 10:00
      Na pewno żadnych polskich piosenek. A z utworami na weselu to by było ciężko, z
      racji tego że oboje słuchamy mocnej muzy. Na wejściu można by było dać
      Korna "Let's get this party started" wink
      W z wolnych w międzyczasie:
      'All for love' Sting, B.Adams R.Steward,
      'Bed of roses', 'Always' Bon Jovi (i w ogóle jeszcze kilka kawałków tej grupy i
      samego Jona)
      'One' i With or whitout you' i co wolniejsze kawalki U2.. w/w chcialabym ja
      uslyszec, podejrzewam ze moj meżczyzna już troszkę mniej wink jednak ja mam
      sentyment to tych wykonawców i piosenek, więc pewnie by przeszło wink)
      a oprócz w/w:
      'Broken' Sheeter
      'Vindicated' Dashboard Confessional
      wiekszość utworów Toola i HIMa (np. w jego wykonaniu 'Wicked Game' lub 'One
      Last Time') i Apocaliptyce, bo nastrojowo chłopaki grają smile)
      • Gość: seb Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.12.04, 12:04
        czyzby goscie mieli tanczyc pogo ?? wink))
        zawsze sie zastanawialem jak to jest na slubie z mocna muzyka, jak na to
        reaguja starsi, tacy powiedzmy po 50-tce ? Czy beda potrafili sie bawic bez
        swojskiej muzyczki ?
        • klg777 Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... 07.12.04, 20:33
          A w sumie nie wiem czy to w ogóle nadawałoby się do tańczenia wink)
          Generalnie nie chciałabym robić wesela w takim normalnym polskim stylu ze
          "swojska muzyczka". Raczej to by było siedzenie całą rodziną ze znajomymi razem
          w knajpce z klimatem (nie jakiejś oprychówie, ale np. takiej jak Strych w
          Bstoq). Nie mam w rodzinie dużo starszych osób, które miałyby przyjśc. Jedynie
          nasi rodzice, siostry mojej mamy, no i może dziadkowie mojego Seby.. także nie
          miałby kto narzekac na muzykę, bo podejrzewam że dziadkowie to i tak długo by
          nie zabawili. Reszta to sami młodzi, którym taka muzyka by nie przeszkadzała wink)
          Zresztą i tak to z początku leciałoby w tle, a my byśmy mieli uroczysta kolację
          z rodziną. A zabawa to może później później wink)
    • Gość: hika Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:50
      a co myśłicie o est'la vie Andrzeja Zauchy?????
      • Gość: gośc Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 10:14
        Ja proponuje zespół Farba "Chce tu zostać"i zawsze z Tobą być..... piękna
        piosenka -sama ją miałam na pierwszy taniec na swoim weselu.Braliśmy równiez
        pod uwagę "Niebieską Piosenkę"-poezja śpiewana,cudowne słowa ,ale bardzo trudno
        ją zatańczyć bo to chyba walc.
        • Gość: A Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: *.chello.pl 08.12.04, 11:35
          Hej!

Mozesz mi przeslac te "Niebieska piosenke"? Nie moge jej znalezc sad

Pozdrawiam

Ania

PS. moj maila kaniaczka@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka