Gość: Jason__ IP: 81.168.94.* 21.11.04, 17:14 Najbardziej romantyczne utwory ktore chcielibyscie uslyszec na swoim weselu, prosze o Wasze propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrian4u Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... 23.11.04, 23:07 Richard Marx - Oceans Appart Wet Wet Wet - doskonale znacie Perfect - Nie mogę ci wiele dać - wersja ze smyczkami Prince - Nothing compares (wersja koncertowa, z Rosy Gabes) Dave Koz - Get There (moja jedna z ukochańszych) Kukiz i Borysewicz - Jeśli tylko chcesz... ...sporo by jeszcze wymienić to byłem ja - DJ z uczuciami Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: 213.76.144.* 27.11.04, 18:44 Adrian, ratoj, co na pierwszy taniec??? Ja chciałabym coś klasycznego, mój ukochany, coć ze znaczącym tekstem. Nie chce, żeby to był jakiś współczesny przebój, bo kto będzie kojażył za kilka lat taką piosenkę? Jednym słowem: RATUNKU!!! Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... 28.11.04, 18:07 Ewelinko, wyślij mi maila: adrian4u@interia.pl pozdrawiam, Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 17:05 Guns n'roses - don't cry Glenn Medeiros - Nothing's gonna change my love for you U2 - wuth or without you Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... 24.11.04, 17:19 tak z ciekawości - o autorze wątku, a jakie są Twoje typy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniab Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: *.interecho.com / *.interecho.com 24.11.04, 19:09 Kancelarya-Zabiorę cię Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... 25.11.04, 01:18 tia jeszcze Farba - Wykorzystam każdą chwilę, i wiesz.... tylko ciągle nie wiemy, o co autorowi wątku chodzi ps. ja nie typuję - ja tylko podpowiadam, przy czym się inni ściskają... OK, "Jeśli tylko chcesz", to cudne wspomnienie po.... mojej byłej ukochanej Adrian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jason__ Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: 81.168.94.* 27.11.04, 17:19 Nie mam jeszcze swoich faworytow, ale wiem ze napewno cos Celine Dion, Phill Collinsa, Robbie Williamsa, Enrique Iglesiasa, Roxette, Savage Garden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aihnoa Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.04, 19:10 Sting - "Mad about you" Aerosmith - "don't wanna miss a thing" (czy jakos tak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: *.kluczbork.net 28.11.04, 17:03 A może coś Scorpions'ów? Z polskich utworów osobiście bardzo podobają mi się utwory zespołu SUMPTUASTIC. Mp3 można ściągnąć ze strony sumptuastic.mp3.com.pl - proponuję utwory: "KOŁYSANKA - radio edit", "Niebo Bez Ciebie". Piękne słowa, można się też przy nich pokołysać Pozdrawiam, życzę szampańskiej zabawy na weselu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 01:40 a kto jest wykonawca utworu "niebo bez Ciebie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: *.kluczbork.net 02.12.04, 17:59 Właśnie zespół SUMPTUASTIC. Posłuchaj Stronę do ściągnięcia utworu podałam wcześniej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... 29.11.04, 02:42 My się będziemy bawić przy muzyce z lat 60., a tam takich podchodzących i "sercowych" kawałków jest mnóstwo Odpowiedz Link Zgłoś
owiesia24 Najpiekniejsze dwie 05.12.04, 17:05 to Wielka Miłość-Seweryna Krajewskiego i "Przetańczyc z toba chce cała noc" Anny Jantar!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Najpiekniejsze dwie IP: *.acn.waw.pl 05.12.04, 21:52 owiesia24 napisała: > to Wielka Miłość-Seweryna Krajewskiego i "Przetańczyc z toba chce cała noc" > Anny Jantar!! Sorry, "Wielka Miłość" to dla mnie utwór idealny do topienia smutków w kieliszku, a nie na wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
adrian4u Re: Najpiekniejsze dwie 05.12.04, 23:06 racja to już o wiele lepiej "jeśli tylko chcesz" - Kukiz i Borysewicz Odpowiedz Link Zgłoś
klg777 Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... 07.12.04, 10:00 Na pewno żadnych polskich piosenek. A z utworami na weselu to by było ciężko, z racji tego że oboje słuchamy mocnej muzy. Na wejściu można by było dać Korna "Let's get this party started" W z wolnych w międzyczasie: 'All for love' Sting, B.Adams R.Steward, 'Bed of roses', 'Always' Bon Jovi (i w ogóle jeszcze kilka kawałków tej grupy i samego Jona) 'One' i With or whitout you' i co wolniejsze kawalki U2.. w/w chcialabym ja uslyszec, podejrzewam ze moj meżczyzna już troszkę mniej jednak ja mam sentyment to tych wykonawców i piosenek, więc pewnie by przeszło ) a oprócz w/w: 'Broken' Sheeter 'Vindicated' Dashboard Confessional wiekszość utworów Toola i HIMa (np. w jego wykonaniu 'Wicked Game' lub 'One Last Time') i Apocaliptyce, bo nastrojowo chłopaki grają ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.12.04, 12:04 czyzby goscie mieli tanczyc pogo ?? )) zawsze sie zastanawialem jak to jest na slubie z mocna muzyka, jak na to reaguja starsi, tacy powiedzmy po 50-tce ? Czy beda potrafili sie bawic bez swojskiej muzyczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
klg777 Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... 07.12.04, 20:33 A w sumie nie wiem czy to w ogóle nadawałoby się do tańczenia ) Generalnie nie chciałabym robić wesela w takim normalnym polskim stylu ze "swojska muzyczka". Raczej to by było siedzenie całą rodziną ze znajomymi razem w knajpce z klimatem (nie jakiejś oprychówie, ale np. takiej jak Strych w Bstoq). Nie mam w rodzinie dużo starszych osób, które miałyby przyjśc. Jedynie nasi rodzice, siostry mojej mamy, no i może dziadkowie mojego Seby.. także nie miałby kto narzekac na muzykę, bo podejrzewam że dziadkowie to i tak długo by nie zabawili. Reszta to sami młodzi, którym taka muzyka by nie przeszkadzała ) Zresztą i tak to z początku leciałoby w tle, a my byśmy mieli uroczysta kolację z rodziną. A zabawa to może później później ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hika Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 13:50 a co myśłicie o est'la vie Andrzeja Zauchy????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 10:14 Ja proponuje zespół Farba "Chce tu zostać"i zawsze z Tobą być..... piękna piosenka -sama ją miałam na pierwszy taniec na swoim weselu.Braliśmy równiez pod uwagę "Niebieską Piosenkę"-poezja śpiewana,cudowne słowa ,ale bardzo trudno ją zatańczyć bo to chyba walc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Najbardziej romantyczne utwory, ktore... IP: *.chello.pl 08.12.04, 11:35 Hej! Mozesz mi przeslac te "Niebieska piosenke"? Nie moge jej znalezc Pozdrawiam Ania PS. moj maila kaniaczka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś