Gość: Siostra Felicja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 14:48 Czy wygrawerowanie imienia męża i żony w obrączkach dużo kosztuje? Nie chce zeby mnie jakiś pasciarz naciągnął . Powiedzcie ile płaciliście za to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Grawerowanie obrączek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 14:51 my nic, w aparcie to było gratis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Grawerowanie obrączek IP: *.ii / *.is.net.pl 19.01.05, 14:54 U nas też gratis! Odpowiedz Link Zgłoś
linnieff Re: Grawerowanie obrączek 19.01.05, 14:56 u nas rowniez wliczone bylo to w cene obraczek - nasze imiona + data slubu wygrawerowane po wewnetrznej stronie. jesli jestes z Warszawy i planujesz zakup obraczek bardzo polecam siec sklepow jubilerskich AREN - maja tam chyba najwiekszy wybor, ciekawe promocje i umiarkowane ceny. pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siostra Felicja Re: Grawerowanie obrączek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 15:00 No widzicie nie miałam pojęcia, ze to może wcale nie kosztować! Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Grawerowanie obrączek IP: 195.94.206.* 19.01.05, 15:06 my w aren art, napis ubi tu ibi ego i data - bałam się że się nie zmieści to wszystko ale zmieściło się i było gratis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siostra Felicja Re: Grawerowanie obrączek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 15:09 A co to znaczy? :o (ten napis) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Grawerowanie obrączek IP: 195.94.206.* 19.01.05, 15:36 gdzie ty tam ja- przysięga małżeńska ze starych czasów Rzymu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczesliwa Zona M. Re: Grawerowanie obrączek IP: *.gdynia.mm.pl 19.01.05, 19:55 Dla odmiany podam - my z Mezem zaplacilismy razem 50 zl za dwa napisy na naszych obraczkach. Bylo to imie wspolmalzonka i data slubu. Zlotnik wykonal obraczki z naszego zlota. Potem u tego samego dodano grawer. Pozdrawiam i zycze pieknego slubu i wesele. Szczesliwa Zona M. Odpowiedz Link Zgłoś