Dodaj do ulubionych

Ulica Synów Pułku? Omijajcie z daleka

IP: *.ols.vectranet.pl 06.09.06, 23:14
Komentarz p.Zienkiewicza generalnie do wykorzystania w scenariuszu Misia 2.Myślę że samochody powinny już zostać na zawsze na swoich parkingach.Idzie polska, piękna złota jesień, za chwilę przyjdzie piękna polska zima a w ogóle w zdrowym ciele zdrowy duch.Znikną korki, ustaną narzekania na sygnalizację świetlną, dziury itp. Zarobi firma p.Zienkiewicza a mieszkańcy zadbają w końcu o kulturę fizyczną.Krótko mówiąc wilk syty i owca cała.Brawo dla geniusza.
Ps.Czasem jednak trzeba zawieźć dziecko albo teściową do szkoły, przedszkola, szpitala, przywieźć meble ale ciii.....pochylmy się w skupieniu nad tą koncepcją, uszanujmy jej autora.
Obserwuj wątek
    • taras70 Re: Ulica Synów Pułku? Omijajcie z daleka 06.09.06, 23:59
      tesciowa oraz meble bardzo wygodnie mozna przewiezc autobusem !
      kierowca MPK z usmiechem na twarzy pomoze te meble wyniesc z autobusu, a potem
      przeniesc pod blok i w koncu wniesc na gore !
      niezrazony przeciwnosciami losu ,pan rzecznik MPK, przybedzie niezwlocznie na
      hulajnodze i natychmiast zacznie przed wlascicielem mieszkania roztaczac wizje
      wlasciwego urzadzenia mieszkania. OTOZ, MIESZKANIE TO NALEZY KONIECZNIE
      POMALOWAC NA ROZOWO ! O , NAWET JEST JUZ POMALOWANE ! - RZEKL PAN RZECZNIK
      NIE ZDEJMUJAC OKULAROW Z OCZU ! oj, rozowo nie bedzie w realu. i okolicach :)

wiem, ze rano doczekam sie zasluzonego komentarza od wszystkich trzezwo
      myslacych mieszkancow RATUSZA, wiec jak zwykle uprzedzam: jestem glupi i nie
      warto traktowac mnie powaznie !!!
      • Gość: vonAMOR Łiiiihihiiii!!! IP: *.ols.vectranet.pl 07.09.06, 08:54
        Szczególnie ostatnie zdanie w tekście! A ciekawe czy Pan Z. pojedzie do pracy
        autobusem? W zdrowym ciele zdrowy duch! No i mózg się dotleni!
        Przdmówcom gratuluję z całego serca dobrego poczucia humoru! Uśmiałam się po
        pachy! (oczyma duszy widząc kierowcę MPK targającego teściową i meble!
        Łiiiiihihihiiiiii!!!!)
        PZDR!!!
    • stalowy.misiek Re: Ulica Synów Pułku? Omijajcie z daleka 07.09.06, 09:07
      Brawo kolejny miejski urzędnik tryska humorem!
      A dlaczego Synów Pułku od Krasickiego do Sikorskiego nie będzie otwarta? Ruch
      samochodowy byłby sprawniejszy niż jadąc Wańkowicza!
    • ravendom Re: Ulica Synów Pułku? Omijajcie z daleka 07.09.06, 16:17
      Wytłumacz mi tylko na cholere wieść teściową do szkoły. :P
    • Gość: Golfstrom Re: Ulica Synów Pułku? Omijajcie z daleka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 16:26
      Mam pytanie czy odcinek Synów Pułku od strony miasta w kierunku Nagórek i Jarot
      też będzie zamkniety.???
      • Gość: toja Re: Ulica Synów Pułku? Omijajcie z daleka IP: *.ols.vectranet.pl 07.09.06, 17:24
        ul.Synów Pułku będzie zamknięta na odcinku od ul.Pstrowskiego do ul.Krasickiego.
        Jedyna droga na Nagórki, Jaroty i Pieczewo tylko ul.Sikorskiego.
    • Gość: Magda Re: Ulica Synów Pułku? Omijajcie z daleka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 17:38
      Zgadzam się, że wypowiedź jest żenująca. Jestem ciekawa czy on będzie dojeżdżac
      MPKiem do pracy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka