Dodaj do ulubionych

Panny młode po 30-stce!

IP: *.icpnet.pl 06.02.05, 18:04
Są takie?I czy nadal nazywają się "młode"?Ja właśnie jestem w tym przedziale
wiekowym i mój miły także.Ksiądz stwierdził,że jesteśmy "dojrzali"i np. taka
poradnia rodzinna czy nauki dla nas są "dziwne".Czy to znaczy,że za późno na
zmiany?Czekam na głosy kobiet jw.
Obserwuj wątek
    • yskyerka Re: Panny młode po 30-stce! 06.02.05, 18:25
      Są takie i czują się bardzo młode. smile
      Ja mam 33 lata, mój narzeczony jest starszy, i co z tego? Na zmiany (zwłaszcza
      te "na lepsze") nigdy nie jest za późno.
      Poradnia rodzinna w naszym wieku jest dziwna, to fakt, ale trzeba ją przeżyć.
      Natomiast jeśli chodzi o nauki, to byliśmy na weekendowych i bardzo jesteśmy
      zadowoleni. Na szczere rozmowy z partnerem nigdy nie jest za wcześnie cz za
      późno.
      • kasia191273 Re: Panny młode po 30-stce! 06.02.05, 20:05
        ja w dniu slubu bede miala 31,5
        luby troche mniejwink
        slub tylko cywilny,wiec nie bedziemy sie musieli niczego 'douczac' na naukach
        przedmalzenskich-choc nie twierdze,ze wszystko juz wiemywink Mieszkamy razem od
        3 lat, znamy sie od 6, wiec trudno to nazwac radykalna zmiana,ale tak czy siak
        bardzo sie cieszymy na slub i wspolne zycie dalejwink Pozdrawiam!
    • magdary Re: Panny młode po 30-stce! 06.02.05, 20:20
      ja mam 33 a narzeczony wiecej smile przeszlismy cala droge nauk i wcale nie
      narzekamy mimo ze rzeczywiscie momentami bylo smiesznie smile))
    • mamoniowa2 Re: Panny młode po 30-stce! 07.02.05, 10:26
      W dniu ślubu bedę miała 31 lat z hakiem smile) Nie czuje się stara. Jedyne czego
      się obawiam to jak będzie z dzieciaczkiem
      • Gość: Eliza Re: Panny młode po 30-stce! IP: *.icpnet.pl 07.02.05, 11:34
        Dzięki za wypowiedzi.Od razu lepiej się poczułam.Ja też cieszę się na zmiany,
        ale i obawiam się ich.Miałam też problem z nazwiskiem.W końcu zdecydowałam się
        na jedno - jego i też mam wątpliwości. A dziecko - owszem bardzo pożądane, ale
        to sprawa pełna obaw, ze względu na wiek.
        • Gość: yskyerka Re: Panny młode po 30-stce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 14:12
          Nazwisko - decyzja należy do ciebie, ja będę miała podwójne, żeby się klienci
          nie dziwili itp.
          A dziecko... Bądżmy dobrej myśli. Kobiety starsze od nas (często dużo starsze)
          rodzą zdrowe dzieci, więc dlaczego nam miałoby się nie udać? smile
    • Gość: kasia Re: Panny młode po 30-stce! IP: 195.94.206.* 07.02.05, 14:31
      myslę że w dzisiejszych czasach, widze wokół siebie to większośc decyduje sie
      na dziecko po 30
      ja również zamierzam tak koło 30
    • greeneyes27 Re: Panny młode po 30-stce! 07.02.05, 23:00
      Sa takie! Ja mam skonczone 30, M 39. : )
      • Gość: kasiakasia Re: Panny młode po 30-stce! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 08.02.05, 08:39
        A ja w dniu slubu bede dwa miesiace po 30-tych urodzinachsmile Moj luby jest dwa
        lata starszy. Akurat wsrod moich znajomych wszyscy zenili sie w okolicach 30-
        tki, wiec to dla mnie nic dziwnego, moze nawet lepiej, czlowiek jest bardziej
        dojrzaly.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka