Dodaj do ulubionych

piszcie gdzie macie wesela w Warszawie

22.03.05, 10:12
ciekawa jestem gdzie macie przyjecia weselne. Ja mam slub w Warszawie w
kościele na Górce Służewieckiej, spiewać w kościele będzie wujek mojego
przyszłego męża znany wokalista,a przyjęcie mamy w Belvedere. Slub 17
września.mam nadzieje że wszystko się uda, chociaz duzo jeszcze spraw przed
nami a mnie jeszcze czeka w czerwcu obrona pracy magisterskiej.wiec nie moge
skupic sie na przygotowaniach do slubu tak jak bym chciala.
Obserwuj wątek
    • dafni Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie 22.03.05, 10:20
      My mamy ślub w parafii Zwiastowania Pańskiego na Ochocie, a wesele w hotelu 500
      nad Zalewem Zegrzyńskim.
      • Gość: JUSTKA Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: 62.29.138.* 22.03.05, 12:02
        MY WESELE MAMY W HOTELU-RESTAURACJI POD KASZTANAMI NA MODLINSKIEJ.
        • rysek Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie 22.03.05, 12:14
          Zlub cywilny o 13.30 w paBacu slubów na starówce. o 18 koscielny w kosciele
          sw. Barbary na ul. Emilii Plater a wesele w hotelu Vera na ul. Bitwy
          Warszawskiej
          • Gość: Agnes Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:36
            A my mamy wesele w Klubie Bankowca na Smolnej, bardzo miłe miejsce wśród
            zieleni.
            • Gość: marcys Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 08:20
              a mnie bardzo ciekawi kiedy macie wesele (my tez zamierzamy bawic sie w
              bankowcu)
    • Gość: oli Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: *.wam.bp / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:48
      My ślub mamy 27.08 w kościele "Na Skarpie" a wesele w hotelu Baron w
      Nadarzynie....
      • Gość: Magda Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 14:59
        my cywilny na Starówce i przyjęcie w restauracji Florian
        • Gość: AAA Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: *.crowley.pl 22.03.05, 15:22
          My ślub w kościele na Grochowie, a wesele w Domu Weselnym Cristi w Zielonce.
          • Gość: bebe Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: *.eranet.pl 22.03.05, 15:31
            a jakie są ceny w Cristi w Zielonce? mają stronę www?
            • sara06 Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie 20.05.05, 11:17
              My płacimy w cristi 150 zł od osoby. maja strone
              www.crysti.polskidom.oit.pl/. Sala wygląda tak samo ładnie jak w
              rzeczywistosci.
        • Gość: Kaczor Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.05.05, 17:40
          A ile będziecie tam placic za osobę? I co jest wliczone w cene? I co z muzyka?
        • kate_kate_kate Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie 13.08.13, 20:38
          Witam, i jak wesele w restauracji Florian?
          Udane?
          Polecacie?
    • Gość: sexista [...] IP: 81.219.15.* 22.03.05, 23:48
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • boberek76 Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie 23.03.05, 01:02
      a możesz zdradzić ile Cię wynosi w Belvedere na osobę? i czy jest to cena z
      alkoholem czy bez? Ile osób będziesz miała na przyjęciu?
    • Gość: lucyna Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: *.migutmedia.pl 23.03.05, 08:51
      my mamy slub 11.06. w kosciele Nawiedzenia NMP o godz. 18:30 a wesele w
      Goscińcu (Trakt Brzeski). Kurcze to juz niecale 3 miesiace.
      • joanna_mala Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie 05.07.05, 10:42
        Hej,

czy mogłabym Cię prosić o napisanie jak udało się wesele w Gościńcu?
        jedzenie/wystrój/obsługa? na ile gości organizowaliście przyjęcie? Będę bardzo
        wdzieczna za szybką odpowiedź.

Dziękuje i pozdrawiam
        Joanna
    • Gość: wesola Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 21:36
      my slubujemy w kościele NMP ul Przyrynek (na Starówce, na Skarpie) a stamtąd
      jedziemy (jeszcze nie wiem czym) do Proma Trading; a nasz wielki dzień to 10
      września. A może ktoś bierze ślub też tego samego dnia w tym kościele?
      • Gość: Art Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.05, 14:56
        My też mamy wesele w Proma Trading 17.09. Znajoma mówiła że są tam fajne zabawy
        i niezłe jedzenie.
        Czy macie jakieś opinie na ich temat ? Skąd o nich wiecie ?
        • Gość: wesola Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 18:26
          Proma T znalazłam w internecie, odwiedziłam ok 10 miejsc, ale tam mi się
          podobało najbardziej. Potem czytałam na necie wiele pochlebnych opinii na jej
          temat; a jeszcze później okazało się że kolega z pracy też tam miał wesele i był
          b. zadowolony. A jaki zespół wzieliściei? My Johny Bravo (bardzo polecany przez
          Promę T)
          • Gość: Art Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: 212.160.172.* 09.05.05, 17:36
            Nad zespołem jeszcze się zastanawiamy. Nie mieliśmy czasu dokładnie posłuchać...
      • Gość: Narta Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: *.MAN.atcom.net.pl 10.05.05, 15:29
        my tez na Przyrynku, ale 3 wrzesnia. A potem wesele pod Legionowem...
    • plstokrotka Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie 01.04.05, 16:27
      Ja mam slub na Placu Trzech Krzyzy a wesele w Canwie (Wal miedzeszynski)
      • Gość: Lama69 Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: *.aster.pl 10.05.05, 22:30
        My mamy ślub w św.Annie a wesele - restauracja Warsovia
    • Gość: emm Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.05, 11:47
      my też w kościele NMP na Przyrynku (na skarpie), ale wcześniej 7 majasmile)),
      obiad weselny w Ambasadorze w Al. Ujazdowskich, a wieczorkiem impreza dla
      znajomych w klubie na żoliborzusmile)
      ps.kościół ten jest super, ale otrzegam-organista nie umie śpiewać, więc lepiej
      kogoś sobie zorganizować
      • Gość: guslawa1 Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 08.05.05, 21:13
        my mamy slub 27.08 w kosciele na Pl.Szembeka, a wesele w hotelu "Felix", przy
        ul.Omulewskiej smile
        pozdrawiamsmile
        gosia
        • Gość: Kasia Re: Proma Trading IP: *.aster.pl 09.05.05, 20:39
          Byłam tam na weselu.Rzeczywiście bardzo ładna i fajna sala.Jedzonko też bardzo
          dobre i smaczne,ładnie podane.Ale wiem że młodzi dokładnie wszystkiego
          pilnowali,może gdyby nie czuwali byłyby jakieś niedociągniecia.Ale tak żadnych
          zastrzezen nie mam.Wiadomo kazdy moze sie do czegos przyczepic...
        • gusiaka Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie 11.05.05, 12:31
          Ja też mam ślub na Pl. Szembeka ale 20 sierpnia, natomiast wesele w Parku
          Skaryszewskim - Hotel Dedek. Mam pytanko, ile płacicie w kościele, bo ja mam to
          jeszcze przed sobą, a jeszcze nie miałam okazji się dowiedzieć??
          • gosik_26 Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie 19.05.05, 17:52
            pytaliśmy Księdza od razu, przy pierwszej wizycie w kancelarii, ile powinniśmy
            zapłacić - nie odpowiedział wprost, tylko zaznaczył, że z tej kwoty, którą
            przeznaczymy na ślub, swoją działkę musi dostac każdy z księży pracujacych w
            parafii, siostra Zakrystianka, kościelny i organista... wychodzi nam, że
            poniżej 500,00zł nie zejdziemy...
      • Gość: Stokrotka Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: *.aster.pl 09.05.05, 20:44
        My mamy wesele w hotelu Mistral w Markach pod Warszawą.Ktoś zna to miejsce?
        • Gość: An wesele w Mistral w Markach IP: *.arcor-ip.net 09.05.05, 21:12
          Ja bylam tam jako gosc i wrazenia mam pozytywne. Nie wiem jak ze strony
          organizacyjnej ale ja bylam zadowolona
          • Gość: Stokrotka Do An !! IP: *.aster.pl 09.05.05, 22:57
            Nie wierze wlasnym oczom.... smile znalazl sie ktos kto byl tam na weselu...smile
            Juz tyle razy pytalam na forum i nic...
            Mozesz podac mi wszystkie nawet najmniej wazne szczegoly,proszeee smile
            Np czy wesele bylo na duzej sali na dole czy na malej na gorze?
            W jakich godzinach trwalo i ile bylo dan goracych?
            Jak w ogole jedzonko,duzo,ladnie podane?
            Na co zwrocic uwage,czy byly jakies niedociagniecia?
            O kurcze jestem tak zaskoczona ze wszystkie pytania wypadly mi z glowy...
            Rozumiem ze bylas tam jako gosc ale moze cos bedziesz pamietac...

Bylabym Ci baaardzo baaardzo wdzieczna za odpowiedz smile smile
    • Gość: Ewka Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: *.msz.gov.pl 10.05.05, 07:55
      Slub w kosciele na skarpie a wesele w domu weselnym ,,Dana" na Siedliskach
      kolo Piaseczna.
      140 zł od osoby : cztery dania gorace, zakąski, przystawki, ciasta, tort,
      napoje owoce, szampan na powitanie, kwiaty na stołach za dodatkową oplatą mogą
      byc pieczone prosiaki lub inne wyszukane smakolyki.
      Sala piekna, duża z klima, teren ogrodzony z pięknym zielencem. Ślub w sierpniu.
      Pozdrawiam wszystkie mlode i te starsze panny.
      • Gość: Kinga Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: *.msz.gov.pl 10.05.05, 08:14
        do Ewy, tez tam byłam, bylo super tak ze nie martw sie, teraz namawia swoja
        kolezanke zeby swoje wesele tam zrobila
        • gosik999 Re: Do Ewy 07.07.05, 23:05
          Czy mogłabyś napisać gdzie jest ten Wasz dom weselny? My tez szukamy czegos w
          okolicach Piaseczna a bardzo nas zachecił Twój opis. Będę bardzo wdzięczna za
          namiary. Pozdrawiam serdecznie.
      • ringsos Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie 08.07.05, 13:29
        a którego sierpnia macie ślub, bo my w tym samy kosciele 27.08 br. i właśnie
        szukałam osób z którymi mogłabym pogadać o wystroju koscioła w tym dniu.
        Daj znać na maila gazetowego.

Pozdrawiam.
        • ringsos Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie 08.07.05, 13:30
          chodzi mi oczywiscie o kosciół na skarpie....
    • Gość: Elastyna La Strada - restauracja włoska IP: 217.153.224.* 10.05.05, 10:04
      Przytulnie i klimatycznie!!
      • Gość: Kinga Re: La Strada - restauracja włoska IP: *.msz.gov.pl 10.05.05, 11:53
        Slub na Ochocie a weselisko w Raszynie. Super.
    • riele Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie 10.05.05, 12:07
      ślub - katedra św Floriana
      wesele- Dom Weselny "Tango" w Łajskach
      • Gość: organza18 Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: *.parp.gov.pl / *.crowley.pl 10.05.05, 14:49
        ślub-Katedra na Starówce
        przyjęcie-Villa Nuova w Wilanowie smile

już nie mogę się doczekać...
      • Gość: MM Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: 157.25.125.* 11.05.05, 07:43
        Św. Florian w Warszawie?...pytam bo my tez w tym kościele bedziemy slubować i
        chciałaby zapytać o kilka spraw.
        • riele Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie 11.05.05, 11:55
          Tak św. Floriana w Warszawie na przeciw misiów i parku praskiego.
          • Gość: MM Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: 157.25.125.* 11.05.05, 12:15
            a wiesz moze jak jest rozwiazana kwestia dekoracji kościoła.....czy płaci sie
            coś i siostry to robia czy każdy osobno się tym sam zajmuje...
            a i ile płacicie za ślub...jeśli moge spytac....( ksiadz, organista itp.)
            • riele Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie 11.05.05, 12:27
              Pani w kacelarii powiedziała mi że zawsze są świeże kwiaty w kościele i nie
              trzeba specjalnie przystrajać ołtarza. Nie jestesmy z tej parafii, ale
              zapłaciliśmy wstepnie 100 zł (licencja?). Jak sie zapytalismy ile za ślub
              powiedziano nam, że "co łaska". Dzwoniłam tez wstepnie do organisty, bierze 200
              zł (ale spróbuj ponegocjować). Pozdrawiam.
    • Gość: Lama69 Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie IP: *.aster.pl 10.05.05, 22:33
      My mamy ślub w Św. Annie a wesele - restauracja Warsovia - Warszawa
    • annasi23 Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie 19.05.05, 21:08
      My mamy wesele na Żoliborzu, przy pl. Wilsona w restauracji "Serafino" obok
      kościoła św. Stanisława Kostki. A wesele bierzemy u mnie, czyli w Łomiankach.
      Bardzo mi zależało żeby przy restauracji był ogródek (ślub w sierpniu) i udało
      się - chociaż nie jest zbyt okazały... Ale na pewno będzie super
      • leeloo26 Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie 19.05.05, 23:12
        My bierzemy ślub w św. Annie w Wilanowie, a przyjęcie mamy w ogrodzie moich
        Rodziców. 20.08
      • kami36 Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie 20.05.05, 16:33
        do annasi23- czy może jesteś po "Witkacym"?
        Jeśli tak, to pewnie mnie szybko "zidentyfikujesz" ! Ja też mam ślub w
        sierpniu! Ale jeszcze szukamy sali...
        • annasi23 Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie 20.05.05, 19:44
          No proszę! Co za spotkanie! GRATULACJE!!!! Strasznie się cieszę! Nie wiem jak
          Ty, ale ja strasznie przeżywam i zajmuję się każdym drobiazgiem. Trochę to
          chore, bo przecież nie cała ta oprawa jest najważniejsza, ale nic na to nie
          poradzę... Na to forum włażę codziennie.
          Ale się kryliście! No ale w końcu wyszło. I dobrze! Powodzenia w
          przygotowaniach no i do ZOBACZENIA! Ściskam mocno!
    • greta18 Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie 05.07.05, 12:00
      Sierpień:
      ślub - Zielonka
      wesele - Hotel Bristol

powodzenia wszystkim!!
    • apple13 Re: piszcie gdzie macie wesela w Warszawie 07.07.05, 09:02
      ja też w sierpniu - w hotelu Sofitel Victoria.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka