madziuja 06.07.05, 08:39 Hej! ja jestem już po ale moja kumpela ma wesele we wrześniu chcemy jej zrobić niezapomniany wieczór panieński- poradźcie coś!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziuja Re: panieński 06.07.05, 12:14 Nikt z Was nie był na żadnym panieńskim ????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: panieński 06.07.05, 15:20 hej! jasne że był!po prostu ten watek juz się powtarza, wrzuć w wyszukiwarkę i poszperaj! na pewno znajdziesz! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mureczek1 Re: panieński 06.07.05, 22:30 A ja miałam 2 czerwca wieczór panieński..zrobiłam 2 dniowy wypad do Karpacza...Bylo super, knajpki,imprezka, winko......polecam takie zorganizowanie wieczorku... Odpowiedz Link Zgłoś
madziuja Re: panieński 07.07.05, 15:00 ja miałam z wypadem w góry ale moja kumpela chce mieć na miejscu i to najlepiej z facetem który jej zatańczy na otrzeźwienie!! Odpowiedz Link Zgłoś
elld Re: panieński 07.07.05, 16:43 w każdym mieście są lokale (kluby, dysokteki -w zależności od upodobań) gdzie można wynająć część zamkniętą i tam możesz jej wszystko zorganizować, jeżeli chce Pana na stole - to nie ma specjalnych wymagań Odpowiedz Link Zgłoś
agne1 Re: panieński 07.07.05, 16:52 ja była ostatnio na dwóch świetnych panieńskich - gwóźdż programu to męski streptiz - polecam!!!! goraca!!!! pana młoda ma niezapomniane wrażenia, podobnie jak zgromadzone kolezanki sama niedługo bede miała swój panieński i mam nadzieje że przyjaciółki nie zawiodą koszt ok 400 - 500 zł, jak wszystkie sie zrzuca, myslę że lepszego prezentu nie ma. Nie myśl że tam odchodzą jakieś orgie - gdzie tam pan młody to był mój nalepszy kolega nigdy bym do czegoś takiego nie dopusciła. Po prostu pisk dziewczyn jak facet się rozbiera ..... prawie .... do rosołu Odpowiedz Link Zgłoś
elld Re: panieński 07.07.05, 17:03 ja byłam kiedyś na czymś takim, ale muszę powiedzieć, że mnie to średnio bawi wolę pojechać z przyjaciółkami gdzieś na weekend i tam poszaleć w lokalach Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: panieński 07.07.05, 22:06 Dlaczego na kazdym wieczorze panienskim teraz musi byc koniecznie striptizer? ja na prawde bym nie chciala zeby u mnie rozbieral sie wygolony blyszczacy lalus, tanczacy jak gej! czy to jakas moda? czy wszyscy ida na latwizne? mam nadzieje ze mi kolezanki zrobia inny wieczor panienski - bo zamiast przyjemnosci czulabym sie skrepowana... Moze ktos pomysli ze jestem niesmiala albo jakas nienowoczesna, ale na prawde mnie to nie bawi... Ale w koncu rzecz gustu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yasec Re: panieński 08.07.05, 08:15 Moja kobieta ma zapowiedziane, że jak zabawi się z jakimś gościem w panieński to moze sobie już z nim zostać - i wie, że nie żartuję. Ja mam alergię na tego typu zabawy - także jeśli chodzi o mnie i kobiety striptizerki. Naprawdę dziewczyny nie macie pomysłów? Marzył mi się wyjazd na weekend do Londynu na - "wieczór kawalerski w Londynie" ale po wczorajszym dniu mi troszkę przeszło, ponadto zaczynamy poważny remont od razu po ślubie i pochłonie to dość duże środki... Generelnie pomysł z wyjazdem podoba mi się najbardziej. Marzy mi się ognisko gdzieś nad jeziorem... ale pewnie takiego kawalerskiego mi niekt nie zrobi... Dziewczyny, nie idźcie na łatwiznę! Odpowiedz Link Zgłoś
elld Re: panieński 08.07.05, 08:57 jak najbardziej zgadzam się z Tobą, 2 lata temu zabrałam moją kuzynkę do Trójmiasta (z W-wa) na weekend wraz z 5 starymi przyjaciółkami (mamy po 30 lat a znamy się od podstawówki), niestety przez ostatnie kilka lat (z 8) nie za często się wydywałyśmy, ale 3 wieczory i dwa dni spowodowały, że wspomnienia wróciły - zabawa była przednia, brzuch bolał od śmiechu, piękna pogoda (lato) no i plaża, drinki i lokale .. czasami nie wiele trzeba do szczęścia i sądzę, że był to niezapomniany wieczór panieński nie tylko dla panny młodej ale również dla nas... Odpowiedz Link Zgłoś
keks89 Re: panieński 19.03.15, 19:18 Początek wieczoru może być w Get Away - super zabawa, a czegos takiego na pewno nikt sie nie spodziewa są dwa pokoje wiec max 10 wejdzie w tym samym czasie a jak jest więcej osób to część spokojnei w poczekalni też sie można dobrze bawić bo są różne gry a poźniej można na przykład na gokarty pójść żeby jeszcze wiecej atrakcji i adrenalinki było i na koniec moża tradycyjnie do klub czyli densy i drinki całą noc Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 SPAMER, nie warto 22.03.15, 21:14 forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=keks89&title=&forum= Odpowiedz Link Zgłoś