Dodaj do ulubionych

panieński

06.07.05, 08:39
Hej!
ja jestem już po ale moja kumpela ma wesele we wrześniu chcemy jej zrobić
niezapomniany wieczór panieński- poradźcie coś!!!!
Obserwuj wątek
    • madziuja Re: panieński 06.07.05, 12:14
      Nikt z Was nie był na żadnym panieńskim ????!!!!
    • monjan Re: panieński 06.07.05, 15:20
      hej!
      jasne że był!po prostu ten watek juz się powtarza, wrzuć w wyszukiwarkę i poszperaj!
      na pewno znajdziesz!
      pozdrawiam
    • mureczek1 Re: panieński 06.07.05, 22:30
      A ja miałam 2 czerwca wieczór panieński..zrobiłam 2 dniowy wypad do
      Karpacza...Bylo super, knajpki,imprezka, winko......polecam takie
      zorganizowanie wieczorku...
      • madziuja Re: panieński 07.07.05, 15:00
        ja miałam z wypadem w góry ale moja kumpela chce mieć na miejscu i to najlepiej
        z facetem który jej zatańczy na otrzeźwienie!! smile
        • elld Re: panieński 07.07.05, 16:43
          w każdym mieście są lokale (kluby, dysokteki -w zależności od upodobań) gdzie
          można wynająć część zamkniętą i tam możesz jej wszystko zorganizować, jeżeli
          chce Pana na stole - to nie ma specjalnych wymagań
    • agne1 Re: panieński 07.07.05, 16:52
      ja była ostatnio na dwóch świetnych panieńskich - gwóźdż programu to męski
      streptiz - polecam!!!! goraca!!!! pana młoda ma niezapomniane wrażenia,
      podobnie jak zgromadzone kolezanki smile sama niedługo bede miała swój panieński i
      mam nadzieje że przyjaciółki nie zawiodą smile koszt ok 400 - 500 zł, jak
      wszystkie sie zrzuca, myslę że lepszego prezentu nie ma. Nie myśl że tam
      odchodzą jakieś orgie - gdzie tam pan młody to był mój nalepszy kolega nigdy
      bym do czegoś takiego nie dopusciła. Po prostu pisk dziewczyn jak facet się
      rozbiera ..... prawie .... do rosołusmile
      • elld Re: panieński 07.07.05, 17:03
        ja byłam kiedyś na czymś takim, ale muszę powiedzieć, że mnie to średnio bawi
        wolę pojechać z przyjaciółkami gdzieś na weekend i tam poszaleć w lokalach
        • twitti Re: panieński 07.07.05, 22:06
          Dlaczego na kazdym wieczorze panienskim teraz musi byc koniecznie striptizer? ja
          na prawde bym nie chciala zeby u mnie rozbieral sie wygolony blyszczacy lalus,
          tanczacy jak gej! czy to jakas moda? czy wszyscy ida na latwizne? mam nadzieje
          ze mi kolezanki zrobia inny wieczor panienski - bo zamiast przyjemnosci czulabym
          sie skrepowana... Moze ktos pomysli ze jestem niesmiala albo jakas
          nienowoczesna, ale na prawde mnie to nie bawi... Ale w koncu rzecz gustusmile
          Pozdrawiam
    • yasec Re: panieński 08.07.05, 08:15
      Moja kobieta ma zapowiedziane, że jak zabawi się z jakimś gościem w panieński
      to moze sobie już z nim zostać - i wie, że nie żartuję. Ja mam alergię na tego
      typu zabawy - także jeśli chodzi o mnie i kobiety striptizerki. Naprawdę
      dziewczyny nie macie pomysłów? Marzył mi się wyjazd na weekend do Londynu na -
      "wieczór kawalerski w Londynie" ale po wczorajszym dniu mi troszkę przeszło,
      ponadto zaczynamy poważny remont od razu po ślubie i pochłonie to dość duże
      środki... Generelnie pomysł z wyjazdem podoba mi się najbardziej. Marzy mi się
      ognisko gdzieś nad jeziorem... ale pewnie takiego kawalerskiego mi niekt nie
      zrobi...
      Dziewczyny, nie idźcie na łatwiznę!
      • elld Re: panieński 08.07.05, 08:57
        jak najbardziej zgadzam się z Tobą, 2 lata temu zabrałam moją kuzynkę do
        Trójmiasta (z W-wa) na weekend wraz z 5 starymi przyjaciółkami (mamy po 30 lat
        a znamy się od podstawówki), niestety przez ostatnie kilka lat (z 8) nie za
        często się wydywałyśmy, ale 3 wieczory i dwa dni spowodowały, że wspomnienia
        wróciły - zabawa była przednia, brzuch bolał od śmiechu, piękna pogoda (lato)
        no i plaża, drinki i lokale .. czasami nie wiele trzeba do szczęścia i sądzę,
        że był to niezapomniany wieczór panieński nie tylko dla panny młodej ale
        również dla nas...
        • keks89 Re: panieński 19.03.15, 19:18
          Początek wieczoru może być w Get Away - super zabawa, a czegos takiego na pewno nikt sie nie spodziewa big_grin big_grin big_grin są dwa pokoje wiec max 10 wejdzie w tym samym czasie a jak jest więcej osób to część spokojnei w poczekalni też sie można dobrze bawić bo są różne gry big_grin a poźniej można na przykład na gokarty pójść żeby jeszcze wiecej atrakcji i adrenalinki było i na koniec moża tradycyjnie do klub czyli densy i drinki całą noc big_grin big_grin
          • kaga9 SPAMER, nie warto 22.03.15, 21:14
            forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&author=keks89&title=&forum=

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka