maretina 28.10.04, 14:10 macie takowe? ja strasznie siie boje.pewnie dlatego, ze pierwsza ciaza poroniona jutro ide na badania.mam nadzieje, ze beda ok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maral97 Re: lęki 28.10.04, 14:33 W żadnej ciąży nie można czuć się na 100% pewną. Zawsze istnieje jakieś ryzyko... Ja staram się o tym nie myśleć, bo takie lęki niekorzystnie wpływają na Fasolkę. Przerobiłam to w I ciąży i teraz Wojtuś jest BARDZO nerwowy, postaram się nie popełnić tego samego błędu tym razem. Myślmy optymistycznie Odpowiedz Link Zgłoś
lolo09 Re: lęki 28.10.04, 22:19 ja o dziwo w 1 ciąży nic się nie bałam, a teraz ciągle co prawda po wczorajszym usg humor mi się poprawił i stram się myśleć pozytywnie, ale........... teraz wiem czemu kobiety w ciąży ciągle się zamartwiają buziaki będzie dobrze, bo być musi))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna Re: lęki 02.11.04, 13:16 Ja chyba jestem spokojniejsza teraz, w pierwszej ciazy bylam niespokojna i zle sie czulam. Odpowiedz Link Zgłoś