11.10.05, 19:25
Witam. Mam sprawe, lada dzień idę na wesele do mojej przyjaciółki i mam
problem.Chce dać Im pieniądze ale chce dac im je w nietypowy sposób, troche
śmieszny. Więc może Wy dostałyscie w jakiś fajny sposób pieniądze???. Czekam
na pomysły i z góry dziękujesmile
Obserwuj wątek
    • pink75 Re: prezent 11.10.05, 19:39
      Moi znajomi dostali szklaną misę z piaskiem wymieszanym z monetami. Część monet
      była przyklejona do misy od wewnątrz. Coś tam jeszcze było w tym piasku, ale
      nie pamiętam co.
    • adzi25 Re: prezent 11.10.05, 21:23
      a moze dasz im pieniadze schowane w tradycyjnej swince???
      • maggier Re: prezent 12.10.05, 12:08
        moi znajomi dostali nadmuchanego balona, w którym były pięniądze.niesamowite
        wrażenie i zapewne bylo to pracochłonne.........możesz też np. dać im
        zaplanowaną kwotę w 5złotówkach, albo w jednodolarówkach...albo w innej walucie wink
        pozdrawiam
        • karol_ka66 Re: prezent 12.10.05, 12:11
          a ja dostałam pewna sumkę w pięknym pudełeczku, które może jeszcze słuzyc do
          przechowywania drobiazgów-bardzo ładne i gustowne
          • epox123 Re: prezent 12.10.05, 12:22
            my zrobiliśmy bukiecik z pieniędzy i drobnych cukiereczków żeby było
            kolorowo,no ale trzeba się troche napracować przy tym
        • gogaaa3 Re: prezent 27.10.14, 12:26
          Wszystko zależy od poczucia humoru pary młodej. Ja ostatnio wyhaczyłam w necie fajną bieliznę "Let's duck". Nie wymaga żadnych innych opakowań, bo bielizna jest zapakowana w fajne pudełeczko. Po otwarciu bielizna pachnie różami. Do wszystkiego dołączona jest płyta CD! No rewelacja! Do pudełeczka wrzuciłam kopertę z pieniążkami i liścikiem "bawcie się dobrze, do końca świata i o jeden dzień dłużej" . Podam link: www.olive.pl/index.php?_search_category=on&search_query=&podkat=0&producent=230&rozmiar=0&_search_from=&_search_to=&_search_photo=&do_search=true
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka