asek5 17.01.06, 14:48 Wesele bedziemy mieli w Dworku. Czy myslicie ze te zaproszenia beda pasowaly? www.printko.pl/zaproszenia/strony/s09.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivi Re: Zaproszenie do oceny 17.01.06, 14:55 My mieliśmy bardzo podobne, ale robiliśmy je sami, za duuużo mniejsze pieniądze. Chyba nie muszę dodawać, że pokazane przez Ciebie są w moim stylu i jak najbardziej pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
mhania Re: Zaproszenie do oceny 17.01.06, 15:00 do stylu "dworek" pasują jak najbardziej...ale tylko do tego stylu, świadomie przez Was wybranego...bo w innym przypadku to takie jest lekko pospolite(nie obraż się tylko Odpowiedz Link Zgłoś
asek5 Do Ivi 17.01.06, 15:00 Cena nie wyglada zachecajaco ale bardzo chcialabym miec wlasnie takie. Chetnie zrobilabym sama ale niewiem jak sie za to zabrac. Moze moglabys napisac jak je sama robilas lub podeslac wzor? Odpowiedz Link Zgłoś
ivi Re: Do Ivi 17.01.06, 15:26 Największy problem to kupić papier czerpany (lub inny wybrany przez Was). Wydrukować na dobrej laserówce i zwinąć na kancie stołu. Przewiązać sznureczkiem lub wstążką, lub czym tam chcecie. Akurat ten wzór jest bardzo prosty do wykonania samodzielnego i stosunkowo niedrogi. Przy wszystkich wydatkach ślubno-weselnych dobrze jest zaoszczędzić. Przypominam też o odpowiednim tekście. Do takich zaproszeń nie pasuje tekst typu: "X i Y mają zaszczyt zaprosić Sz.P. na ślub..." Dla chętnych podam swój jako przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
ivi Re: Do Ivi 17.01.06, 15:28 Zauważyłam właśnie, że na tej stronce podany jest przykładowy tekst. My mieliśmy inny, ale właśnie o tym stylu myślałam pisząć powyższy tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
mmraz Re: Zaproszenie do oceny 17.01.06, 16:19 Szczerze mówiąc mnie nie bardzo się podobają, ale to rzecz upodobań. My też zamawiamy z tej firmy nr 4, mamy już próbkę, bardzo łądnie wyszła.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mhania Re: Zaproszenie do oceny 17.01.06, 17:24 www.hartwoods.pl/0063.html a mi takie się bardzo podoba i jeszcze z printi.pl numer 4 Odpowiedz Link Zgłoś
olaimikolaj Re: Zaproszenie do oceny 19.01.06, 03:44 Bardzo nam sie spodobal ten wzor, ale mam pytanie, Jak zamierzacie je wyslac, tzn wlozyc do koperty, skoro zaproszenia maja ksztalt rulonow. Jesli zamierzacie zaprosic gosci osobiscie, to rozumiem ale jesli poczta.... My niestety na stale mieszkamy za granica i nie mamy mozliwosci, by osobiscie zaprosic gosci, gdyz przyjedziemy do Polski jakies 10 dni przed slubem, chcialabym takze skorzystac z tego wzoru lecz nie wiem jak takie rulony umiescic w kopercie, a Wy jak zamierzacie wyslac zaproszenia? Odpowiedz Link Zgłoś
ivi Re: Zaproszenie do oceny 19.01.06, 08:09 Pytanie nie było do mnie, ale mogę powiedzieć jak to wyglądało u nas, bo również mieliśmy zaproszenia w kształcie rulonów. Faktycznie roznosiliśmy zaproszenia i zapraszaliśmy gości osobiście. Zawiadomienia i kilka zaproszeń, które musieliśmy wysłać pocztą miały nieco inny wzór, nie były zwijane, ale składane na trzy. Dla zachowania stylu, pozostał akcent z wstążką i pieczątką z laku (bez problemu wchodziły do kopert, a lak nie pokruszył się). Odpowiedz Link Zgłoś