Dodaj do ulubionych

suknia....

11.02.06, 14:51
suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=3&gr=0&poz=0
czy będzie mi pasowala? jestem filigranowa i drobna osoba.
Obserwuj wątek
    • figa_11 Re: suknia.... 11.02.06, 15:26
      Trudno powiedzieć, ale moim skromnym zdaniem będzie. Ja również jestem
      filigranowa i mierzyłam bardzo podobną suknię:
      suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=7&gr=2&poz=97 Wyglądałam super, ale
      zdecydowałam się na model taki:
      suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=7&gr=2&poz=95 Twoja suknia jest w
      podobnym stylu, więc uważam że będziesz wyglądać ślicznie smile
      • m.dmowska Re: suknia.... 11.02.06, 15:56
        Jeśli jesteś niska unikaj sukien z trenem - skaracają sylwetkę i będziesz
        wyglądać jak dziecko wystrojone w suknię dla dorosłej, czyli dość komicznie (tak
        mi mówiła stylistka). Jeśli jesteś dość wysoka, czyli przynajmniej te 165cm,
        bedzie ok.
        • figa_11 Re: suknia.... 11.02.06, 16:19
          Ja mam 167 a 34 rozmiar będzie zmiejszany i wszyscy mówią że jestem filigranowa.
          Dlatego w tego typu sukniach wyglądałam ok. Mam też buty na 8 cm obcasie, więc
          chyba nie będę wyglądać jak mała dziewczynka smile
          • delicja11 Re: suknia.... 11.02.06, 16:35
            FIGUNIA... to jestes wyzsza odemnie - ja mierze 160 cm. i nosze rozm. 34
            Twoje sukieneczki śliczne , a w jakich cenach?
            ta ktorej podałam link mierzyłam u znajomej i chce mi ja odsprzedać.
            • figa_11 Re: suknia.... 11.02.06, 17:21
              Delicja na allegro dziewczyna sprzedaje mój model sukni ma właśnie 160 cm. Więc
              chyba na taki wzrost też jest super smile
              allegro.pl/show_item.php?item=85330702
              • delicja11 dzięki :))))))))) 11.02.06, 18:47
                dzieki za link , bo sie nadal zastanawiałam , ten model bardziej mi sie
                podoba smile
      • mrec1 Re: suknia.... 11.02.06, 16:39
        ja tez wybralam dzis tą samą!!! persja dla mnie najpiękniejsza ile płacisz za
        nia jeśli mozna i w którym odcieniu ja będziesz miała pozrawiam czekam na odp
        • delicja11 Re: suknia.... 11.02.06, 16:57
          mrec1 pytasz mnie czy figunie?
        • figa_11 Re: suknia.... 11.02.06, 17:04
          U mnie to było tak...( już pisałam w innych wątkach, ale sie powtórzę ) Ślub mam
          w sierpniu. Na Persię zachorowałam jak ją zobaczyłam w necie. Postanowiłam ją
          mieć. Ponieważ się dowiedziałam że przed 2006 r będzie przecena kolekcji 2005
          wybrałam się do salonu. Jak tyllko weszłam zaczęłam mierzyć od Persi, potem 2
          kolejne. Przy każdym innym modelu miałam w głowie Persiesmile Postanowiłam ją kupić
          bo sie poprostu zakochałam. Oczywiście wyboru nie żałuję. Już nie mogę się
          doczekać marca żeby ją odebrać. Wybrałam kolor bianco naturale. Zapłacę 2640.
          Przed promocją kosztowała 3650. A Twoja ile kosztowała??
          • delicja11 Re: suknia.... 11.02.06, 17:10
            moze orjetujesz się za ile mozna wypożyczyć ten model?
            • figa_11 Re: suknia.... 11.02.06, 17:16
              Nie wiem nie interesowało mnie wypożyczenie. Moja koleżanka wypożycza suknię
              która kosztuje 2500 za 1500. Suknia jest po jedny użyciu. Jeśli się coś z suknią
              stanie musi dopłacić 500 zł. Więc w najggorszym wypadku wyniesie ją 2000. To ja
              wolę dopłacić 500 i mieć nową i swoją która mogę później odsprzedać. I nie
              martwić się czy ktoś mi porwie, spali fajkiem czy co kolwiek smile Uważam że nie
              opłaca się wypożyczać.
              • delicja11 Re: suknia.... 11.02.06, 17:25
                ... pytam bo ten model którego podalam link moge mieć za 1500zł- uprana i w
                rewelacyjnym stanie , choc przezyła jedno wesele tongue_out
                • figa_11 Re: suknia.... 11.02.06, 17:37
                  1500 to atrakcyjna cena. Ja orientowałam się o swój model to najtaniej
                  znalazłam za 1700 + dojazd 200 km smile i nie wiadomo było jaki jest stan sukni i
                  jak z rozmiarem smile Bierz bo suknia piękna smile
                  • delicja11 Re: suknia.... 11.02.06, 17:43
                    dziękuję smile Twoja też śliczniutka , nawet bardziej mi się podoba...
          • mrec1 Re: suknia.... 13.02.06, 22:30
            u mnie identycznie zobaczyłam ja i się w niej zakochałam!!!przymierzyąm i
            wiedziałam że to ta jedyna.mierzyłam różne ale Persia...marzenie. zamówiłam
            tydzień temu to juz nowej kolekcji płace 2750zł zależy chyba gdzie ją zamawiasz
            bo ja w częstochowie i jest taniej niż np w krakowie smile pozdrawiam ja nie mogę
            sie doczekać czerwca kiedy ją odbiorę smile
    • zuza-nieduza Re: suknia.... 12.02.06, 06:25
      jest bardzo piekna.Najlepiej jednak jak sprawdzisz wsalonie.Na zdjeciach suknie
      prezentuja wysokie zgrabne modelki a w zyciu nie zawsze jestesmy takie jak one

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka