bacha1979 14.02.06, 08:29 po zaręczynach??? W sensie relacji między Wami? Poprawiły się, polepszyły??? Moze razem zamieszkaliście??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berdronka Re: Zmieniło się coś u Was 14.02.06, 08:50 oooo i to o 360 stopni. Po zaręczynach szybciutko razem zamieszkaliśmy ( opóścilismy dom rodzinny, miejscowość, przyjaciól, porzuciliśmy prace i sie przeprowadziliśmy do Wrocławia ) .... i jest cudownie ... wczesniej było blee bo dzieliło nas bardzo dużo km. Teraz jestesmy codziennie blisko siebie i jesteśmy szczesliwi. Szkoda tylko ze ksiądz u którego bylismy twierdzi inaczej... A ja i tak ise ciesze że zamieszkaliśmy przed ślubem... pozdrowionka dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
daisy761 Re: Zmieniło się coś u Was 14.02.06, 10:30 do biedronki: a moze jednak o 180 stopni....bo jeśli o 360 to wróciliście jakby do punktu wyjscia... pozdrowienia z wrocławia daisy Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: Zmieniło się coś u Was 14.02.06, 09:25 Zmieniło sporo. Przede wszystkim dało nam to jeszcze większe poczucie bezpieczeństwa i sygnał, że chcemy spędzić ze sobą całe życie. Zaręczyny stały się również tym, co wprawiło w ruch realizację naszych planów. Szkujemy się do wyprowadzki, myślimy o pracy, planujemy ślub. Jesteśmy szczęśliwi! Odpowiedz Link Zgłoś
ann_jazon Re: Zmieniło się coś u Was 14.02.06, 09:28 po oświadczynach mój kochany stwierdził "nooo! nareszcie zmiana! w końcu jestem narzeczonym, a nie jakimś konkubentem - chyba spcjalnie ktoś to tak nazwał jakby rodem z kroniki kryminalnej" ) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy761 Re: Zmieniło się coś u Was 14.02.06, 10:35 ....zmieniło zmieniło...bardzo lubię jak mnie przedstawia przypadkowo spotkanym znajomym..."A to moja przyszła żona") a tak na serio...to zaręczyny mnie "uspokoiły", sprawiły wielką przyjemność...uwtierdziły w przekonaniu, ze właściwie ulokowałam swoje uczucia;- )...tym razem życzę wszystkim przyszłym i już żonom dużo szczęścia daisy Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 To podbnie jak u nas 14.02.06, 10:39 Mimo, ze wzcesnije przeróznie bywało, kłocilismy sie(ja należałam do inicjatorek), i genrlanie bywłao niefajnie, tak po zaręczynach zmieniło sie zupłenie i to na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: To podbnie jak u nas 14.02.06, 16:28 no to super bacha!! te kłótnie to były przez to, ze byłas sfrustrowana czekaniem na te oswiadczyny, no a jak sie wkoncu oswiadczył to luzik, nie?? i całe dwa lata sie zastanawiał, a ty biedna juz planowałas go zostawić. dobrze, ze sie wyrobił z tymi oswiadczynami przed wyznaczonym przez ciebie terminem bo rozpadłby sie taki cudny zwiazek. a sama pisałaś, ze latka leca i młodsza sie nie robisz! ale nie ma co sie zastanawiac bo facet chce cie i to nawet z tym twoim sadełkiem. wiec wszystko ekstra! a dokuczliwe smsy przestałaś mu juz wysyłaś czy jeszcze nie zapanowałas nad nerwami i robisz to nadal???? Odpowiedz Link Zgłoś
justm zmieniło się 14.02.06, 16:35 u nas się zmieniło - facet 'uciekł' na 3 mce poza polskę. odkąd jesteśmy razem pierwszy raz na tak strasznie długo Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Wniosłas coś nowego do wątku??? 15.02.06, 07:28 ewcia1980 napisała: > no to super bacha!! > te kłótnie to były przez to, ze byłas sfrustrowana czekaniem na te oswiadczyny, > > no a jak sie wkoncu oswiadczył to luzik, nie?? > i całe dwa lata sie zastanawiał, a ty biedna juz planowałas go zostawić. > dobrze, ze sie wyrobił z tymi oswiadczynami przed wyznaczonym przez ciebie > terminem bo rozpadłby sie taki cudny zwiazek. a sama pisałaś, ze latka leca i > młodsza sie nie robisz! > ale nie ma co sie zastanawiac bo facet chce cie i to nawet z tym twoim > sadełkiem. wiec wszystko ekstra! > > a dokuczliwe smsy przestałaś mu juz wysyłaś czy jeszcze nie zapanowałas nad > nerwami i robisz to nadal???? > Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Raz jeszce Ci tłumacze 15.02.06, 07:39 Ewuniu, nie atakuje Ci, więc czego sie rzuczasz??? Tylko to umiesz robić?? Syganturke masz fajną, Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: To podbnie jak u nas 15.02.06, 07:29 ewcia1980 napisała: > no to super bacha!! > te kłótnie to były przez to, ze byłas sfrustrowana czekaniem na te oswiadczyny, > > no a jak sie wkoncu oswiadczył to luzik, nie?? > i całe dwa lata sie zastanawiał, a ty biedna juz planowałas go zostawić. > dobrze, ze sie wyrobił z tymi oswiadczynami przed wyznaczonym przez ciebie > terminem bo rozpadłby sie taki cudny zwiazek. a sama pisałaś, ze latka leca i > młodsza sie nie robisz! > ale nie ma co sie zastanawiac bo facet chce cie i to nawet z tym twoim > sadełkiem. wiec wszystko ekstra! > > a dokuczliwe smsy przestałaś mu juz wysyłaś czy jeszcze nie zapanowałas nad > nerwami i robisz to nadal???? > Ewuniu, nie zmaerzam Ci sie tłumaczyć. Nic Ci do tego, wszędzie siejesz taki zamęt??? Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: To podbnie jak u nas 15.02.06, 08:33 A czy ja każe ci cos tłumaczyc??????????? niepotrzebnie wyzywałas mnie od małomiasteczkowych prostaczek, idiotek, głupich i jeszcze wiele innych. własnie robiłas nic innego jak atakowanie mnie z trzech róznych nicków. jako bacha1979 to tylko raz dałas sie sprowokowac ale twoje pozostałe wcielenie nie były juz takie subtelne. z taka łatwościa przychodziło ci wyzywanie, bo myslałaś, ze sie nie zorientuje, co????????? ty mój watek rozciagnełaś do kolosalnych rozmiarów a treść jego jest żadna. ja jak bede miała chec to bede robiła to sama. niepotrzebnie weszłaś mi w droge bo ja jestem uparta i pamietliwa i dopóki nie zmienie zdania to bede jak twój cień. nastepnym razem moze pomyslisz zanim zaczniesz kogos obrazac i atakowac go jako 3 rózne osoby!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: To podbnie jak u nas 15.02.06, 08:36 ewcia1980 napisała: > A czy ja każe ci cos tłumaczyc??????????? > > niepotrzebnie wyzywałas mnie od małomiasteczkowych prostaczek, idiotek, głupich > > i jeszcze wiele innych. > własnie robiłas nic innego jak atakowanie mnie z trzech róznych nicków. > jako bacha1979 to tylko raz dałas sie sprowokowac ale twoje pozostałe wcielenie > > nie były juz takie subtelne. z taka łatwościa przychodziło ci wyzywanie, bo > myslałaś, ze sie nie zorientuje, co????????? > > ty mój watek rozciagnełaś do kolosalnych rozmiarów a treść jego jest żadna. ja > jak bede miała chec to bede robiła to sama. > niepotrzebnie weszłaś mi w droge bo ja jestem uparta i pamietliwa i dopóki nie > zmienie zdania to bede jak twój cień. > nastepnym razem moze pomyslisz zanim zaczniesz kogos obrazac i atakowac go jako > > 3 rózne osoby!!!!!!!! > EDwuniu, raz , ze całkiem niedawno pisałas, że nie ejstes pamiętwliwa, w tamtym włąsnie wątku. Dwa- co Cie tak ugryzło, to, że miałam inne zdanie na temat zaanagzaowania koleżanek w sprawe Twojego czy mojego wesela?? Saam zaczełąs kłotnie. I przykro mi, ale ja pamietliwa nie ejstem, choć takie osoby jak Ty mnie irytują. Chcesz, zaczepiaj. Ja poprotu nie umiem w ten sposób sie kłocic. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: To podbnie jak u nas 15.02.06, 08:39 Chcesz, zaczepiaj. Ja poprotu nie umiem w ten sposób sie > kłocic. to jest HIT TYGODNIA!!!!!!!!! ty nie potrafisz sie kłócic????????? super potrafisz i super popierasz sie jako asia czy xenika!!! ale robisz to tylko na forum Kobieta, nie??? bo tutaj to ty grzeczna i subtelne jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Pytam po raz setny 15.02.06, 08:41 i ostatni zarazem- co Cie ugrzyło wtamtym wątku?? To , ze uznałam, ze moje koleżanki nie musza sie intersowac moim ślubem??? AOdpowiesz raz a konkretnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Prosze jak nie masz nicc innego do roboty chodź za 15.02.06, 08:37 mną. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Prosze jak nie masz nicc innego do roboty cho 15.02.06, 08:40 mam czy nie mam? bede chodzic czy nie bede? moja wola i moja decyzja, nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Tak ewuniu, powodzenia 15.02.06, 08:42 ewcia1980 napisała: > mam czy nie mam? > bede chodzic czy nie bede? > moja wola i moja decyzja, nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 I co , mam sie bać??? 15.02.06, 08:44 ewcia1980 napisała: > mam czy nie mam? > bede chodzic czy nie bede? > moja wola i moja decyzja, nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: I co , mam sie bać??? 15.02.06, 08:47 chcesz to sie bój, nie chcesz to sie nie bój! to natomiast twoja decyzja! Ps. nie mam zamiaru juz wiecej niczego ci tłumaczyc, znudziło mi sie to, bo do ciebie nic nie trafiało! teraz chce byc sobie takim forumowym trollem przesladujacym basiunie-asiunie- xeniunie! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: I co , mam sie bać??? 15.02.06, 08:48 ewuniu, weisz ze gdymbym była równie zawzeiata jak Ty to mogłabym sie na Ciebie koncertowo zemscić?? Podobno jednak zemsta jest cecha ludzi prostych i głupich. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: I co , mam sie bać??? 15.02.06, 08:50 > ewuniu, weisz ze gdymbym była równie zawzeiata jak Ty to mogłabym sie na Ciebie koncertowo zemscić?? ojejej, mam sie bac?????????? > Podobno jednak zemsta jest cecha ludzi prostych i głupich. no to mam szczescie, ze ta nasza basiunia jest na tyle krzywa i madra, ze nie bedzie sie mscić!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: I co , mam sie bać??? 15.02.06, 08:50 a skoro tyle piszesz o bledach to chyba nie na ciebie a na tobie, nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: I co , mam sie bać??? 15.02.06, 08:51 ewcia1980 napisała: > > ewuniu, weisz ze gdymbym była równie zawzeiata jak Ty to mogłabym sie na > Ciebie koncertowo zemscić?? > > ojejej, mam sie bac?????????? > > > Podobno jednak zemsta jest cecha ludzi prostych i głupich. > > no to mam szczescie, ze ta nasza basiunia jest na tyle krzywa i madra, ze > nie bedzie sie mscić!! A jak myslisz, czy Twoi uczniowe byliby zainterseowani na kogo PANI PSOR mówi "junioreczek" Mysle , że tak. Ale nie bój sie, nie ejstem taka głupia jak TY Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: I co , mam sie bać??? 15.02.06, 08:56 > A jak myslisz, czy Twoi uczniowe byliby zainterseowani na kogo PANI PSOR > mówi "junioreczek" no to przyjdz i im to powiedz!! może beda zainteresowani!! >Ale nie bój sie, nie jestem taka głupia jak TY ta, jasne!! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Spokojnie, nie jestem , ąz tak msciwa 15.02.06, 09:00 ewcia1980 napisała: > > A jak myslisz, czy Twoi uczniowe byliby zainterseowani na kogo PANI PSOR > > mówi "junioreczek" > > > no to przyjdz i im to powiedz!! > może beda zainteresowani!! > > >Ale nie bój sie, nie jestem taka głupia jak TY > > ta, jasne!! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Spokojnie, nie jestem , ąz tak msciwa 15.02.06, 09:02 no to najpierw grozisz, a pózniej piszesz, ze nie jestes taka msciwa??? a moze kolejna głupota napisana przez ciebie!! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Nie jestem, jakbym była to bym Cie śledziła 15.02.06, 09:03 Nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Nie jestem, jakbym była to bym Cie śledziła 15.02.06, 09:04 o matko, sledziłabys mnie?????????? pewnie sledziłas swojego faceta to masz doswiadczenie, nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Nie o to chodziło 15.02.06, 09:05 Naspiasłąs kiedyś na forum szcezgól, który pozwolił mizidentyfikować szkołe w której uczysz. tak sie składa, ze uczy sie tam mój kuzyn Nie sądze, zeby to było jednak zagranie fair. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Nie o to chodziło 15.02.06, 09:08 > Naspiasłąs kiedyś na forum szcezgól, który pozwolił mizidentyfikować szkołe w > której uczysz. bo ja na forum jestem uczciwa. pisze co mysle i prawde o sobie,nawet jak komus sie to nie podoba. nie zakładam fałszywe nicki, gdy chce kogos powyzywać, jak ty!! >tak sie składa, ze uczy sie tam mój kuzyn a jestes przekonana, ze wiesz w jakiej szkole ja ucze?? bo z tym kuzynem to podejrzana sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Nie o to chodziło 15.02.06, 09:18 to zapewne ten twój kuzyn orłem nie jest! Odpowiedz Link Zgłoś
justm bacha vs ewcia, ewcia vs bacha 15.02.06, 12:00 a taki fajny wątek był..... może go przemianujcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Nic :-) 14.02.06, 10:43 U nas nic. Ale to dobrze bo bylo swietnie. Zmartwilabym sie gdyby sie zmienilo. Ale my juz od kilku lat mieszkalismy razem i wiedzielismy, ze wezmiemy slub ktoregos dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ladnapanna Re: Zmieniło się coś u Was 14.02.06, 10:52 własciwie w sensie życiowo-organizacyjnym nie zmieniło sie wiele, natomaist w sensie uczuciowym u mnie sporo, upewniłam sie ze to ten właściwy facet, do tej pory pomimo tego ze narzeczony robił podchody nie decydowałam sie, ale w końcu dojrzałam do tej decyzji - chociaz nadal mam obawy przed samą instytucją małżenstwa, ale przynajmniej teraz wiem, ze nie jestem ze swoimi obawami pozostawiona sama sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: Zmieniło się coś u Was 14.02.06, 10:54 Nie wiem czy to po zaręczynach czy po prostu upływ czasu, ale jest coraz lepiej. Wczoraj rozmawialiśmy na ten temat i zastanawiałam się nad tym, że jeśli jest coraz lepiej, a teraz jest tak cudownie to jak będzie za 5 lat? Myślę, że to ja jestem dużo spokojniejsza i pewniejsza i to wpływa pozytywnie na nasze relacje. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia84 Re: Zmieniło się coś u Was 14.02.06, 18:23 Coś w tym jestem. Uwielbiam kiedy mówi o mnie "moja narzeczona". A poza tym czuje sie bardziej pewnie dzięki czemu między nami układa się jak nigdy. No i zaczęliśmy planować ślub. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marcellia Re: Zmieniło się coś u Was 14.02.06, 18:45 Zareczyny nic nie zmienily, a juz na pewno nie w relacjach miedzy nami, wychodze za tego samego czlowieka, jakim byl przed zareczynami. Mieszkamy razem juz od jakiegos czasu, znam jego zalety/wady i gdyby nagle z powodu zareczyn cos sie zmienilo, to wydaloby mi sie to cokolwiek dziwne. Nie po to sie czlowiek zarecza, zeby bylo lepiej ))) Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1985 Re: Zmieniło się coś u Was 14.02.06, 19:25 Mieszkalismy zesoba przed zareczynami. A po...zmienilo sie troche, ale na lepsze Stalismy sie bardziej wyrozumiali dla siebie i w ogole jest inaczej za rok slub...bedzie jeszcze lepiej??? A moze tak byc? Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Zmieniło się coś u Was 14.02.06, 19:59 U nas sie sporo zmienilo przeprowadzilam sie do nazeczonego, zalozylismy sobie wspolne konto i teraz jestesmy "my" a nie "ja" i "on" jest super!czuje sie bezpiecznie i dzieki temu stalam sie optymistka wszystko wydaje mi sie takie piekne dzieki temu ze mieszkamy razem mamy wiecej czasu dla siebie do tego "produkujemy" sobie razez zaproszenia, przygotowujemy sie do slubu.. czuje ze laczy nas coraz wiecej kurcze, zeby tak zawsze bylopozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś